- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
#24536576 #11728 üzenetére
nem hiszem, gondoltam erre is, de nem feltételezek róla ilyesmit. Az előző tulajjal akitöl vettem, felvettem a kapcsolatot, ő is kizártnak tartja a dolgot, hogy cserélt lenne a kijelző. Illetve nem javitási költséget szeretne hanem szeretné ha visszavásárolnám a készüléket.
-
CartmanLand0
senior tag
Köszönöm nektek
Én semmit sem fogok fizetni, ő fogja ezt elintézni. Az én lelkiismeretem tiszta mint a szűz hó, továbbra is állom, hogy biztos hogy gyári kijelző van benne. Még 1,5 évig garis media martktos készülék, nem tudom elképzelni hogy bárni egy független szerviznél 100ezerért cserélt kijelzöt ... ráadásul ez a kijelentés is sántit nekem, hogy a állítólag utángyártott benne a kijelző ... tudomásom szerint Note 9hez nem is létezik utángyártott nem eredeti kijelző, eredeti gyári tesznek bele, azért kerül horror összegbe.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Plazmacucci #11717 üzenetére
Ezt hogy érted ? Kifejtenéd ? Arra gondolsz hogy kár volt belemennem abba hogy bevizsgálja egy szerviz ?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
tylerddd #11715 üzenetére
Értem, Mikor nálam volt, én nem vettem észre. Kizárt dolognak tartom, hogy nem gyári kijelző lenne benne. Minden note 9 kijelző körül van hézag ha jol emlékszem, simán belemegy a por, ami látszik is rendesen. Most ott tartunk, hogy hétfőn bevizsgálja egy Samsung szerviz, hogy valoban történt e garin kivüli kijelzőcsere.
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Kijelzővel kapcsolatos kérdésem lenne hozzátok. Volt egy patent Note 9 telefonom, amit itt vásároltam. Még bőven garis készülékről beszélünk, papíron sosem volt javítva. Ezt a telefont eladtam szintén itt Hardveren. Pár nap múlva jelez nekem a vevő, hogy a kijelző körül nagy a hézag és belemegy a por. Mivel nekem ez volt a 3. vagy a 4. Note 9, emlékeim szerint mindnél van hézag a kijelző körül, írtam neki, hogy ez gyárilag ilyen. Pár óra múlva ir nekem, hogy Samsung szervízbe bevitte és ott mondták neki hogy nem gyári kijelző van a telefonban. El sem akartam ezt hinni. Küldött nekem pár képet, hogy szerinte ez is illesztési hiábára utal. Hozzáteszem a kijelzőn üvegfólia van, és szerintem inkább a fólia illesztésénél lehetnek gondok. Nektek mi a véleményetek ?
Itt vannak a képek :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Egy óra, két rendszer
- 3D nyomtatás
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Suzuki topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest