- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok. Találkozott már valaki a kijelző kapcsán olyan problémával, hogy a felső sávnál ott ahol az idő töltés jelző stb. van ha kèpet videót néz teljes képernyőn akkor ott a sáv valamivel világossabb?
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok! Vissza lett rakva a telefonomra a gyári (független) rom ugye, teljesen hirtelen ötletből gondoltam megnézem az IMEI számot, és nem egyezik amit a telefon kiír és ami az akku mögött van, az efs mappa mentve lett, létezhet hogy nem egyezik gyári rom visszarakásánál?
-
Butcher82
senior tag
Srácok tudna valaki segítni melyik iGO-t töltsem le? A Primo hiába van 1280x800 ra állítva kilóg az alja...
-
Butcher82
senior tag
A melegedésre nem tud valaki valami okosságot, net és videó közben elég rendesen tud fűteni a gépezet, még a kijelző felső része is átmelegszik és kicsit sárgul. Valami proci lassító app esetleg?
-
Butcher82
senior tag
válasz
beloadjoker #21700 üzenetére
Szia, nekem a három fájlos gyári rom lett vissza rakva sima odinnal
, a háromszög eltűnt, a rom számlálóról nem tudok nyilatkozni. -
Butcher82
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tökéletesen működik a telefon vissza lett rakva a gyári rom, eltűnt a sárga háromszög és megy a hard reset.
-
Butcher82
senior tag
Köszönöm a segítséget és a linkeket, letöltöttem a Rom-ot és az Odint is, de nem én fogom csinálni (nem merem), holnap egyik kolegám fogja újra rakni, neki van benne már tapasztalata.
-
Butcher82
senior tag
Letöltöttem egy Rootexplorer nevű programot de nem engedi màsolni az efs mappàt.
-
Butcher82
senior tag
Megvan!
-
Butcher82
senior tag
Köszönöm a gyors segítséget holnap megpróbàlom.
-
Butcher82
senior tag
Igen, az.
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Remélem valaki fog tudni. Nemrég hozzájutottam egy Galaxy Note-hoz. 4.1.2 android van rajta. Akitől vettem, azt mondta rootolt, és véletlenül sem merjek Hard Resetet vagy menüből Gyári beállításokat visszaállítani mert nem fog elindulni a telefon. Na mármost, tele van olyan dolgokkal amiket le szeretnék törölni, tudom lehet egyesével is, de mégiscsak egy Hard Reset vagy a menüből visszaállítás a legjobb módszer. Én nem csináltam még rootolást. Esetleg van valakinek valami ötlete hogy lehessen újra Hard resetelni a telefont, de legjobban azt szeretném ha ismét gyár rom-ú lenne a készülék. Megoldható valami úton módon? Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest