- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
Na, ez érdekes, ilyet se láttam még. Úgy tudtam, hogy mindenhol kikapcsoltam az optimalizálást. Az Alkalmazások/AOD Notify Pro/Akkumulátor/Akku. opt. -nál azt írta ki, hogy Nem optimalizált. Viszont az összes alkalmazásnál (ahol kiírja, hogy optimalizált vagy sem), mégis optimalizáltként volt a listában, visszatettem nem optimalizáltra. Remélem, ez volt a gond és így rendben lesz. Köszi a tippet! Azért ilyen hogy fordulhat elő, de tényleg?? Lassan kezd az android úgy túlburjánzani, hogy mindenkinek szoftvermérnöknek kell lenni? Ráadásul még hibák is vannak a rendszerben. Egy idősebb embernek lassan esélye sincs, hogy áttekintse a beállítási lehetőségeket.
-
Petyuska111
tag
válasz
rothfb #29645 üzenetére
Optimalizálás ki van kapcsolva, altatás sincs. A biztonság kedvéért most hozzáadtam a soha nem alvó alkalmazásokhoz az AOD Notify Manager-t, de nem hiszem hogy ez volt a probléma. Igazából semmilyen beállítás nem változott, minden ugyanúgy van, mint eddig. Csak van amikor kijelzi az üzenetet, van amikor nem. Pl. sms-eknél: az AOD Notify beállítása alapján egészen addig ki kellene jelezni, míg ki nem törlöm. Van, hogy rendben működik, van hogy kijelzi, de a képernyő kikapcsolása után - úgy, hogy még nem töröltem ki - már nem jelzi ki. És van olyan, hogy már érkezéskor sem jelzi ki, csak mikor bekapcsolom a képernyőt, akkor látom, hogy sms jött. Nagyon idegesítő, mert eddig tökéletesen működött, az android 11 kavart be.
-
Petyuska111
tag
S10e topicban nem jött rá válasz ezért beteszem ide, hátha. AOD Notify Pro hiba: eddig tökéletesen működött, android 11-re frissítés óta véletlenszerűen vagy müxik, vagy nem. Teló újraindítás megvolt. A Notify beállítása ugyanaz, nem változott. Javaslat? Notify kényszerített leállítás/újraindítás mehet, vagy inkább ne? Vagy a droid 11 miatt változott valami a rendszer beállításokban? Van másnak ilyen problémája még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Energiaital topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged