- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
sanyijedi #28784 üzenetére
Nálam el vágta magát a samsung, azzal hogy egy alsó közép kategóriás telefon szinte úgyan úgy nézki mint a felső kategóriás telefonjai, tavaly az s20 és minden többi telefon úgy nézki mint az s20, biztos vagyok benne hogy s21 után minden közép kategóriás telefonja hasonló lesz mint az s21....
-
mihail38
senior tag
válasz
sanyijedi #28781 üzenetére
Ezért én nem váltok készüléket, ez olyan mint a boltokban az akció, ha nincs rá szükségem akkor miért vegyem meg, azért mert akciós?
2 év után is nagyon meg vagyok elégedve az S10+ telefonommal attól mert lejárt a húségidő attól még ez a telefon hozza azt amire nekem szükségem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest