- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
válasz fater1969 #9801 üzenetére
Note 3 esetén tudtak növelni a RAM méretén növelni rendszeren belül, mivel van rá lehetőség... S4 esetén alapból 1,75GB RAM amit a rendszer adott és abból már pluszt nem lehet kihozni..
Ha azt nézzük:
S4 2GB -> 1,75GB amit rendszerbe látsz 4.2.2 óta
Note 3 3GB -> 2,38 4.3 alatt ez változott most 2,72GB 4.4.2 alatt.. "úgymond" most érte le a végső értékét.. -
Necc
addikt
válasz fater1969 #9793 üzenetére
Ennek szog egyszeru oka van, az op.rendszer a RAM-bol lefoglal maganak X mennyiseget sajat celra.
Az S4-ben 2GB RAM van, amibol ~1.8GB erheto el; most hogy egy foverzio ugras +-10MB-ot valtoztat, lenyegeben eszrevehetetlen es siman rafoghato a kodbeli valtozasra.
De a Note3-ban a 3GB-bol csak kb. 2.3GB erheto el (4.3 alatt) alapertelmezetten, nem gyanus neked ez egy picit?Nyilvanvaloan valami technikai oka van ennek, amit azert vezettek be hogy szeptemberre piacra tudjak dobni, majd kesobb ezt a "hibat" orvosoljak. Hat ez tortenhetett most.
#7976: majd oszd meg velunk legyszi hogy sikerult a Samsung chipsetes orosz KK-t rahegesztened a magyar Qualcomm chipsetes Note3-ra
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Caaabi
senior tag
-
iSonic
addikt
válasz fater1969 #9489 üzenetére
akkor az még messze lesz.. most mégcsak Európa nagy részén, Dél-Amerika egyes országaiban van 4.4.2... szóval még pár hét mire jönni fog oda is.. de a Voda általában gyorsan kihozza a ROM-ot..
Piwi: szerintem úgy értette, hogy Voda kártya független telo de ha nem akkor valami új típus.. N900612736... VAU VAU Dog Editon..
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz fater1969 #9402 üzenetére
Meg hétvége is van.
Lehet, hogy a programozók is pihennek néha(#9395) banhammer:
-Valóban jelentős, de kb ez a maximált érték,: pl elvégeztem 4-5 mérést, alapból 35000 körül szokott kapni, így meg volt 32000, 27000, a legalacsonyabb, ha jól emlékszem, ilyen 24000 körül volt.
Ennek ellenére nem vettem észre lassulást a napi használatban, pedig folyamatosan energiatakarékosban van.
De külön lehet állítani hogy a CPU-t ne korlátozza.
Ezenkívül a teljesítménycsökkenésben a sokszor tárgyalt órajel visszavétel is ludas, ami visszajelzések alapján nem a Note3, hanem a Snapdragon 800 sajátja.
Mert ha felmelegszik, akkor rendesen visszaveszi a teljesítményt.
Na az már érezhető bőven erőforrásigényes alkalmazás futtatásaközben.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
banhammer
veterán
-
banhammer
veterán
válasz fater1969 #8631 üzenetére
Nyugi megírom.
Az EBay-ről meg egy tokot (feketét) rendeltem.
Antiskid Protector iface Hard Case Cover Shell For Samsung Galaxy Note 3 N9000
Ez se az a hatalmas össze ami miatt bánkódok ha átvernek.
Lehet, hogy fehéret kellett volna rendelnem.
Most már úgy is mindegy.
Így is többet költöttem már a telefontokokra, mint amennyit akartam.
Nem a fukarkodás beszél belőlem, hanem anno az SIII-ra, Note 10.1-re összeszámolva elég barátságtalan összeg ment el tokokra, amit aztán kénytelen voltam az eladáskor odaadni bónusznak, mert ha külön próbáltam volna eladni azokat lehet, hogy a nyakamon ragadtak volna.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Luser2000
addikt
válasz fater1969 #8627 üzenetére
Az első színes kijelző (nem az S10, hanem) a Siemens S4 készüléknek köszönhető. A kijelző (igen csak halvány) 4 szín megjelenítésére volt képes. Az S10 ezután következett, némi ráncfelvarrás. Míg az S4 csak maszekoknál volt beszerezhető, az S10 már megjelent a PannonGSM-nél is. :-)
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
addikt
válasz fater1969 #8623 üzenetére
Igen, ez gyári eredeti s-view tok, a dobozon Samsung Magyarország ltd. szerepel, mint forgalmazó és egy év garancia is jár hozzá. Én itt vettem a feketét, a narancssárgát a tok-shop-on.hu-n, a bézst meg ajándékba kaptam.
#criton: a narancssárga egyáltalán nem gáz, sőt! Politikai hovatartozás nélkül jól mutat. Szerintem a Kereskedők Háza emeleti boltra gondolsz, hozzájuk szállít a gyorsbolt. Én 11900-ért vettem a narancsot. Szerintem nézd meg élőben.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
kiskornel
addikt
válasz fater1969 #6482 üzenetére
Háh... ugyan már. Amilyen peches vagyok, ha olyan környezetbe raknám rá a fóliát, az a 3 porszem, amiről beszélsz köbméterenként, az az én fóliámon lenne rajt...
Egyébként meg egy 3000Ft-os fólia feltételéhez csináltassak egy 100millás fülkét? Az ilyen gyártó menjen a *sípolás* anyjába... mégha a Samsung is az.
Belül semmi tájékoztató, csak a hátulján ennyi... mintha olyan könnyű lenne... ezt mind betartottam, és nem olyan az eredmény, mint amilyent elvárhatok -> szerintem jogos a reklamáció. Márcsak azért is, mert ez a pack ~7k volt.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
kiskornel
addikt
válasz fater1969 #6451 üzenetére
Én már túl vagyok a fűrdőszobai nagy összevissza pára, stb fóliafelrakáson, és most is került alá. Pedig fürdés után, még vizesen kizárt dolog, hogy por kerüljön a kezemről a fólia alá. Tök mind1, most is van vagy 3-4 buborék alatta.
Átnéztem a Samsung oldalát, hátha tudok valahol reklamálni ez ügyben. Elvégre is mindent a tájékoztató szerint csináltam, de tényleg mindent betartottam, és mégis van alatta porszem. Persze fólia esetén nemcsak buborék, hanem egy kitüremkedés is jelentkezik, ami ez esetben hál'stennek nem akasztja el a tollat.
Nem értem miért nem írják rá, hogy jó eredményt csak szakértők érhetnek el vele. És ez 7000Ft volt!Fólia ide-oda, egyszerűen nem érdekel, hogy bubis. 7000Ft-os vacakért nem kapok szívinfarktust.
Tokoknál meg figyelni kell, hogy a belső fele bársonyos bevonatú legyen. Az Note1-emen olyan szépen összekarcolta a fóliát egy barom tok. Meg is mutatom:
Ilyet nagyívben elkerülni...
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
banhammer
veterán
válasz fater1969 #6442 üzenetére
Dehogy.
Kipróbálom őket.
Még ha nem is válnak be, az a kb. 888 Ft nem az a hatalmas összeg, hogy amiatt idegeskedjen az ember.A mostani matt fóliámon lett egy tűszúrásnyi, gombostű fej méretű sérülés.
A kikapcsolt kijelzőnél vettem észre teljesen véletlenül, először arra gondoltam, hogy valami maszat, szöszmösz került a fóliára, próbáltam letörölni és akkor derült ki, hogy megsérült a fólia.
Nem egy nagy was ist das, mert tényleg pici a sérülés, bekapcsolt kijelzőnél nem töri a fényt, ugyanakkor ha már tudod, hogy ott van akkor már keresed, motoszkál a tudat alatt.A matt fólia meg egyelőre jobban tetszik, mint a fényes, kevésbé látszódnak meg rajta az ujj, fül foltok.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
mekka_kola
tag
válasz fater1969 #6138 üzenetére
Őrült nagy mázlid volt, vagy a betörő utálja a Samsungot, forintban pedig nem utazik.
Hozzánk tavaly törtek be, de szerencsére csak a TV-t tudták elvinni (bár nagyon sajnálom, mert imádtam). Épp az elutazás előtt éreztem, hogy magammal kéne vinnem az értékeimet, sosem lehet tudni, de a TV-t már nem kötöttem oda a radiátorhoz a kensington zárral (no para alapon). El is költöztem az albérletből (a főbérlő nagyon nem akarta megérteni, hogy megrendült a bizalmam a lakás iránt, és hogy a betört ablakon bejön a cug - engedjem le a redőnyt, kössz :\ ). A nyomozók összepiszkolták mágnesporral és korommal a lakást, az eladófélben kevő S3 dobozát sem kímélték (szerencsére a vevő megértőnek bizonyult), persze azt leshetem, hogy a teve nyomára bukkannak ezek a szerencsétlenek.
Kitartás pajtás!
[ Szerkesztve ]
-
-
Necc
addikt
válasz fater1969 #5570 üzenetére
Az ISO sarkalatosan fogalmazva egy a szenzorbol kijovo jel erositese szolgalo ertek, az erosites pedig minel magasabb annal jobban torzit. Eppen ezert az ISO-t a lehetosegekhez kepest mindig a legkisebb ertekre kell allitani, mar ha egyaltalan egy mobilon van erre (vagy barmi masra) allitasi lehetoseg.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
banhammer
veterán
válasz fater1969 #5267 üzenetére
Az én kedvesen egy olyan lány aki...
Én sajnos nem tudok kötni.
Szegény nagymutter aki varrónő volt meg már nem tud varrni abból az okból kifolyólag, hogy távozott az élők sorából, még zombit se tudunk csinálni belőle, mert hamvasztottuk.Szóval marad a zoknis, varrónénis megoldás vagy ha minden kötél szakad akkor összegányolok magamnak egy szütyős tokot.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
iSonic
addikt
válasz fater1969 #5208 üzenetére
Lehet kene neki egy cache torles es egy battery calc reset recovery modeban.. De megesik sajnos az ilyen.. ismerosom S4 is mostanaban egy nap alatt meghal toltes ugyileg neki ez megoldotta a problemat.. ha ez sem akkor ujra f.resettel ujrarakni a telefont wipe dataval mindennel egyutt es akkor tuti nem lesz baja
-
addikt
válasz fater1969 #4613 üzenetére
Miért olyan jó ár?? 34,99$ -10% + 2$ a posta?? 2$ a magyar posta csak kb ajánlott levelet visz ki! cca 33,5$ a vége. Itthon egy helyen van ebben a színben, ott 18e, gyorsbolt fekete és világoskék 14e (+majd 1e a szállítás...) Ipon.hu 9,6e (+ több, mint 1e a szállítás), akkor ez hol nembaráti???
-
berigazek
őstag
válasz fater1969 #4614 üzenetére
Köszi szépen,közben így utólag rájöttem,hogy mit csesztem el.Minden jó volt,müködött csak a Root Explorer-el átneveztem egy boot fájlt a system/apps-ban és ez nem tetszett a kicsikémnek...Remélem,hogy az új romot feltolja nehézségek nélkül,mert,ha nem nem tudom,hogy mit kezdek magammal...Elvégre szoftveresen hibásodott meg.
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
james008bond
őstag
válasz fater1969 #4302 üzenetére
Csak annyi,ha jól olvastam és értelmeztem,hogy a kijelző hátterét olyan színűre állítja be,amilyen színű tokot pattintasz fel rá. De lehet,ezt a funkciót félreértettem,akkor bocs a hozzászólásért. Szóval szerintem valamilyen elektronikának csak kell benne lennie,hiszen a kijelző képe is megváltozik,ha ilyen tok van a telón.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
addikt
válasz fater1969 #4288 üzenetére
Ebben nincs igazad, de ha visszaolvasol, már ki lett vesézve, sőt fotót is csatoltam hozzá! Az S4 lehet, hogy működik csak mágnessel, a note 3 NEM! Kipróbáltam! Csak mágnessel, s-view chipes hátlap nélkül nem működik! Csak ha van a hátlapon a képen látható "chip". Az alutok meg postával 7600ft, az sztem kicist sok, még várok vele.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fater1969 #4267 üzenetére
Eredeti tok? Ha nem, van a hátulján "érzékelő chip"?
# berigazek! A Te tokodról is kiváncsi lennék egy linkelt oldalon, vagy egy általad készített képen! Amin véleményt cseréltünk és felraktam képen, azokon nincs érzékelő chip és olcsón mennek, de ha a Tiéd működik, akkor azon gondolom van érzékelő beleépítve a hátlapjára. Csak nehéz elképzelni, hogy az alsó csúszkás ablak hogy működik. A felső ablak kisebb, mint a gyári s-view? Akkor amikor becsukod, a gyári s-view ablakból kitakarja az alját? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
válasz fater1969 #3823 üzenetére
Íme egy példa:
Ön reggel megérkezik az irodájába. A telefonját lerakja az asztalra úgy, hogy rárakja vagy elhúzza egy felprogramozott NFC matrica előtt. A kapcsolat hatására az Ön okostelefonja rákapcsolódik az irodai WiFi (vezetéknélküli) hálózatra, felhangosítja magát, kikapcsolja a rezgő módot, valamint becheckol a Foursquare és/vagy a Facebook alkalmazásban jelezvén, hogy bent van az irodában.Munka után, miután Ön kilép az irodából, megszakad a WiFi jel, így a telefonja automatikusan visszakapcsolja a rezgő módot, kikapcsolja a Wifit, valamint küldd egy SMS -t a társának: "Elindultam haza!" szöveggel.
Beül az autójába, hozzáérinti az autóstartón (vagy műszerfalon) található NFC matricához a készülékét, így az bekapcsolja a GPS -t, rákapcsolódik az autós kihangosító berendezésre, és Autós navigáció módra vált.
Hazaérvén, Ön rárakja a készüléket az éjjeliszekrényén található NFC matricára, amitől a telefonja automatikusan néma üzemmódra vált, kikapcsolja a Bluetooth, WiFi, GPS modulokat és bekapcsolja az ébresztést másnap 7:00 -ra.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
maximilian4
addikt
válasz fater1969 #3814 üzenetére
Samsung Galaxy Note 3 N9000 klón
-eleve N9000 a típusszám és KLÓN-ként árulja. Szóval véletlenül sem eretetiként. Természetesen N9000-ből is lehet kapni eredetit. (Az az exynos változat).
Egyébként gondolom neked az N9005-öd van. Sajnos el kell hogy keserítselek; abból is csináltak klónokat a kínaik. Most mondd meg nekem milyen világban élünk öregharcos?
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
addikt
válasz fater1969 #3809 üzenetére
Látom közben megelőztek, DE: Ez így nem igaz, amit írsz,! A dual sim-es is egy létező, eredeti Samsung note 3 N9002 típuskóddal. Itt egy összehasonlítás, itt Snapdragon proccal írja, de LTE-t csak az N9005-nél ír: Note 3 összehasonlítás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest