- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mézespálinka
senior tag
Háát, ez jó kérdés. Wifi meg 4g között váltogat néha, de alapból mindkettő be van kapcsolva.
Reggel 7-től 4-5ig munkahelyen, 90+%-ban az irodában van, ahol : 4g és "1 csík" -ot jelez.
5 után mozgásban van a teló, kb 7-8ig (itt 3 "csík" az átlag)
Este otthon, wifin lóg (mobilnet sincs lelőve), itt 4g és "3-4 csík"-ot jelez. -
rstwingo
tag
igen felteheted, mivel benne van a PAN CSC
más
Egy kis érdekesség a Home_CSC-vel kapcsolatba
ha odinnal mind a 4 fájl felkerül, akkor ugye elméletileg nem törli az User_data particiót, nem csinál full resetet
de
ha magába kerül fel, csak a Home_CSC-t tesszük fel, akkor viszont simán csinál full resetet, mindent letakarit, erre van is utasitása a tar-md5 fájlon belül (tapasztalat) -
Az összefoglalóban megtaláljátok az aktuális firmware verzió(k) linkjét, oda navigálva pedig olvasható a leírás az Odin által eszközölt frissítéshez, a vonatkozó része ez:
Use CSC_*** if you want to do a clean flash or HOME_CSC_*** if you want to keep your apps and data. -
baladam86
aktív tag
-
-
rstwingo
tag
Szerintem nálad érdekes lesz a XEH-re váltás, de 90% hogy nem fog átváltani rá
ezt abból veszem, hogy nálam mikor xeu/xeh,xeu/tmh volt és feltettem a tmh romot rögtön átváltott 4 tmh-ra, pedig a tmh romnak dtm a defaultja
szóval nálad PAN után ha felteszed mondjuk a TMH romot, akkor lesz dtm és ha a XEH-t akarod, de abban a CSC csomagban benne van a PAN is igy PAN-ra fog visszaállni
szerintem igy lesz , de nelegyen igazam
-
Olyat kell első körben, amiben nincs párosíthatő érték az ezen hozzászólásban írtakhoz: [link]
OXM van neked jelenleg, attól eltérő kell, például a Telekomos (TMH) ODX, vagy a Vodafone-os (VDH) OVF, azokkal változik, aztán utána mehet a következő.
Szerintem nem nagyon nézegetik, az a lényeg, hogy a Knox legyen rendben.
(igaz, régebbi történet, de volt olyan, hogy a telefon bekerült a hivatalos szervizbe XEH értékkel, aztán kiküldték és XEU volt, mert nem a megfelelő verzióval frissítették, néha ennyire foglalkoznak a dologgal...) -
Megoldható, de több kört kell futni, olyan CSC-vel feltenni először, amiben nincs benne a jelenlegid, akkor változik és utána beállítani a megfelelőre.
viera: Neked egyszerűbb a helyzet, mert a TMH nincs benne adott CSC-ben, így szükségszerűen muszáj változnia bizonyos értékeknek.
A Telekom szerencsére jól nyomja a frissítéseket, így én nem módosítottam, maradt minden az eredeti TMH. -
Ahhoz nem nyúl, a gyári visszaállítás meg annak a függvénye, hogy melyik CSC-t használod, kivéve persze, ha te attól függetlenül is vissza kívánod állítani manuálisan.
A PDA, CSC...stb. egymáshoz viszonyított állapota annak is a függvénye, hogy a művelet alatt van a készülékben SIM kártya vagy nincs, illetve ha utána érzékeli a SIM kártyát és rákérdez, hogy aszerint beálljon vagy ne, akkor mire esik a választásod - ez is járhat gyári visszaállítással.
Ha adott három érték azonos (például XEU, XEU, XEU - a negyedik érték nem változtatható csak úgy), akkor garantált az OTA frissítés, ellenkező esetben meg esete válogatja, mert több felállás is lehetséges. -
Pont azt néztem tegnap, hogy a Telenor nagyon lemaradt valamiért, az általuk forgalmazott készülék kapta a legkevesebb frissítést a megjelenés óta, összesen kettőt, a Vodafone-nál három, a Telekomnál négy, a nem szolgáltatósra pedig öt ez a szám.
Ha megfelelőre állnak be az értékek (PDA...stb.), akkor OTA is megkapja majd a készüléked a frissítést. -
Joe.36
addikt
-
kiszu
senior tag
Be lehet allitani gyarioag sötét hátteret a menükhöz,tarcsazó,stb? Vagy ezt csak témával lehet? P20pro rol jottem,ott lehetett,hatha esetleg itt is.
Ja,mégvalami. Bluetooh headsetnel Huawei esetén kirakta a status barra a headset töltöttségét,de itt nem. Nincs valami modszer erre..? Amugy hiper szuper a telefon
-
-
Teal'C
veterán
Engem a Dome glass azért riaszt mert az árából veszek noname 12db-ot ebay ről. És ha bármi van cserélem nem szaladgálok gariztatni reklamálni.
Már jónéhány darabot felraktam magamnak ismerősöknek stb... 1 szer sem lett hibás nem jött fel pedig csak 1-2 ezerbe kerül. Egy a titka türelmesen kell uv-z ni nem szabad kapkodni. Ja és ha véletlenül ferde uv zás előtt úgy igazgatod ahogy tetszik csak nyomni nem szabad a saját súlya kell hogy lenyomja.
-
Teal'C
veterán
Ezekből a körben ragsztós üvegekből már többet kipróbáltam és valahogy sosem 100% as. Vagy lejön, vagy por megy alá és egyre több szóval nem felhelyezéskor megy alá ráadásul mivel a ragasztó csak a szélén van ezért némileg eltart a kijelzőtől és nem olyan érzékeny.
Tucsok: linkeltem feljebb, van ott uv-s meg full ragasztós is.
-
Anulu79
addikt
Igaz nekem Telekomos de ránézsre semmi szolgáltatói cucc nincs rajta. Egy app van amivel lehet telepíteni a szolgáltatói appokat. Azt még nem is néztem, hogy ezt le lehet-e törölni. De amúgy se fanfár induláskor, se jelző/csengőhang nincs jelen ami szolgáltatói lenne. Ha jól néztem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Linux Mint
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged