- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
saddybaddy #18049 üzenetére
Jaja én is szeretem nagyon. De basszus kb 1 hónapja majdnem beleugrottam egy 512-es Note 10 + ba. 259e Ft-ért volt az alzán ( nyilván 1 év gari, de akkor is piszok jó ár volt)
-
saddybaddy
tag
Inkább Note 10-be gondolkozom nyár környékén de úgy imadom még mindig a kis Note 8 am
-
válasz
saddybaddy #18047 üzenetére
Akkor lehet meggondolandó számodra egy Note 9 beszerzése...
Minimális ráfordítással ki lehet fogni 130e Ft körül szép 9-est.
-
S e t h
nagyúr
válasz
saddybaddy #18042 üzenetére
Én már s-pent is cseréltem, most jött el a toknak is az ideje, de a 10-es rendszer nem hiányzik, mivel semmi olyan nincs benne, amit hiányolnék.
-
válasz
saddybaddy #18042 üzenetére
Miért szeretnél 10-es rátenni? Mivel lesz több?
-
saddybaddy
tag
Sziasztok. Még mindig imádom ezt a telefont és teljesen feleslegesnek tartom lecserélni mert hibátlanul működik. Viszont jó lenne rá egy Android 10. Szerintetek lesz rá 10-es főzött ROM?
-
válasz
laszlolczka #18040 üzenetére
Nekem gyári romon snincs vele bajom. Soha nem fagyott még le és nem is volt képernyőfelbontás bajom vele.
Sztem marha jó dolog egyébként, napi szinten használom, a pc-t alig kapcsolom be. -
Diokhan
addikt
válasz
Diokhan #18035 üzenetére
Sziasztok.
Ismét van valami, ami kissé zavar. Az air view ugyebár arra való, hogy ha galériában a kis kép felé teszem a tollat, akkor megmutatja a kis képet, ez működik is, de a samsung internetet használom böngészésre, és ha a link felé teszem a tollat, at alakul ugyan a kurzor egy kis mutató ujjra, de nem jön elő kis ablakban az oldal, amire a link mutat. Mit rontok el? -
Diokhan
addikt
Sziasztok. Keresem egy ideje, de nem tálalok részletes leírást Bixby használatára. Van esetleg valakinek valami ötlete? Előre is köszi.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Nos szert tettem egy note8 készülékre, mostantól sűrűn fogom nézni a topicot.
Ha lesz bármi kérdésem majd fel teszem itt. Üdv mindenkinek! -
válasz
laszlolczka #18019 üzenetére
köszönöm, megvan
-
S e t h
nagyúr
Változott vmi a 9-es androidban a secure foldert illetően?
Előtte sosem volt gondom a samu cloudban lévő fileok szinkronizálásával, most viszont látom hogy ott a mappa, de csak vmi beállításokat tud visszaállítani a teló, a tartalmat nem.
Másnak van ezzel problémája? -
Hol kell beállítani, hogy ha ki van húzva az S-pen, akkor Samsung billentyűzet jöjjön be, ne pedig a kézirási felület?
-
Massmurderer
őstag
Mindenkinek másak az igényei.Van aki ragazskodik hozzá,van aki újabb tipusokat egyböl megveszi.Sokan vannak itt akik elégedetek a note 8al,és azt is tudják hogy note 9 nem ér már annyit hogy arra váltsanak.
-
Diokhan
addikt
válasz
Massmurderer #18013 üzenetére
Én ezt értem, csak eleve nem erről volt szó. Na mindegy, igazából csak téged idéztelek, annyira nem fontos.
-
Diokhan
addikt
válasz
Massmurderer #18011 üzenetére
Lehet, neked nem ér annyit ...
-
Massmurderer
őstag
Lehet...de valaki meg nem vesz használtat,mint pl. én se.Mondjuk enyém tiptop állapotú.De ha törne a kijelzö,vagy gond lenne vele,inkább cseréltetném a cuccot,vagy note 10. Használt telóért biztos nem adok 130at,hiába 1el újabb tipus.Note9 nem ér nekem annyit.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Massmurderer #18008 üzenetére
Szvsz realisan gondolkodva senkinek. Samsung 85k korul csinalja meg, amennyiert mar jo allapotu hasznaltat kapni, vagy 130k korul hasznalt Note9-et.
-
Diokhan
addikt
válasz
Massmurderer #18008 üzenetére
Bocs ha félreérthető voltam. Egy bizonyos készülékről van szó, mindene össze van törve, és a linkelt oldal szerint 75000 a kijelző csere. Annyiért másik telefont lehet venni. Így értettem amit írtam...
-
Kasya
nagyúr
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Drága a note8 érintő csere?
-
Kasya
nagyúr
válasz
MrCsiT #18000 üzenetére
Nekem Raifaisen van, ami szinten háklis a rootra. Ket lehetőség van, melyeket telepítéskor választhatunk ki:
- Rootolva kérjük a telepítést- ekkor Magisk modul alatt kell kiválasztani az appokat, miket rejtsen el a root elől. A fórumban sokan hasznaljak, minden rootra problémás app működik, a banki appokkal együtt.
- Nem kérünk rootot - ekkor nincs root és nem kell semmit sem állítgatni. Olyan érzése lesz az emberek, mintha egy tiszta, sallangmentes, de sokkal több funkcióval bíró gyári rendszert használna. Én így használom, mert régebben a magisk modul fejlesztés alatt volt és nem volt időm azzal szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Keresünk dokkolókat
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest