- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz banhammer #4890 üzenetére
O azert erre 1-2 dolgot en is vissza tudnek vagni mint kozvetett sufni GSM bolt szemszogebol, de az mar nagyon off lenne es a lenyegen ugyse valtoztat.
Oruljunk neki hogy meg van valasztasra lehetosegunk, es tajekozodas utan vagy anelkul, de ki-ki vegye meg onnan ahol neki tetszik.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
berigazek
őstag
A még Béta verziós VLC lejátszó lejátsza a hangokat az .avi-nál amit más lejátszó nem játszott le
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
válasz Memmaao #4894 üzenetére
A Gear óra sirály-király,amúgy én is nagy óra ,,buzi" vagyok,(46 éves fejjel),volt karórás boltom,(Citizen,Casio),de a Gear Note 3 ,,mini"-ben
A telóról átjön minden a karórára,beállítás kérdése,hogy mit szeretnél.
IP 66 kategóriába sorolták,csepp és vízálló,nagyon szép elegáns pláné feketében,de aztán mindenki gusztusa,nagyon tiszta és hangos a hangja,nem tórzít,nem túl nagy,viselhető,egyszóval tökéletes,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
addikt
válasz banhammer #4890 üzenetére
Ez azért már durva elhajlás a note 3 témától, minimum, hogy offolni kéne, de szerintem ezen a fórumon ne menjünk már el ilyen irányba.
#berigazek : Szerintem nem lehet kapcsolni a kamera hangot. Milyen régió a romod? Bizonyos országokban tiltott a kamara némítás. A gear amúgy milyen? Elég nagy órabuzi vagyok, Sony smartwatchom van is, de a gear árát sokallom.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
berigazek
őstag
Lehet,hogy tudtátok lehet,hogy nem....
1.Ha a Samsung Gear karórátok angol nyelvű és telefonotok magyar akkor rögtön magyarítja az órát is másodpercek alatt.
Kérdés:
1.Átsiklottam felette,a napokban beszéltetek arról,hogy hogyan lehet kikapcsolni a fényképezőgép hangját,ezt hogyan lehet megtenni?Hiába van egy külön menűpontom az új romhoz,ott sem engedi kikapcsolni,ezzel kapcsolatosan írok majd a szerkesztőnek.Addig Ti mit tudtok mondani erről?
2.Hogyan tudjátok azt is kikapcsolni,hogy amikor bekapcsolom a telefont,mindig előjön és az értesítési sávban marad az értesítés,hogy kapcsoljam be az adatroamingot?Nagyon idegesítő már[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Tudtok olyan alkalmazást, ami pl egy böngészőből képes lenne PDF oldalt nyomtatni?
Vagy igazából olyan programot, ami szinte bárhonnan és bármiből tudna PDF anyagot generálni?Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
banhammer
veterán
válasz Burt1793 #4886 üzenetére
Nem csak azért drága egy bolt, mert sokat akarnak nyerészkedni hanem az adók miatt is.
Ahhoz, hogy te 100 ezret keressél a munkaadódnak dupla ennyit kell fizetnie az államnak.
Bruttó havi munkabér: 100.000 Ft
Éves bruttó jövedelem: 1.200.000 Ft
Eltartottak száma *: 0
Kedvezményezett eltartottak (gyermekek) száma **: 0
Szociális hozzájárulási adó: 27.000 Ft
Szakképzési hozzájárulás: 1.500 Ft
Munkaerő-piaci járulék (1,5%): 1.500 Ft
Egészségbiztosítási járulék (7%): 7.000 Ft
Nyugdíjjárulék (10%): 10.000 Ft
GYES: 0 Ft
Családi adókedvezmény: 0 Ft
Számított SZJA: 16.000 Ft
Családi adókedvezménnyel csökkentett SZJA: 16.000 Ft
Összes adó: 16.000 Ft
Adójóváírás: 0 Ft
Havi összes munkavállalói kedvezmény: 0 Ft
Havi összes levonás a bruttó bérből: 34.500 Ft
Havi összes munkaadói kedvezmény: 0 Ft
Havi összes munkaadói járulék: 28.500 Ft
Összesen havonta az államnak fizetendő: 63.000 Ft
Munkaadó összes havi költsége: 128.500 Ft
Nettó havi munkabér: 65.500 Ft
Családi pótlék: 0 Ft
Havi összes nettó jövedelem: 65.500 Ft(kiemelve azok amiket a munkaadód fizet utánnad az államnak)
Na most kicsit bonyolódik a helyzet azzal, hogyha szakképzett az eladó akkor többet kell fizetni neki.Szerinted egy MediaMarkt-ban hány ember melózik (sok) és egy sufni mobiltelefon boltban (max 2-3).
Szerinted mennyi adóval fizet többet, kevesebbet a német munkáltató a melósa után?
Mérget vehetsz rá, hogy kevesebbet.Szerinted a nagy dérrel-durral beharangozott minimálbér emeléssel ki fog jól járni?
Nem a munkavállaló, hanem az állam.Jobb ha abbahagyjuk ezt a bezzeg a német MediaMarkban olcsóbb a telefon siránkozást, mert nem MediaMarktnál bűzlik valami hanem jóval feljebb.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kiskornel
addikt
Szerintem meg kétfajta behozatal van. Az egyik során addig utaztatják az árukat, míg elfelejtődik a vámtétel megfizetése. Csúnya módon még szürkeimportnak is álcázzák. Szvsz a kisebb boltok meg tudják csinálni, hogy olyasmi legyen, mint a kamionról leesett.
Másik az a hivatalos importőrön keresztül veszi meg (aki azért tejelt az anyacégnek, hogy ő rajta keresztül menjen minden). Ez alól a nagy áruházak se kivételek, így nekik is az importőr árait kell követni. Vagy ők is szürke importosok lesznek, amivel a gyári gari elvileg ugrik abban az országban.Azt nem tudom, hogy csinálják a köztes dolgokat. Megmarad a gari a szakszerviz szolgáltatás, de mégis olcsón adják...
(#4887) Gabbo: próbálkozz a képernyőreírással (toll képernyő fölé, gomb, menüből kiválaszt). Ott körberajzolod, pipa, az a vágólapra is teszi.
Másik kép megnyit, ott van olyan valahol, hogy másik kép beillesztése.Múltkor megtaláltam, működine kell. Még méretezhető is a cucc...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Gabbo
aktív tag
válasz andrew01 #4885 üzenetére
Valószínű, hogy én bénázok, de nem másolja a vágólapra amit kivágok, hanem egy különálló képként elmenti, de azt is felnagyítva.
Szóval hiába vágok ki egy 1x1 centis részletet, sokkal nagyobbat csinál belőle.Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Burt1793
veterán
Ez nettó hülyeség, a német médiamárktban is ÁFÁ-s ár az a 470 Euro (alatta megtalálható az inkl. MwSt "[Enthaltene MwSt. 19% € 75,04]"). El kell fogadni, hogy ez a telefon ennyit ér. Tehát 140ezer forintért is bőven nyereségesen árulják, de ha itt többet le lehet húzni, akkor miért ne? Ha lenne pofájuk a németeknél is 220 ezer forintnyi euróért árulni, gondolom a polcon maradna az összes, mert ők tudják, hogy jövőre kijön a következő generáció és hogy akkor majd a 3-as új ára nem lesz több 100 ezer forintnál.
Ui.: És ezért nem kell csodálkozni azon, hogy a kisboltok Magyarországon 150-160 ezer forintért árulják, ezek bizony mind innen veszik... bár ezzel nem mondtam újat.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz Metalos65 #4880 üzenetére
Akkor vedd meg ott.
Ilyen egyszerű.Akkor én nagyon jól jártam a 155 ezres árral, mert ha átszámoljuk Euróra (305 jelenleg az Euró, ennyiért adja el neked az Eurót az MNB) akkor az 508,19 Euró volt és Pesten vettem, nem kellett kiutaznom Németországba.
-
Gabbo
aktív tag
Note 2-nél volt az a ficsőr, hogy egy képből ki tudtál vágni egy tetszőleges részt és rá tudtad illeszteni egy másik képre.
Ezt sehogy sem tudom összehozni. Ha ki is vágok a képből, azt felnagyítva elmenti.Tudja valaki erre a megoldást?
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
berigazek
őstag
-
banhammer
veterán
Tényleg nem 220 ezer, de nem is 155 ezer amennyiért én vettem az Újmobilshop-ban 2 azaz kettő év gyártói garanciával.
De ha megnézitek a többi áruház árait:
- Extreme Digital.
- IPON.
- Bluechip.
- Speedshop.Mind 220 ezer körül van az ára.
Szóval nem csak a MediaMarkt-ot lehet szapulni, hogy kapzsik.De ha megnézitek az Árgép találatait akkor van ott 262 ezres ajánlat is!
Inkább arról lehet, van szó, hogy ki hány százalék hasznot akar realizálni a Samsung Magyarországtól vásárolt készülékeken.
[ Szerkesztve ]
-
Kánten
csendes tag
válasz trapi80 #4864 üzenetére
A német nem tartalmazza az áfát a magyar igen, így rájön arra 19%=93€, így lesz a legfrissebb valuta érfolyamok alapján kb 175 ezer az ára. És javítsatok ki, ha tévedek, de ez egy német cég és nyilván a hazai vásárlóknak kedvez, amit lazán behajt a külföldieken. Egyébként, ha megnézed a német kiskereskedőket és a magyar kiskereskedőket, az ár nem lesz nagyon más a kettő között.
[ Szerkesztve ]
Nóta 3 :)
-
andrew01
tag
Ma vendégségben kézről kézre járt a telefon, mindenki csodálta, a 6 éves unokaöcsémet pedig egy órára lefoglalta... játszott rajta, rajzolgatott, el volt vele nagyon..
ami viszont rossz hír az utóbbi egy hétben kétszer is odakoccoltam picit valamihez és máris nyomot hagyott a kereten igaz minimálisan de ez arra enged következtetni hogy igen sérülékeny a telefon kerete így úgy döntöttem mégiscsak veszek rá valamilyen tokot..
De annyira birom a hátlapját.. ejj... lehet h vmi bumpert keresek.. de eddig Mo-on nem találtam olyat-csak ebayen... -
robotnyk
tag
egy kis homescreen a mai átalakítás után
-
PeLa87
aktív tag
Ha telepítem a KNOX-ot akkor minden újrarendeződik a telefonon? Vagy utána kikapcsolható? Mert nálam még nem volt telepítve...
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
banhammer
veterán
Tudtok ajánlani olyan tokot ami becsúsztatós?
Zsebre vagy, hogy a toszba hívják gondoltam.Nem akarok sokat költeni tokra (az S3-ra majd 7-8 ezer Forintot költöttem tokra kis túlzással feleslegesen).
Most egy két pálcás bazári szilikon tokom van az S Line szilikon tokokra hasonlít.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Locutus
veterán
Egy érdekes kérdés: Samsung WatchON-ból hogyan lehet kilépni?
Minap szórakozásból bekonfigoltam muterék LG tv-jét, szépen vitte is. De ha kilépek backkel, attól még az értesítési területen ott marad a WatchON. Mindent megpróbáltam, de sehogy se lehetett kiirtani többé.
Bementem az alkalmazáskezelőbe, ott a watchon a 4-5 futó processével. Mindet leállítottam, app ikon eltűnik, de ahogy lehúztam az értesítési területet, újra megjelent.
Végül törölnöm kellett a WatchON minden beállított adatát, vagyis a TV-re vonatkozó adatbázist, hogy ne legyen benne semmi, így már ki lehetett lépni belőle úgy, hogy értesítési területen sincs ott.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Kánten
csendes tag
sikerült, zsír
-
berigazek
őstag
Mi lesz,ha a következő rom telepítésnél,azaz ma este mellőzöm/kitörlöm a Samsung Knox-ot? Minek van értelme annak,sztem semminek...
Peterson!
Az NFC Smart Gala Ring-et mire lehetne használni?
[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
válasz Peterson_ #4839 üzenetére
Én sokat próbálgattam már! Ezzel szórakozok még jó hogy több ezerszer újra lehet írni a kis cuccot. Forsquer-t pl. még nem tudtam beállítani automatikus csekkolásra... :S
Nálam amúgy tökéletesen működik. Felismer mindent, csak ugye kicsit töröm az angolt, és nem értek még teljesen mindent...
-
Kánten
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan backup programot mondani, ami nem igényli a rootot és a játékokat is vissza lehet állítani, elért eredményekkel együtt. Most cseréltem ugyebár Note 3-ra és szeretném átteni a régiről a cuccokat.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Memmaao #4838 üzenetére
Apropó NFC.
Ki mennyit próbálgatta már?
Nekem az asszony One X-ével nem akar sehogy kommunikálni, bárhogy is próbálom.
Illetve közben egy hibát is felfedeztem.
Zenelejátszóból bluetoothon keresztül nem tudom elküldeni a kiválasztott számot, mert egyszerűen nem találja meg a másik eszközt. Eközben ha a fájlkezelőben megkeresem a dalt, gond nélkül megy a küldés.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
addikt
Tesómtól karácsonyra Samsung TecTiles nfc matricákat kaptam. Egy megy s kocsiba, egy megy a bejárati ajtó mellé. A többit még kitalálom.
-
Peterson_
addikt
válasz tucsok. #4817 üzenetére
Szép is lenne,ha nem vinné, nem ezek használják ki a teló erejét, ezt elhiheted
Én egyébként pont most zúztam le róla minden olyat, amit nem vérteztek fel normális irányítással.
A San Andreast vettem meg rá, szerintem kicsit még jobban optimalizált mint a vice City, viszont sajnos ennél is érezhető az órajel erőszakos visszavétele, mert időnként bizony belassul, függetlenül attól, hogy minimumon vagy maximumon van a grafika.
PPSSPP-nél jön elő, hogy mennyire erős a SoC, úgy kb mindent folyékonyan visz, amivel a program alapból kompatibilis.(Xperia playhez nem meglepően,de ONE X-hez,vagy még S4-hez is ég és föld)[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
PeLa87
aktív tag
Jó hát én nem tudtam, hogy van ilyen meg olyan változat.
De nem szoktam romingolni, meg más SIM-et beletenni, mert ugye TELENOR függő...
Amúgy meg nem értem, miért kért hozzáférést, a telefonkönyvhöz...
De amúgy nagyon jó játék!Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
Necc
addikt
Mas az amerikai meg az europai EA, persze hogy az amerikai nem kompatibilis.
Hasznald helyette az europai valtozatot, de figyelmeztetlek hogy az egesz ceg osszes termeke patkany modon van megirva, ha roamingolsz mar nem fogsz tudni jatszani, ha mas regio SIM kartyajat tuszkolod bele a keszulekbe, mar nem fogsz tudni jatszani!Ertsd: warezold a p...-ba de inkabb nem mondtam semmit
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
berigazek
őstag
Reggel 06:75-től be van kapcsolva a 3G Internetem,(100%-on volt az akksi )és megosztottam Hot spotként a laptopra és most 82%.Az jó vagy még nem annyira jó?
-
ttamas
tag
válasz james008bond #4822 üzenetére
Az az alap, de nem viszi, a hang akad.
-
cultfeca
tag
Boldog Karácsonyt kívánok minden Note tulajnak!
-
berigazek
őstag
válasz handrash #4824 üzenetére
Eddig előtte csak a Zopo Zp 200-om volt ilyen...amúgy írja is a Dual Active funkciót a leírás a komolyabb Eladóknál.Sok nem tartotta fontosnak,hogy ezt leírja,de még az Aliexpress-en is láttam feltüntetve a Dual SIM Aktive funkciót.
Más:Amúgy Ti is úgy csalogattátok elő a Beállítások Menűben az USB Debuggingot,azaz az USB Hibakereső-t,hogy 7-er kattintottatok a Biuld Number felíratra?
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
válasz handrash #4821 üzenetére
Kérlek szépen ez Full Active,azaz,ha beszélek a 2.SIM-ről mondjuk Németországgal,de német SIM is van benne vagy akármelyik más és hívásom érkezik az 1. SIM-re akkor beérkezik a hívás,bekopog,azaz várakozik,ha akarom felveszem,ha nem nem Közben most netezek is a magyar T-mobile-os SIM-ről és nem szakadt meg a net kapcsolat.
Igazi Full Active nemcsak Stand By...,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
válasz handrash #4816 üzenetére
Nagyon jól kezeli,most megcsinálta az orosz gyerek a legújabb ROM-ot,majd holnap ezt töltiöm le.Az eredeti ROM is nagyon jó,de ugye mindig frissitik
Semmi különbség a sima Note 3 és a dual között,csak a két sim és,hogy ebben nincs LTE.De az engem nem zavar
-
berigazek
őstag
válasz maximilian4 #4776 üzenetére
Itt van a ROM készítőtől egy Megjegyzés,Ő direkt oldotta meg ilyen formában az új rom-ját,hogy megmaradjon minden .app a flashelés után
,,SVA ROM SM-N9002 Duos v2.0 is out.
Flashed it, prior to it installed J6 stock without wipe. All apps and data remained.
Works fine..."Ott az érdekes,ahol írta,hogy :,, without wipe" !
-
-
ttamas
tag
Tudtok olyan progit, ami a teloval felvett uhd videót lejátsza windows alatt?
MPC -t és Windows Mediaplayert próbáltam, nem igazan boldogulnak vele. -
berigazek
őstag
Ez a dolguk,hogy újítsanak,javítsanak
Más:
Most vettem észre,hogy a gyári beépített videólejátszó nem támogat sok .avi film hangkodeket,de feltelepíitettem a jó öreg Moboplayert,Real playert,de egyik sem tud hangokat kicsalogatni sok .avi filmemből,valami ötlet?Amúgy a filmeket a netről szedte le a sógorom.Szép tiszta képük van,de nem mindegyiknek van hangja.Szerintetek a készülékemben van a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
válasz Memmaao #4805 üzenetére
Jahh tudom, azt használtam a régi telefonomon.
Én amúgy Battery Monitor Widget-et használok
-
addikt
És még egy alkalmazás, ami szerintem kötelező: battery widget reborn! Tök sok infót tartalmaz, és nagyon jó a beállitható éjszakai mód.
#PeLa87: Ja értelek. Engem nem zavar, hogy SwiftKey el nem lehet, automatikusan javít hosszúra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hogy érted, hogy nem lehet kitenni az ékezetes karaktereket? Nem is kell. Én csak gépelek, egy csomót mellé ütök és javít automatikusan. És szinte mindent jóra. Amit meg nem, azt megtanulja. Brutális. És működik az ujj végighúzós dolog is. Baromi gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB szép állapotban 85% Akku 12hó jótállás/számla
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest