- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Netfone
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz adequate_cou #2598 üzenetére
-
kiskornel
addikt
válasz Peterson_ #2597 üzenetére
igen. addig csesztettem, még végül is sikerült elérnem ezt a funkciót. de azért nagyon szépen köszönöm neked , hogy segítettél. nem jelent meg nekem ott alul az az ikon. ez azért volt, mert ki volt kapcsolva a menüben a google voice billentyűzet. most már note 1esemen is megy a funkció.
mégegyszer nagyon szépen köszönöm.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Peterson_
addikt
válasz kiskornel #2589 üzenetére
Hogyne lenne
Ahogy írod a szöveget, a bill bal alsó részén(a Sym és a space között van) egy beállítások gomb.
Ha hosszan megnyomod, tudsz váltani qwerty, kézírás és diktálás közül, meg tudsz még módosítani a billentyűzet stílusán, etc...adequate_cou:
-Ha jól emlékszem linkeltek itt a totyikban boltokat ahol rendes, hivatalos Samu gari van a telefonhoz.
Jó pár oldallal visszafelé lehet, de ha figyelmesen olvasol, talán megtalálod.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Erősen tervezem a telefon megvásárlását, Expansysnál 192k lenne mindennel együtt, van olyan itthoni forrás ahol olcsóbban meg lehet kapni gyári garival?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
72mviktor
senior tag
-
robotnyk
tag
üdv!
egy pár hete használom a telefont, és magát az androidot is, és lenne egy kérdésem. ma délután kaptam egy class 0 üzenetet, valami idióta, egyébként angol nyelvű spammel (szóval nem valószínű hogy a telekomtól jött volna). a telefon nincs rootolva, szoftert kizárólag google play storeon keresztül vettem rá (ezek szinte kivétel nélkül ismert programok, szóval elvileg semmi kétes forrás). lookout security scan nem jelez semmit. van valakinek valami infója arról, hogy mi ez, miért kaphatok ilyet, és hogyan lehet megakadályozni hogy a jövőben ilyen sz@rokat kapjak? köszi!
-
Necc
addikt
Van penwindow tamogatasa, miutan a fejlesztovel felvettem a kapcsolatot es jo sok szivas aran, de megcsinalta
Whatsapp is tamogatja tudtommal, de azt nem hasznalom. Mas, Note 3 -ra, vagy annak szolgaltatasaira optimalizalt programot nem tudok.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
kiskornel
addikt
-
kiskornel
addikt
van ez a hangalapú keresés, és ez tökéletesen felismer mindent amit diktálok. de ez ugye mindjárt a googleon akar keresni. nincs olyan hogy billentyűzetnek lehetne diktálni. persze magyarul is felismerné. régebben a note 1 ben volt ilyen feature csak hát az angolul volt. mert hát a note 1em kinai volt, angol nyelvvel.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Gabbana
aktív tag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem erdekelne ki milyen hatteret, hangokat, appokat hasznal. Nem tudom van e erre kulon forum, de engem kizarolag a note3hoz illo dolgok erdekelnenek. Aki tudja, megoszthatna velem.
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Peterson_
addikt
válasz fujifilm1 #2584 üzenetére
Kis mákos!
Nemám! Gratulálok egyébként, ügyes voltál.
Nekem is nemet kellett volna mondani a frissítésre és akkor nem húzom magam csőbe.Majd légyszíves számolj be róla, hogy mennyire teljeskörű a root, működnek-e a következők:
Nofrills CPU, Titanium backup, rootexplorer, stb stb stb.Megelestem a listát, meg is találtam a saját verziómat.
Szép piros[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
Sikerült a ROOT-olás és a Knox is maradt 0x0.
MJ3-mam volt és van.
A Kingoapp volt az egyetlen alternativa. Egyenlőre minden oké.
A részletes leírás a kingoapp facebook oldalán hogyan kell megnézni millyen romod van jelenleg.Csak akkor csináljátok ha a ROM-od jelenlegi verzioja megfelel a kingoapp facebook oldalán a listának: -ami igy néz ki jelenleg:
Ha a listán feketével van irva a ROM száma akkor támogatott, és nincs probléma a KNOX nem ugrik,
de ha piros akkor ugrik a knox -és a gari - de lesz rootod.Az XDA leírás alapján csináltam: link:
Az usb debugot igy kell bekapcsolni
Gondolhatjátok nagyon izgultam.
Most nagy bodogság van...[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
Tudtok valami jó programot meg játékokat (Asphalt 8, Real Racing 3 kívül) a telefonra?
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
Piwi
veterán
Üdv mindenkinek
Csatlakoznék a fórumhoz egy vadi új Note 3-al
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Varszegig
veterán
Nem tudom, ismeritek-e ezt az appot. A hozzá tartozó service gyárilag benne van a telefonban. (Nem tudom, hogy a mostani frissítéssel került-e fel, vagy már fenn volt, én is csak azért vettem észre mert frissült.)
No szóval ez egy olyan feature (csak Note3, és S4-re!), amit promózhatnának jobban is. Röviden: k*va jó Importálod bele az összes ilyen klubkártyát (tesco, intersport, penny, mit tudom én), és amikor kell kirakja a vonalkódot a képernyőre, a pénztáros meg leolvassa. Ma teszteltem tescoban (önkiszolgálónál biztos ami biztos aztán intersportban, és tökéletesen működött. Nyomtam is az appra egy hatalmas 5-öst, pedig nem szoktam -
GeoJoe
senior tag
válasz Viktor0610 #2576 üzenetére
köszi!
-
MODERÁTOR
-
GeoJoe
senior tag
ez a szoftverfrissítés kellett mint egy falat kenyér. nagyon nag mértékben nőtt az akku élettartam. fen a du/de feliratot h lehet eltüntetni?
-
MODERÁTOR
válasz james008bond #2570 üzenetére
Adatmentés után hard reset. Frissítés után (főleg, ha gondok vannak) javasolt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Gabesz11
tag
válasz james008bond #2570 üzenetére
Nálam működik rendesen. Az időjárásnál csinálja azt nekem ha gps alapura van allitva kajak mast mutat mint ahol vagyok
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Frissítés után....Feladatkezelő....Letöltött programok listázása közben elszáll...eddig ez működött. Másnál is így van?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Gabesz11
tag
Tenyleg jol nez ki ez a spigen. Megyek vissza dolgozni nemetbe,szerintem benevezek egyre en is
[ Szerkesztve ]
-
mimis
tag
Sziasztok!
KIES3-ban Nektek sincsen Contacts?
Rendbe kellene tennem valahogyan a névjegyzékemet... -
balika333
tag
Sziasztok! Megérkezett a Spigen tokom a Nótámra. Csináltam pár képet róla. Nekem nagyon tetszik! Nagyon jó minőségű jó kézbe venni!
KÉPEKSamsung S22 Ultra
-
gabesszg
aktív tag
Valaki próbált esetleg pendrive-ot rákötni kábelen keresztül?(nekem nexus 7 otg kábellel nem sikerült)
-
fujifilm1
senior tag
válasz 72mviktor #2542 üzenetére
Köszi a választ.
De akkor a részletek érdekelnének, de nagyon...
A leg lényegesebb mi volt a CSC-d a kinkoapp futtatásakor? MJ3 nál nagyobb volt a CSC-d?
Melyik kinkoapp verziot probáltad? ( android_root.exe V1.1.4.1785 az aktuális.)
Volt e azóta gyanús adatforgalom vagy bármi?
Merthogy zart exe, nincs semmi info a fejlesztőröl, és azzal gyanusitják hogy kinába kuldozget személyes adatokat...Köszi előre is...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz mekka_kola #2557 üzenetére
Kipróbáltam, nálam érzékel.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Peterson_
addikt
válasz mekka_kola #2557 üzenetére
Most be****attál, gyorsan meg is néztem, csak a szokásos pontatlanság helyenként.
Hülyén hangzik, de tényleg kicsit rá kell nyomni.[ Szerkesztve ]
-
mekka_kola
tag
Azt vettem észre, hogy jobb-közép tájon egy kb. 1 cm átmérőjű területen a toll nem rajzol, nem érzékel, a közelséget jelző kicsi kör is elperdül ott, mintha lenne egy láthatatlan akadály, "fal" ott. Ujjal tudok rajzolni és gesztusokkal irányítani, csak a tollal van gond. Más is tapasztalt ilyet, vagy ezt érdemes lenne gyors gariztatnom? Aggaszt a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
válasz mekka_kola #2554 üzenetére
Hát ha nem rohant volna mint a meszes egér, akkor lehet neki lett volna valami baja...
-
Peterson_
addikt
válasz szimike79 #2550 üzenetére
Hjaa, hogy Airdroid.
Azon nekem sem sikerült soha.ateszapa748:
Létezetlen.
Én kilőttem, azóta úgy is van.
Szépen látszik is a listában a kikapcsolt appoknál.
Alkalmazáskezelőben megkeres》Letiltás》értesítéseket is nyugodtan letilthatod, meg az adatokat/frissítéseket is törölheted.[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
Megvolt ma az ütésálló tesztem... :@ Kb. 1 méter magasból pofára ejtettem mert meglöktek... Nem lett semmi baja a telefonomnak hála az égnek...
-
ateszapa748
aktív tag
Még mindig visszatérő gond, hogy folyamatosan fut a Google play zene! Alkalmazáskezelőbe folyamatosan kilövöm...meg is visszajön pedig nem is használtam😞
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
Valaki avasson be legyen szíves, hogy Airdroiddal hogy lehet könyvtárat, mappát a tartalmával együtt a telóra másolni, mert nem sikerül, csak fájlokat enged. Az ideg majd szét vág.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Peterson_
addikt
Áh, köszi...
Nem is kerülgetem tovább a forró kását.
Majd idővel csak lesz valami áttörés.
Csak a SixAxis működjön legalább kábellel root nélkül, ha már megrendeltem, meg a GameKlip-et is hozzá.72mviktor:
-Nem féltelek[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Gondolom ugyanez működik visszafelé is, tehát kisebb verziószámú gyári szoftvert is fel lehet rámolni Odinnal Knox ugrasztása nélkül.(?)
Üzemidő témához:
-Ahogy tegnap ígértem, kiteszteltem amennyire lehetett és jelentem, még talán javult is kicsit a készenléti idő:
2×1 óra zene, bő fél óra hívás, folyamatos netkapcsolat, böngészés és most 16 óra 15 perces akkuhasználatnál és 41%-os töltöttségi színtnél tartok.
Google szolgáltatások: 12% és 2 óra ébrenmaradás.
Igaz, a kijelzőhasználat nem volt túl combos: 4 és negyed óra.[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz blackydan #2523 üzenetére
Nálam 64 GB Samu sdxc uhs-I kari kifogástalanul működik.
Más. Frissítés után mintha erősebben merülne...viszont a fényképező azonnal menti a fotókat,azt vettem észre.[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
migabi24
nagyúr
válasz ateszapa748 #2537 üzenetére
Ha nem használod az alkalmazáskezelőbe le tudod tiltani
[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
Help! A Google play zene folyamatosan fut!? Hiába lövöm ki a feladatkezelobol folyamatosan újra indul... Hogyan tudom ki iktatni?
-
patoga
tag
Sziasztok! Fel tudna világosítani valaki, hogy milyen SD kártyát lehet beletenni a "kicsikébe"? SDHC vagy SDXC? Amúgy ezek között mi a különbség? Előre is kösz.
-
Filek
csendes tag
Ilyesmi akció nálunk nem lesz? :-)
100 EUR visszatérítés azért már egész korrekt. -
gabesszg
aktív tag
válasz Parallaxis #2531 üzenetére
Most lehet én hülyén értelmezem a szöveget de nem arra érti, hogy ő nem indíthat hívást(amúgy nem ismerem az sview tokot)
-
hanti
senior tag
válasz ForRedGlory #2526 üzenetére
Ha a reszet nem használ tedd fel odinnal az MJ7-est a knox nem ugrik.Én már 2 hete használom (angol, majd magyar)és semmi hiba eddig nem jelentkezett. A legfrisebbet mindig odinnal raktam fel és minden gyári maradt, csak a root a kernel és a recovey ugrasztja a knoxot.
-
Parallaxis
addikt
-
ateszapa748
aktív tag
Köszönöm, akkor azt hiszem nem frissítem...még😕
-
mimis
tag
Nem baromság, mivel a szenzorokat valóban takarja a tok. Alapesetben a közelség érzékelő felel azért, hogy tudj hívást kezdeményezni, ha a füledhez emeled a telefont. Mivel ez vastagon takarva van, marad a giroszkópos érzékelés, ami azért nem ugyanaz....
Egyébiránt ez az illető saját, személyes tapasztalata a saját telefonjával és saját tokjával. Azért baromságnak nevezni, mert ezt Te nem, vagy nem így tapasztaltad (már ha van ilyen tokod a telefonhoz).... :\
-
Gascoigne74
csendes tag
KIES-el frissítettem, nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van, az üzemidőt ugyanannyinak érzem, kicsit stabilabbnak, illetve az otthoni wifi-n akadt a youtube-os videók lejátszása, már gondolkoztam, hogy talán a modem a hibás, de megjavult a frissítés óta.
-
Varszegig
veterán
válasz ForRedGlory #2526 üzenetére
Akkor nem a KIES a gond. Passz. Frissítés óta hívtak, hívtam, de mindig minden jó volt, mint korábban. Ha a reset nem oldja meg, hívj szerelőt, oldják meg.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz ForRedGlory #2524 üzenetére
Mivel frissítettél? Én ma is többször telefonáltam, de semmi gond.
-
ForRedGlory
félisten
Egyre szarabb a hang kerdes. Ez az uj rom bugos, imadkozzatok hogy ne jojjon elo. Ma mar zsinorban nem halljuk egymast a hivoval, csak valami alapzaj van. Neha jo, de 40-50%-ban nem. Agyverzest kapok, kap egy factory resetet ha hazaertem, hatha megjavul....
[ Szerkesztve ]
-
blackydan
senior tag
Na ez süti, akkor most vehetek egy adaptert mivel az előző költözésnél eltűntek ezek a ketyeréim. Próbáltam nélküle megúszni de akkor nem lehet. Kár, hogy a note 3 nem szereti a saját gyártású kártyákat ... ez picit fura, na mind1 akkor irány a bolt. Köszi mégegyszer
-
blackydan
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm tegnap meglepett egy samsung 16 gigás shdc kártyával , sajnos telefonba berakva felismeri de a formatálását már nem tudja megcsinálni. Mindig visszadob, hogy a kártya üres blablabla... Próbálgattam kivenni újramegpróbálni, kivenni majd úraindítani kb az összes variációt. Gondolom nem a class 10-el van a baj. Valakinek van valami ötlete esetleg play-ből program vagy hasonló?
Köszi előre is.
-
mrgreen
csendes tag
válasz kazmerr #2511 üzenetére
En egy ilyen iOttie tartot rendeltem ebay-rol:
http://www.iottie.com/Product/ProductDetail.aspx?ProductID=947xda-n van szentelve egy topik az autos dokkoloknak de nem nagyon porog, tessek hatha segit valasztani:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2438157[ Szerkesztve ]
-
-
fujifilm1
senior tag
Volt már valaki aki kingoapp-al rootolt?
[ Szerkesztve ]
-
kazmerr
aktív tag
Note 3hoz keresek autós dokkolót. Eddig sikertelenül.
Amiket találtam:
http://www.ebay.com/itm/iBOLT-xProDock-ACTIVE-Charging-Dock-for-ALL-the-Samsung-Galaxy-Phones-w-AUX-Out-/310668493174?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4855490176
Nah ennyit nem ér az egész pláne hogy még dugdosni kell a kábelt.http://www.ebay.com/itm/Exogear-Exomount-Touch-All-Surface-Super-Car-Mount-for-Samsung-Galaxy-Note-3-S4-/151155717932?pt=US_Mounts_Holders&hash=item233195372c
Ez nem aktív, de jónak mondják.Egyáltalán az aktív dockok végre kihozzák a hívás hangját is, vagy még mindig nem (note1 gyári autós dock nem hozta ki, se gyári se kendács rommal)?
-
skifekete
senior tag
Nekem is csak a driverek telepítése miatt kellett, de elcsábultam
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Gyári garival hol adják most legolcsóbban a készüléket?
-
Bilux
veterán
Ebből a kettőből csak a 2-es kifogás van jelen.
Az első meg baromság, mert lehet kezdeményezni, ugyanúgy kell felvenni mint nyitott állapotban ezt nem is értem.Note 3-as képet nem találtam de hasonló a hívás fogadás.
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Drbonci
aktív tag
A statusbar eddig nem volt átlátszó vagy igen? Én szürkére emlékszem..
-
skifekete
senior tag
tudom én már mi itt a probléma.. a telefon nem megy deep sleepbe, ezért merül ilyen lendületesen.
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- Netfone
- Kutya topik
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Direct One (műholdas és online TV)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest