- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
gjoco1 #33550 üzenetére
Énnse szedem le soha bármennyire is csúnya már a széle, ugyanis amikor s7 edgém volt vagy 3 évig...patika állapotban, az egyik sarkáról felvált , én marha meg leszedtem....másnap le is esett, be is reccsent a pár hónapja gariban cserélt kijelző
Páromén is a screen knight van...az egyszer pofára esett kb 1.5 méterről a csempére...azt hittem annak annyi...kutya baja nem lett😃 -
Tybike81
őstag
válasz
gjoco1 #31497 üzenetére
Próbáld vagy próbáljátok ki a FirstPhone-s fóliát. Hasonló lehet mint a MM fólia. Itt is géppel vágják ki, majd folyadékkal teszi fel. Nekem 1 hónapja van fent, ujjlenyomat működik rendesen, egyedül kicsit gyűjti a zsírt. De eddig pozitív a tapasztalat. Ja és az ára 2000 Huf :)
-
enonlui
tag
válasz
gjoco1 #29817 üzenetére
Egyébként a legjobb fólia azt ők https://mobileoutfitters.hu/ csináljak.
Miért mondom.
Mert építőiparban dolgozóm. És méghozzá szobafestőként. Mielőtt azt gondolnád hogy... és akkor mii van! Nem jelenti azt hogy akkor az ő fóliájuk jó. Hát pedig igen. A szobafestöknél van egyedül ,,finom pór,, ! Amikor falat, glettet csiszoljuk. Na amikor a telómon 2mm vastam por van. Rendszeresen. És rendszeresen rá megy a festék. És nem jön le a fólia, mosáskor. Méghozzá úgy hogy heti rendszerességel mosom meleg vízzel. Vagy lidlis nedves törlőkendővel törlöm/dörzsölőm. Akkor szerinted milyen a fóliájuk és technológiájuk. Kérdezem én....
Remélem sokaknak segítettem. -
sgeza
veterán
válasz
gjoco1 #28697 üzenetére
Ez már most is XEH-en van. Ha független, akkor eleve tartalmazza a XEH kódot, és egyébként a SIM kártya szerinti régióra áll be.
Ahogy a kolléga mondja, az utolsót nem tudod állítani, viszont nincs is szükség rá. Az a származását jelöli, egyéb vonatkozása nincsen.
Szerk.: nem ezen megy a help! Azon megy, ami nálad már most is XEH. Amit olvasol az a telekomos rom függetlenre cseréjével volt kapcsolatos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest