- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, ma sikerült vennem egy note3-at. Meg tudnátok monani, hogy az adataimat mivel mentsem át? Köszi előre is.
-
törölt tag
Az akksik akár még jók is lehetnek, de a fali töltőt felejtsd el
Be sem tudod majd dugni a falicsatlakozóba, és nem is kockáztatnám érintésvédelmileg.
Pár hete rendeltem 4x LED izzót, szekrényvilágításnak, egy alapból nem világított, a másik három pár órán belül eldurrant.
Bunkó voltam, de letagadtam a csomag kézhezvételét, minthogy vissza kelljen postáznom a szart.
Visszafizettek. -
törölt tag
Sziasztok. Két kérdésem lenne.
1. Tudtok olyan dokkolót, ami nem csak töltésre jó, és azért aránylag jó minőségű?
2. Valamiféle alap irodalmat keresek a rom (jól mondom) frissítésekkel kapcsolatban. Egyelőre képzavarban vagyok a témát illetően. Anno még az MDAIII PDA-mon csináltam rom/radio csereberéket, jó tíz éve, és a nótámon is kipróbálnék pár dolgot, de nem akarok tudatlanul belevágni.
Köszönöm az esetleges válaszokat.
-
törölt tag
Sziasztok, én meg most jövök, az "új" Note-mal még csak ismerkedek, bár belülről már megnéztem
Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem, hátha tudjátok a választ.Gond volt/van az USB docking porttal, bár töltött, de nem kommunikált PC-vel, csak ha erősen odafogtam.
Ez így volt direct USB connect, és Docking Bay csatlakozás esetén is.Mivel nem az első telót kaptam szét, vettem egy nagy levegőt, megnéztem 2-3 YT videot, és kicseréltem magamnak az USB dock connector flexet, a felette lévő buzzert, meg ha már úgyis szét lett szedve, akkor kapott körbe egy házat és egy hátlapot is.
Na, nem is volt ezzel gond, gyakorlatilag az egész műveletben a leghosszabb a kb 8-10 apró kis csavar ki és becsavarozása volt, a nehézségi faktor pedig a teafőzésével egyenértékű.
Sikerült is minden faján, a gép azonnal érzékeli ha rádugom direktből, ellenben a dokkolón keresztül továbbra is semmi.
Érdekes ugyanakkor, mert tölteni viszont tölt, a jobb alsó kis kék led azonnal kigyullad, és a note is átvált docked módba. (Bár ezt kikapcsoltam utólag)Szóval összegezve.
A teló érzékeli a dokkolót, a töltés megy rajta keresztül, de a Kies (vagy bármi egyéb) nem látja a Note-t, csatlakozásra vár.
Ha a dokkoló hátuljából kiveszem az USB-t, és direktbe feldugom (nem magamnak) akkor viszont van kommunikáció + töltés egyaránt.
Esetleg rossz a dokkoló? Ti találkoztatok már hasonló problémával?
Bocs a hosszú posztért, csak gondoltam leírom a körülményeket is, elkerülve a további, felesleges kérdéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest