- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz 72mviktor #2399 üzenetére
Annyira az sem mókás, bár ott a biztosítás, maximum földhöz csapom ha valami baja lesz
Elég gáz ez így, mert nagyon lassan áramlik az infó a visszafogott próbálkozások miatt.
Ennyi idő alatt kétszer kinyitottam a bootloadert isApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
AP: N9005XXU MJ6
CP: N9005XXUBMJ4
CSC: N9005TMHBMJ1-ennél is?
Nem azért kérdezem,mert nem hiszem el, de túrom már egy ideje a fórumokat, kb sehol nem találtam erre vonatkozó figyelmeztetést.Nekem ezt dobta az egyik kolléga, Ő ez alapján csinálta.
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
válasz 72mviktor #2394 üzenetére
Persze, tudom, csak arra akartam célozni, hogy a gyárit nem lehet valahogy előcsalogatni?
Mint pl a régi HTC-knél, stb...egyébként
Közben frissítettem, de kb fél úton járok a rootolásban-olyan értelemben, hogy beszereztem hozzá amit kell, gond nélkül találtam a mostani verziós firmware-t a Sammobile-on.
Most konvertáltam át ODIN-hoz.
-Elvileg MJ7-től lehet gázos a De La Vega, de lehet, hog tévedek.
Egyelőre még várok pár választ, mert brickelni sem nagyon szeretném az alig két hetes telefonom[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
Mondjuk én nem szoktam így buherálni a telefonjaimat!
Köszi a válaszokat!
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
kiskornel
addikt
Note 1 ről váltottam Note 3-ra. Külön Samsung accon vannak. Hogy kell a névjegyzéket átmásolni 1-ikből a másikba?
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Peterson_
addikt
Elcsúszás mindig szokott lenni szolgáltatói készülékeknél, de szinte biztos, hogy a fontosabb verziók megérkeznek
-Ez mondjuk szerintem pont nem volt az, szóval akkor sem vert volna a víz, ha kimaradok belőle.
De amíg el nem ront semmit, hadd menjen.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
-
PeLa87
aktív tag
válasz csabahorti #2380 üzenetére
És az mekkora volt?
Többieknek eddig hány frissítés volt?
-
PeLa87
aktív tag
válasz csabahorti #2378 üzenetére
És onnan is jönnek a frissítések?
-
PeLa87
aktív tag
Van itt olyan aki a Telenorban vette a készüléket?
-
Locutus
veterán
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
skifekete
senior tag
Ennek akkor lenne lényege, ha egyből a frissítés után panaszkodnánk, de én már többször töltöttem frissítés után, és nincs min szépíteni, nem éri utol az MJ3-t
Úgyis unatkozok, csinálok egy factory resetet, hátha..[ Szerkesztve ]
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
Varszegig
veterán
válasz Locutus #2366 üzenetére
Pedig egyszerű. Ma reggel frissítem, de még nagyon reggel volt, kávé, reggeli, közben a telefon még töltőn lógott, és csinálta a frissítést. Így amikor végzett 100%-on voltam, és semmi gondom az akkuidővel. Ha mondjuk délelőtt veszem észre a frissítést, akkor nyilván sok %-ba kerül a frissítési procedúra, és azt gondolom gyorsabban merül. Egy ilyen frissítés elvihet 10%-ot is.
-
Peterson_
addikt
válasz Locutus #2362 üzenetére
Én a merüléssel kapcsolatban nem tudok semmit mondani még,mivel itthon vagyok.
A Rammal kapcsolatban, meg nekem eddig sem volt soha 2GB, inkább volt közelebb az 1-hez, ha meg ürítettem a Ramot, akkor 800-900MB.A szemérzékelés ebben a szituban nemtudom miért nem működik, pedig a szemmozgással lapozást kipróbáltam és az ment.
Meg nekem most határozottan lassabb lett a fényviszonyokhoz való alkalmazkodás.
Érdekes azért, hogy ahányan vagyunk, annyiféle tapasztalat van egy azon telefonnálApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Locutus
veterán
Picit mintha nekem is jobban merülne az MJ7 óta.
Előtte reggel lehúzva a töltőről 80%-om is maradt estére, most max 70-75%. Pedig szerintem ma még átlagon alul terheltem.
Viszont a RAM felhasználás meg kevesebb, csak 1.5-1.6GB, előtte a 2 simán megvolt mindig.
Ami még feltűnt, hogy előtte szerintem a képernyő fényességet nem jól szabályozta, rengetegszer maradt sötétebb tónus akkor is, ha fényesebb kellett volna. Most ez jobban alkalmazkodik, lehet hogy ebből adódik az fogyasztás különbség is.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Varszegig
veterán
Nálam az akkuidő nem romlott. Az auto fényerő teszi a dolgát, ahogy eddig. A bill. sötétsége fura, de talán megszokom
A gyári weather widget a legrondább az ilyenek közül, elsőként szoktam nyugíjazni, így akár lehet bugos is[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Peterson_ #2357 üzenetére
Restart után jó lett, de mintha így is alacsonyabb lenne a fényerő.
Aztán lehet, hogy csak beképzelem a dolgotskifekete:
Nálam ez a bug nem volt, viszont elvileg figyelnie kéne a szemem, hogy ha lefekszek, akkor ne döntse el a kijelzőt, na az nekem egy percig nem működött már az előző verziónál sem.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
skifekete
senior tag
új sofver, új billentyűzet, új szopás. hasznos volt ez az MJ7
pl nem értem hogy a nyomásérzékelő szenzor miért ment 2 órán keresztül, lehet ez az egyik okPeterson_
MJ3 alatt se volt nekem csúcs, még amikor világosítani kellett akkor oké, de vissza fele nem mindig akarta a magáét. Plusz néhol felfedeztem képernyő elforgatás bugot, nem akart visszaállni, bár azzal egy ideje nem találkoztam újra. Plusz ahogy nézem a gyári weather widget bugot is sikerült helyreállítani, miszerint ha letiltom az aktuális hely használatot, akkor úgy is marad.[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Kac-kac.
Azért kösziskifekete:
???
Egyébként az auto fényerő és a max is mintha gyengébb lenne.
-és mintha lassabban is reagálna a szenzor a fényváltozásra.
De az biztos, hogy eddig simán lehetett állítani auto+/- amennyit rátettem, vagy levettem, most nem csinál semmit.[ Szerkesztve ]
-
skifekete
senior tag
battery life meg drasztikusan csökkent
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #2353 üzenetére
nfs rivals nem jelenik meg androidra, nem tudod?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
ForRedGlory
félisten
Az ertesitesi sav ikonjai halvanyabbak lettek sztem.
-
Bagoly81
aktív tag
most olvastam egy másik odlalon, hogy a eszköz névjegyeknél a build halvány sorra 7* rákattintasz előlehet hozni a fejlesztői beállításokat!?
-
ForRedGlory
félisten
Na vegre nekem is megjott a 117 MB (fuggetlen magyar)
[ Szerkesztve ]
-
-
Bagoly81
aktív tag
hali gyári függetlenre most tölt le nekem 117.9 megát csak ugy megnyomtam a frissítét pedig automatikuson volt, mj3 volt eddig, nemtudom mi lesz a ha végez de furcsa , nektek már megérkezett ez a nagy frissítés?
most néztem mj7 lesz elvileg
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Na rendben felmászott a frissíés. meg vele együtt a sok T-mobileos vacak is, amiket azóta szépen lehenteltem-újra-.
Eddig tényleg semmi változást nem veszek észre, leszámítva, hogy a billentyűzet sötétebb lett.
Pedig gondolom a 140MB-ba mást is tettek, nem csak ezt.
Most már nálam is MJ-s végüek a verziókódok az eddigi MI helyett..hogy miért ,azt nem tudom, meg persze ugrott egyet felfelé.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Tuz
tag
Wikipédia szerint az 8974AB processzor van benne amiben 550Mhz-en fut a gpu ez valóban így van?Természetesen az n9005 verzióra gondolok.
[ Szerkesztve ]
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
Bilux
veterán
Azért én nem sértődtem volna meg ha nem csak az amerikaiaknak van ez az akció.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Peterson_
addikt
Nekem mondjuk ezzel soha nem volt problémám, amióta bejött a +36-os szabvány, minden számom így van mentve
A frissítést meg kár volt letöltenem,mert ahogy eddig látom, nagyon erőlteti a rendszer, csak átütemezni tudtam, elvetni nem.
Szóval folyamatosan ott az állapotsávban.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
mimis
tag
válasz Varszegig #2332 üzenetére
Ezt tudom, de a névjegyeim 90%-át a levelezésem címjegyzékéből szinkronizáltam, aminek a többsége meg céges, központilag rögzített. Ott meg a 06-os van bent. Eddig nem is volt ezzel gond, most kezdett rendetlenkedni.
Majd egyszer, ha sok időm lesz, akkor KIES-ben átpöttyögtetem. -
mimis
tag
válasz Peterson_ #2323 üzenetére
Amit én észrevettema frissítés óta, hogyha hívnak, akkor nem írja ki a nevet, csaka telefonszámot, amiről hívtak. Eddig mindig kiírta.
Gondolom a szám nem egyezik azzal, ami a beérkező híváshoz tartozik.
Névjegyek között 06-tal kezdődnek a számok, a bejövő pedig +36 -tal. Mondjuk az viszont gáz, ha ezt nem tudja lekezelni... -
Varszegig
veterán
Nem kérdés, az is fontos, de a java pl. mint fejlesztőeszköz nem a pc-s fejlesztésekben érdekes, hanem webappok, android stb. Ez a jövő, meg már a jelen, és a múlt is.
A névjegyekben írd át +36-ra, az a legjobb, mert akkor külföldről is tudod hívni. Attól nem esz nemzetközi hívás, ha itthonról hívod.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Ez sajnos a magyar oktatás szégyene. Régen úgy tekintettek a linuxra, mint valami játékszerre, amit néhány kocka tol az otthoni pc-jén. A magyar oktatás kb. itt meg is rekedt.
Ehhez képest ma a cloudban lévő webszerverek többsége linuxot használ. Hogy fogsz te mint alkalmazásfejlesztő konfigurálni magadnak egy cloudos tesztkörnyezetet mysql, glassfish szerverekkel, ha nem tanítanak linuxot? Hogy fogsz publikálni egy webappot, ha nem tudod hova kell teni a file-okat, és milyen jogokat kell adni az eléréshez, ami nem túl sok, nem túl kevés? Ez nem a te hibád, ez az oktatásé. Épp a linux telepítése, ami k*ra nem fontos tudás manapság, mert előfizetsz egy virtuális szerverre, akkor készen telepítve kapod a kiválasztott disztribúcióval. Csak éppen a móka onnan kezdődik.
Ja, és akkor még nem beszéltünk az androidról, ami ugye manapság a mobil piac 80%-a, és nem kell ecsetelni, milyen fontos lehet ez egy fejlesztő jövőbeni életében.
Viszont gondolom windows-t nyomtak orrba-szájba, pedig ahhoz más lassan minden nagyanyó ért[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
válasz fater1969 #2313 üzenetére
MTP-t használ ezért nem külön meghajtó.
TC-ben úgy tudod elérni ha a beállítások/általános beállítások/képernyő részben bepipálod a szülő mappa megjelnítése a gyökérben is, és ilyenkor ha kint vagy mondjuk az alap C: meghajtón és onnan még visszalépsz egy szintet akkor ott láthatod a telefont is a többi meghajtó alatt.
Fold 5
-
Peterson_
addikt
válasz kazmerr #2324 üzenetére
Igen, ennyiből azt is írhatták volna, hogy "Hát ez egy kicsit más..."
Mindenesetre elhalasztottam a frissítést, cserébe eltüntethetetlenül ott az emlékeztető a frissítés telepítésére.
Akkor most mire is változott a verzió?[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Én azért nem olyan régen végeztem(2008, de mondhatom, hogy kb szánalom szint, amit egy átlag középiskolás kap informatikai oktatás címszó alatt, ha nem informatika szakra jár.
Ha abból kellene megélnem, amit ott megtanultam, nem nagyon kellett volna magamnak összekukázni a PC-m sem, de kis túlzással a mindennapi használatra nem lenne elég.
Oké, a gépírásért hálás lehetek, de azt sem tanulja mindenki.
Egyébként meg, inkább a nyelvtan és a magyarórákra feküdnék rá a sulik helyében....de ezekre nagyon.Más:
Látom itt, hogy néhányan frissítettek.
Van valami érdemi változás, amit a frissítés hoz?
Csak mert most a végletekig elégedett vagyok a sebességgel és a stabilitással, nem szeretném ha csorbát szenvedne bármelyik is.
Azon kívül erre talán még a De La Vega sem jó már, ha jól tévedek
Jön lefelé nekem is egy cirka 114MB-os csomag, de gondolom talonba tehetem most is, ha nem akarom feltenni még.[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
Másnak is frissült a T-s nota DMJ6-ra?
-
Necc
addikt
válasz Peterson_ #2314 üzenetére
Kozepiskolakban mar kotelezo tananyag egy jo ideje, es ahogy hallom vissza fiatalabb generacios ismeroseimtol meg mindig az. Ugyanakkor nem felejtettem el hogy melyik orszag oktatasi rendszererol beszelek, es azon belul is a hihetetlenul fejlett, modern informatikai oktatasrol
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Peterson_
addikt
válasz fater1969 #2306 üzenetére
Sajna én inkább csak a gyakorlati oldalt ismerem, mert én is az okosoktól tanultam meg azt amit kellett.
Használni. Leginkább, de biztosan van itt is, meg amúgy a PH-n sok olyan kolléga, aki kívüllről belülről keni a témát.
Ha rákeresel, vagy Googlebe beírod, akkor biztos az első öt találat között találsz valami olyat ahol elég átfogó képet kapsz az egészről.
A többi meg már csak türelem és kíváncsiság kérdéseNecc:
"Nem kotekedesbol meg b@xogatasbol, de iskolaban nem tanultal linuxot/unixot sose?"
-Már nem azért, de miért kellene olyan evidensnek lennie, hogy valaki Linuxot/Unixot tanul az iskolában?
Én sem tanultam, pedig nem is 69-es vagyok[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz fater1969 #2311 üzenetére
Az csak annyit jelent hogy keves hozzaszolasod van a forumban, de mast nem tukroz.
Mivel teljesen kezdok felvilagositasaban nem vagyok tul jo, a legjobb ha itt, olvasgatsz egy picit, gondolom feltettek mar jo paran ezt a kerdest es nem egyszer elhangzott a kezdok szamara is ertelmezheto reszletes valasz.
-
kiskornel
addikt
Sziasztok. Ez a nagy Note 3 topic?
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
fater1969
tag
De igen 69 es vagyok és 2005 ben vettem először pc-t,amiben 133mhz proci volt. Azóta kicsit fejlődtem,de mobilokkal a legelső megjelenése óta foglalkozom,van is gyüjteményem köztük működő 20 éves példányokkal.Müszaki cucc buzi vagyok,mindenből a legjobbat akarom. Ez a betegségem. Bocs.
Nimbochromis Venustus
-
Necc
addikt
válasz fater1969 #2301 üzenetére
Nem kotekedesbol meg b@xogatasbol, de iskolaban nem tanultal linuxot/unixot sose?
A gyakorlatban az tortenik mint amikor kiadod parancssorba a "su" parancsot (vagy "sudo" "sudo gainroot" bizonyos linux disztibuciok esten), a "superuser" alkalmazassal pedig meg tudod fogni azokat az alkalmazasokat amik kiadnak ezt a parancsot, mivel alapertelmezetten nincs jelszo tarsitva a root felhasznalohoz.
-
Peterson_
addikt
válasz fater1969 #2302 üzenetére
A systemnél nem látok problémát, a Radio-nak meg nem tudom minek.
Total Commander meg egy sima fájlkezelő, a root explorer miatt kéri, tehát hogy beleláss, meg írási jogot kapj a System mappához.
Nem értem az indokot, mindenesetre biztonsági előnyei annyiból biztosan vannak a rootnak, hogy tudsz rendszeren belül nagyon alapos mentéseket csinálni, gyári programokat eltávolítani, fagyasztani stb.
Aztán ott a Recovery, aminek szintén alapfeltétele a Root, ahol már bitről bitre le tudod menteni az éppen aktuális rendszered, illetve mindenféle kiegészítp dolgot tudsz telepíteni zipből, de tudsz pl bootanimációt cserélni, vagy tweakelni a rendszert.Persze mindent csak éssszel szabad, mert könnyen lehet nagyon rosszat csinálni a kis divájszodnak
[ Szerkesztve ]
-
fater1969
tag
válasz Peterson_ #2300 üzenetére
Köszönöm! És honnan fogom tudni ki a jófiú és ki a rossz? Bocs,hogy ilyen hülyéket kérdezek,de fingom nincs minek kell,mire jó ez a root. Nekem azt mondta a srác ,akitől vettem,hogy biztonsági okból csinálta nehogy le tudják tiltani mert westeles volt
Nimbochromis Venustus
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest