- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
-
válasz
#24536576 #13602 üzenetére
Igen, nyilván túléli a Balatont mindkettő eszköz. A probléma inkább ott van, hogy a Balaton alja homokos(most ne menjünk bele, hogy pontosan milyen a talaja...), így természetesen a víz tele van homokszemekkel és simán be tud benni az óra lünettája alá illetve a készülékek gombjai közé/mellé
-
F_Gergely
őstag
válasz
#24536576 #13560 üzenetére
Ez nem mas mint a vasarlo megtevesztese. A vizallo az, hogy belerakod a vizbe es es 2 het mulva kiveszed nincs semmi baja. Ez vizallo.
Amit a samu es mas gyarto hirdet mint ip68 az nem vizallo, hanem korlatozoztan, bizonyos feltetelek teljesulese mellett, bizonyos ideg es kornyezetben hasznalhato a keszulek. De nem vizallo. Ha vizallo lenne, akkor beazas eseten is ervenyes lenne a garancia, csakhogy nem az. Beazik, megvonjak a garanciat es szevasz. Ha vizallo lenne, maga a samu is adna a beazas ellen garanciat, de mivel nem igy van, a keszulek maga nem telintheto vizallonak. -
apaszka
veterán
válasz
#24536576 #13564 üzenetére
Bocs ezzel vitatkoznék .
Pl : van ki gazdag és vesz ez miatt 4-5 darabot a családnak mert vízálló! Analfabéta nem is tudja elolvasni mi van kiírva?!😉
Ha van ki nem tudja a valós jelentését és garanciális kizáró okait, annak félrevezető és átverés!
Kíváncsi leszek a Samsung válaszára?
Ez nem pontos de legalább félrevezető kiírás! -
-
MrCsiT
addikt
válasz
#24536576 #13392 üzenetére
Mit kell az értesítési beállításokban kikapcsolnom ahhoz,hogy az "android rendszer" ne magyarázzon egyfolytában arra, hogy "a Velis Auto Brightness - a többi alkalmazás felett"? Hiába nézegetem az értesítési beállításokat, nem jöttem rá, hogyan kapcsoljam ki ezt az értesítést. Azért zavar, mert az értesítési sávon ez az értesítés állandóan jelen van és inaktív a "törlés" gombja is
..és igen, valóban: az a problémánk, hogy "Plusz fényerőt dob rá a napon és kifakul", amitől viszont már a szürkés, homályosabb színárnyalat éppen hogy rosszabbul és nem jobban látszik.
A Velis Auto Brightness által megjelenített "csúszkán", amivel a fényerőt lehet szabályozni, alapból a 46% és az 53% közé nem lehet tappolni, és úgy egészében rosszul szabályozható kézzel, mert nem lehet 1-1 százalékot változtatni. Ez nem tűnik egy ügyes megoldásnak részükről.
-
-
válasz
#24536576 #13306 üzenetére
Szerintem tök 8, hogy egy telefonnal milyen a hátulja. Nekem arany színű a Note 8, de fél napig ha láttam a hátulját, mert ment rá egy minőségi bőrmintás hátlap fólia. Azt meg jól beletettem egy Spigen Thin Fit tokba. De sztem csupaszon nagyon kevés ember használja.
Sztem a ti telefonotok ( Note 9) most lesz igazi bestby kategória! Nagyon gondolkodom, hogy leváltom a Note 8-at egy megkímélt állapotú vagy esetleg új 9-esre. Jól esne egy nagyobb akksi, illetve tárhely, így dobnék is bele egy digi mobil sim-et a net miatt.
-
juuzer
addikt
válasz
#24536576 #13272 üzenetére
Meh :/ pedig reménykedtem :/
Nem, csak felénk nem túl jó a Telekom hálózata. Igaz néha Szentendrén és Budapesten is csak 2 csíkom van...
AOD megy a max fényerején (ezt levettem már mjuk) meg nagyon sokat hallgatok zenét Spotifyon. a BT a Huawei Watch GT miatt aktív. De kb ennyi. De ezen kívül messenger/insta/böngészés szokott lenni.
-
válasz
#24536576 #13229 üzenetére
Nincs minden korlátozva, csak a felesleges funkciók, amiket nem használok, illetve a kémkedős, (hiba)jelentgetős és társai Google és Samsung folyamatok.
Folyamatosan megy a 4G(+) és a bluetooth - két SIM kártya kapcsán is küldi az értesítéseket az órára -, mennek szinkronok (időjárás, naptár, két e-mail fiók...stb. (400+ GB mobilinternetem van havonta, miért korlátoznék olyat, amit használok, illetve hasznát veszem?) -
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #13203 üzenetére
Látom szenvedtek vele, gondoltam kipróbálom. Nálam csak az ujjlenyomat és a PIN van beállítva feloldásra, se arcfelismerés, se írisz. A smart lockban belőttem az otthont + beállítottam, hogy a home gomb hosszú megnyomására feloldja a kijelzőt és így tök jól működik. Lezárt kijelzőnél megnyomom hosszan a home-ot, rezzen egyet és bent vagyok a kezdőképernyőn.
Szerintem itt az lehet a gond, hogy a smart lock az egy google cucc, tehát benne van a droidban, de nincs beépítve a Samsung rendszerébe, már így ránézésre sem (az a natúr droid felülete van) és összeakadhat az adott gyártó biztonsági eszközeivel. Tehát felold ő magában, de erre rájönnek a Samsungos lezáró/feloldó eszközök, amikkel viszont nem tud mit kezdeni.
-
törölt tag
válasz
#24536576 #13203 üzenetére
Kipróbáltam.
Hol működik, hol nem... Van, hogy egyből felold, van, hogy ki irja, hogy feloldotta, közbe meg ugyanúgy megy az írisz olvasó és csak így old fel.
Én úgy orvosoltam, hogy az írisz olvasó a kijelző bekapcsolásakor azonnal olvasson. [kép]
Ezzel így a a szem keretet se hozza fel, és mellé mehet egy sötét téma. Gyakorlatilag nincs szemkivakítás. -
válasz
#24536576 #13165 üzenetére
Nem váltok azonnal, szeretnék kivárni valamennyit, a Note9-nél is sikerült már egy hónapig húzni a megjelenés után.
Sőt, az lenne az igazi, ha más gyártó készülékére tudnék váltani, mert szeretem a változatosságot, de ahhoz az kellene, hogy legyen is olyan készülék valamelyiknél, ami számomra kellően megfelel.
A Note9 mondhatni elkényeztet, mert jól teszi a dolgát, nincsenek vele gondok, szeretem használni, a korábbi telefonjaim ilyenkor már cserélődtek - még ha nem is volt gond valamelyikkel, addigra meguntam -, illetve korábban keresni kezdtem az utódjaikat, de most nincs bennem ezzel kapcsolatos erős késztetés, pedig 10 hónapja használok már ilyen telefont.Stospam: Szia, Használd egészséggel a készüléket, üdv a csapatban.
-
Sanci789
aktív tag
válasz
#24536576 #13159 üzenetére
De, képzeld, az hogy a vadonatúj 1 hónapos toll is tönkre megy, az bizony szánalmas
De úgy látszik nekem van ekkora pechem, hogy hozzám jutnak el a selejtek. Most fogok menni a szervizbe a 3. tollért. Nem ejtettem le egyszer se egyiket se, meg a telefont se. Másik heggyel is ezt csinálja. Kap még egy utolsó esélyt, mert ez a legjobb telefon a piacon véleményem szerint.
-
válasz
#24536576 #13165 üzenetére
Csak a +/pro-ra váltanék, vagy mi lesz a neve, de nem fogok kiadni 400-at, vagy még többet érte az biztos, mikor pár hónap és féláron lesz. Elégedett vagyok a 9-el. Aztán majd lehet belinkelni az arcomba ezt a hozzászólást, ha mégis valaki észrevesz a Note 10-es topikban (remélem, nem így lesz, sajnálok már ennyi pénzt évente "kidobni").
-
-
petymeg
addikt
-
gerner1
nagyúr
válasz
#24536576 #13146 üzenetére
Ezt jelentősen befolyásolja az a mobil térerő, amit az egyes felhasználók éppen elérnek. Aki a napi rutinja nagyrészét gyenge térerőn kénytelen végezni, annak könnyedén elfogyhat 50%+ is az akkuból, ha online stream -el, akármelyik megosztóról. Szóval, ez egy jelentős eleme az egyenletnek, ami gyakran kimarad a ""hiba"" okának keresésekor.
-
-
Lezl
tag
válasz
#24536576 #13075 üzenetére
Lehet hogy user error az ha nem akarok vesződni mindenféle cache törléssel reseteléssel stb az ha egy frissítés után lehal valami ami addig ment az nem user error hanem a frissítés hibája nem szoktam használni semmi extra dolgot csak olyan szoftvereket amiket milliószámra használ is más lehet hogy fent van sok sw a telón szerintem simán 100 progi fent van de az hogy mondjuk akarok használni kamerákat órát egyéb bluetoothos eszközöket rendszeresen, nehogy már a legcsúcsabb Samsung készülék ettől behaljon, miért van az hogy mint mondom szerintem olyan 8 éves android rendszer még mindig működöképes a Sony XZ premiumon míg a fél éves samsung már ennyi hibát csinál én belakom az adott oprendszert és kibaszottul nem szeretem újrainstalálni mert hetek mire mindent újra beállítok rajta, laptopomon is ami 7 éves az eredeti oprendszer megy felfrissítve win10re és tökéletesen működik, ha nincs szemét aplikációkkal teletelepítve akkor nem kéne meghalnia egy oprendszernek még a szarrá szidott Windows se teszi azt...
Mind1 itt szerintem most meg fogom tenni ezt a resetet mert ugye ez a Note 9 is úgy megy azzal a rendszerrel amivel kijött a gyárból (a megjelenés napján vettem) -
Capella
senior tag
válasz
#24536576 #13050 üzenetére
Érdekes a kérdés. Kapásból nem tudom.
Ez az auto disconnect dolog a közvetlen kábeles töltésre van belőve.
Ha a kábellel nem a telót, hanem a vezeték nélküli töltőt tápláljuk, akkor kérdés, hogy mennyiben lesznek mások a feszültség és áramértékek a töltés végén a kábelen. A töltő pad is fogyaszt.
Van régről egy vezeték nélküli töltőm, amit nem használok, de kapásból ki se tudnám próbálni, mert microUSB csatlakozós, nem Type C.
Kellene egy adapter Type C-ről microUSB-re. Eddig csak fordított irányút láttam, pedig a kici kínaiak minden elképzelhető és elképzelhetetlen adaptert legyártanak. -
HaliGab23
senior tag
válasz
#24536576 #12973 üzenetére
Vagy mint mikor az ivanics a volvok szoftverébe belerakott hibát... majd "váltót cserélt" 700ezerért...
Chiptuningos barátom mondta. "Szuper" dolgokat lehet művelni.
Bár rá lehet fogni erre is, hogy legenda.
Meg a VW "sem" csalt a dízelek szoftverével...
Note10: közben olvasom, hogy FHD+ lesz csak a 6.3as kijelzője!!??
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
#24536576 #12954 üzenetére
Nem tudom, nekem kotyog valami a telefonba kb 1 hónapja. (elvileg a kamera) és azt mondják ez egy természetes jelenség. Voltam bent a szervizben, mondja a csaj, ne izguljak, ez ilyen. Hát köszönöm..
Amíg nincs zoom problémája, vagy valami addig ne foglalkozzak vele.
Ez eddig ok, fél éves a telefon, azt lóg benne valami.. Ugye az ember elvárja, hogy 300 ezerért 5-6 hónaposan azért még maradjon egyben a készülék, ha pedig valami típus hiba akkor meg vállalják fel, és cseréljék ki.
Hívtam tegnap a Samsungot is, ugyan ezt mondták. Na igen. Majd amikor lejár a garim, tuti akkor fog kiesni belőle és 40 ezerért csináltathatom meg.
De ha ez is gyártási hiba, vagy technológiai hiba, miért nem cserélik ki mint a beégett kijelzőt?
Mert ugye azt cserélik. Vagy direkt égessem be, és ha már úgy is szétszedték, akkor azt is cseréltessem ki?
20 év alatt sosem vittem telefont szervizbe, de ez ezért az árért már zavar egy cseppet..
Nem tudom másnál is fennáll ez a probléma, vagy ha igen, ilyen mértékben? -
törölt tag
válasz
#24536576 #12746 üzenetére
Látom te nagyon belém zúgtál.
Még nyelvtani zsenivé is avanzsáltál. Jár a.
BerekSzilard. Igazad van. Ez nem az adroid 9 fóruma, ahol adott témához lehet véleményt írni, vagy észrevételeket. Többé nem fordul elő, nem leszek ennyire buta. Elnézésed kérem.
Ettől kezdve csak olvasgatni járok majd fel, popkornal a kezemben." Azért csinálod, hogy fontosnak érezd magad? Vagy mi a célod? Megmondtad a tutit és most sunnyogjak el a fenébe, mert te nem használsz egy funkciót, ráadásul nem is érted? "
Ha valahol fontos akarok lenni az a magán életem, és a munkám. Hol olvastál te ilyet, hogy menj el a fenébe? Küldj már róla képet.
A swipe-ra leírtam, hogy ÉN(!) nem látom értelmét. De sehol nem írtam, hogy ez kötelezően másra is igaz. Egy vélemény volt amihez azt hiszem lehet jogom. Részemről téma OFF. -
-
-
bacus
őstag
válasz
#24536576 #12539 üzenetére
Nem része, de azt mondja minden alkalmazás értesítésére kellene működni. Ez csak bug akkor, vagy nem?
A többi faxságról meg nem is tettünk említést, mert már nálam is előjött pár, lásd pl. emelkedő hangerő ébresztésnél opció sincs, csak a google clocknál, tehát akkor alkalmazás csere a 0 km-es telefonon..., vagy a locationnak nincs köztes állapota, mikor van helyadat, csak épp nem pontos. Ma kikapcsoltam teljesen, tegnap ilyenkor tölteni kellett, ma 60%-on van.
Ettől ez még egy igen jó telefon, csak kár érte, hogy nem tesztelik le rendesen a szoftvereket, nincs idő rá, elvégre mindjárt itt a note 10..
Kazanka:
call recordert (skvalex) használok 10 éve, ez sem jó, DE lehet állítgatni a felvételi jelszinteket és nem olyan rossz a helyzet. Én remélem, hogy hamarosan visszakerül a felvétel opció a pie-ba, csipogjon be 15mp-ként a másik oldalon, ha ettől jobb lesz a közérzetük, de vegye fel a beszélgetést rendesen. -
válasz
#24536576 #12425 üzenetére
Note szériában mondom, S10 az már kategória.
Én is azt mondom, ez már végre mindenben megfelel, aztán lehet jön a Note 10 (PRO) és elkap az újdonság iránti vágy. Én is sokkal jobban le vagyok nyugodva, mint pár évvel ezelőtt, de majd meglátjuk, mi lesz.
Néha még meg-meg nézegetem az iPhone árakat, meg az új OS feature-jeit, de eddig, ami változott annyi, hogy lehet végre NFC-n fizetni. Ettől még nem köthetem rá egy sima kábellel TV-re filmezni (hülyetv-re, amin még nincs semmilyen OS, meg airdrop, meg ilyenek), csak plusz pént befektetéssel tölhetem gyorsan, és még sorolhatnám.
Mondjuk itt is azért van,hogy felcsesz az a része, hogy valami mindig csak elharap az akksiból indokolatlanul, de legalább gyorsan rá tudok tölteni,ha úgy érzem, húzós lesz még a munkanap után az este (ahol ugye a térerő miatt amúgy is megtépázódik az akku a munkaidő végére). -
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #12314 üzenetére
Nem értem minek kevered ide az okosórát, nincs jelentősége, hogy neked van vagy nincs, mert az alap felvetés a led meglétéről vagy annak hiányáról szólt. Nem írta a srác, hogy le**arom, hogy van-e led, mert van okosórám. Neki kellene. Én leírtam, hogy nekem nem, mert nekem jobb az AoD. Nem akarok a Light Managerrel ba**akodni és egy plusz alkalmazást leszedni erre, ami gyanítom a háttérben megy folyamatosan, az is eszi valszeg az akkut. Az AoD nekem, kell, nem azért, hogy másoknak mutogassam. Ha látom AoD-n, hogy melyik app értesített, eldöntöm, hogy megnézem-e.
/más/Az egyetlen idegesítő dolga a telefonnak, hogy éjjel kiégeti a szemem amikor nem ujjlenyomattal oldom fel. + S10-en? Mesélj, hogy kell.
Ezeket nem értem mire írtad.
-
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #12295 üzenetére
Az okosóra külön költség, nincs alapból a készülékhez.
Az AoD-n látszik, hogy melyik alkalmazás küldött értesítést, míg az értesítési led alapból csak villog. Külön app kell hozzá, hogy informatív legyen (színek, villogás sebessége stb.)
Én ezeken felül imádom, hogy látom az időt rajta. Évek óta keresek, de nem találok olyan órát az éjjeliszekrényre, ami nem égeti ki a szemem és nem túl erős a fénye, hogy ne zavarja az alvást. Ezt letudtam ezzel a megoldással.
A fogyasztást nem tudom mivel mérted, de úgy írod, mintha órákat venne el az akkuidőből. Nálam állandóan megy automata fényerővel és lazán kihúzza az egy napot a készülék, ~40% körül teszem töltőre éjszakára, amivel egyébként még órákig elmenne. Számomra több a haszna, minthogy a fogyasztással foglalkoznék.
Nincs ráerőltetve senkire, ki lehet kapcsolni, nem?!
-
Locutus
veterán
válasz
#24536576 #12238 üzenetére
Én most ezeket vettem.
A piros ilyen selymes, soft touch felületű, a zöld meg érdes. Mindegyik 9 euró volt.Noha a zöld érdes felületű, mégsem tudom azt mondani rá, hogy biztos fogása van, mert egyfolytában olyan érzés, mintha hintőporozva lenne a kezed
Szóval a piros igazából jobb, mert bár száraz kézzel az is csúszós, de legalább jó fogású, és a gatyazsebből is könnyebb kivenni. Illetve érzésre is kevésbé bumszli (holott a méret ugyanaz).
-
válasz
#24536576 #12018 üzenetére
Az AdGuard is okozhatja a működési módja okán.
icecave: Nem olyan régen nagyon akadós, majd elérhetetlen lett a PH, pont egy hirdetésen ügyködtem és az HA is bedőlt, de mivel minden más (FB, T...stb.) működött, meg laptopon is tapasztaltam, így egyértelmű volt, hogy nem a telefonnal vagy a nettel van gond, hanem itt a szerverrel.
-
válasz
#24536576 #11806 üzenetére
Nálam meg jobban bírja kicsivel a 9 óta, de mások is írták, így nem vagyok kakukktojás.
Mernék rá tenni egy kisebb összeget, hogy ha a külsős alkalmazásaidat nem telepítenéd és úgy tesztelnéd, használnád egy ideig, nálad sem lenne eltérés, sőt!
Ez nem azt jelenti persze, hogy én egyáltalán nem használok olyanokat, csupán csak szerencsém lehet, hogy azok nem problémásak adott tekintetben. (Mobilos szolgáltatói, banki, eltérő gyártójú okosórához szükséges...stb.)
A gyakorlatban nem egyszerű persze kivitelezni, hogy van is egy - vagy több - külsős alkalmazás, ami nem az igazi (még?) az aktuális főverzión, akkor ignorálja az ember. -
-
-
petymeg
addikt
válasz
#24536576 #11711 üzenetére
Én sokáig kizártam a hátsó olvasós telefonokat, hasonló okok miatt, ezért nem is tudtam előrelepni, mert az utóbbi 1-2 évben jóformán minden értelmes telefonnak hátul van. Nem mondom, hogy ideális, mert számomra a Sony XZ oldalsó, bekapcs gombba integrált megoldása a tuti. Mondjuk úgy, hogy megtanultam a hátsó leolvasóval együtt élni.
-
FőDudu
veterán
válasz
#24536576 #11712 üzenetére
Ugy tunik felreerted a kerdest.
A netes infok szerint a thai sim kartyakat hasznalo telefonokon PIE alatt is van lehetoseg a hivasok rogzitesere.
Ez eleg fura info, mert elvileg gyokerestol kiirtottak meg az API-t is ami ezt lehetove tenne.Tehat vagy hamis a hir (hogy Thai SIM kartyaval megy a hangrogzites), vagy nem irtottak ki az API-t ahogy azt beharangoztak a nagy 'Privacy mindenek elott, masoljuk az Apple-t' hirrel.
Elokaparom a Thai SIMet, lehet nem is mukodik roamingon. Aztan meglatjuk.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
#24536576 #11728 üzenetére
nem hiszem, gondoltam erre is, de nem feltételezek róla ilyesmit. Az előző tulajjal akitöl vettem, felvettem a kapcsolatot, ő is kizártnak tartja a dolgot, hogy cserélt lenne a kijelző. Illetve nem javitási költséget szeretne hanem szeretné ha visszavásárolnám a készüléket.
-
-
válasz
#24536576 #11588 üzenetére
Az volt már az előző verzióban is, de ez most nem sima biztonsági, hanem funkcionális frissítéseket tartalmaz - időzíthető éjszakai mód, kamera kapcsolhatóság keskeny és széles látószög között...stb. -, amiket április végéig eszközöltek, a biztonsági szintet másik frissítés fogja aktualizálni később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest