- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
-
válasz
HaliGab23 #3030 üzenetére
Igen, részben az ilyen hozzászólások miatt is írtam.
A XEH esetén javítottak rajta azóta, a Telekom nem adott ki azóta frissítést, ezért azokra a készülékekre nem érkezett meg az a nem teljesen jó csomag, így elvileg csak a másik két szolgáltató (Telenor és Vodafone) aktuális firmware verziója lehet adott tekintetben kérdéses.Elkezdtem megcsinálni az összefoglalót, abban tudnátok segíteni, hogy a Telenor és a Vodafone miként forgalmazza, van azokon hálózati zár vagy nincs, illetve egy- vagy kétkártyás?
A XEH egyértelmű, illetve nekem Telekomos van, az is független és kétkártyás. -
Teal'C
veterán
válasz
HaliGab23 #2943 üzenetére
Nekem a Viber, Duo, Cib Bank alkalmazáson kívül amit enged állandó alvás funkcióban van az akku beállításoknál. Gmail-on kívül pedig nincs semmi más használva se Face se semmi.
De részemről ez csak felvetés mert érdekes hogyha nem fut semmi szinte akkor is lemegy 2gb re a szabad hely és benézek a ram kezelésbe kb 10 dolog fut rányomok azt írja felszabadítva 1gb majd kiírja hogy szabad hely 2,2gb vagy 2,4gb ha újraindítom akkor 3,4 3,6gb a szabad az előző kép szerinti alkalmazás áradat ellenére.
Van olyan progi ami minden ram használó progit mutat? Lehet hogy olyasmi ragad be amit nem mutat a gyári kezelő, a ma delelőtti kép készítése óta direkt nem indítottam el semmit manuálisan csak az Operát és meg is maradt 3,1gb szabad így csak arra tudok gondolni hogy valami beragad.
Az más kérdés hogy így is tökéletes a telefon
-
-
Teal'C
veterán
válasz
HaliGab23 #2765 üzenetére
Nem hiszem mert a Baseus Pad szabványos quick charge 2.0/ 3.0 5watt 7.5watt és 10 watt. Holnap kérek egy másik Note9 gyári fejet a Sógoromtól.
Egyébként a Baseus termékek full profik vettem egy 2méteres inteligens tőltő + adat kábelt azzal szoktam Odin-t is haaználni és full működik. (Ha feltöltött kikapcsol a kábel)
-
HaliGab23
senior tag
válasz
HaliGab23 #2763 üzenetére
Nem megy.. de a fej nem is tudja.
Mindegy, éjszakára marad a pad, akkor van ideje, nappal meg a vezetékes.
2764: Értem én, erre gondoltam én is.
Azért írtam, hogy lehet felismeri, hogy a kapott töltőfejjel nem samu pad van párosítva, és nem engedi a gyorstöltést..
De akkor meg kapják be
-
-
tipuka
addikt
válasz
HaliGab23 #2735 üzenetére
okés, remélem.
nézelődök valami jóféle tokot rá, hogy stabilabban fogjam a telót, mert amúgy bejön.
az írisz ment nekem, de hát az utcán nem fogok belebámulni telibe egy telefonba, mikor az ujjaimal már a zsebben felold.Anulu79: nem tudom.
Silent77: de az arcomat nem szereti, nem a patámat.
te meg kínai vagy, 1 milliárd ember feloldana az arcoddal.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HaliGab23 #2130 üzenetére
Nagyon megszeretem a telefonomat (s9plus) de realisan probalom latni tudasat, foleg fotos teren, hiszen ott objektiven lathato, hogy mit fotoztam, videoztam, es "mi lett" belole.
A forumtars minden kritikus megjegyzesemet tamadja, kb. hasonlo modon, mint itt az iment olvashato volt. -
TODI1111
veterán
válasz
HaliGab23 #2054 üzenetére
Én is kicsivel többre gondoltam de ezek szerint erre elég a plusz 500 mA. 1 óra 20 perc többlet készenlétben + 19 perc kijelzőidő és ne felejtsük el, hogy fél centivel nagyobb a kijelző, ami azért ennyi óránál teljes kijelzős filmnézésnél számottevő különbség. A lényeg,hogy átlagos használattal reggeltől estig kibírja.
-
válasz
HaliGab23 #1794 üzenetére
Elhiszem. Én Smart switch- el költözök telefonok között már évek óta, így néha nehéz megmondanom, hogy mi van/ volt gyárilag a telefonon. Most meg bonyolította az, hogy tényleg nemrég töltöttem le a Samsung naptárat, valszeg letörölhettem, mielőtt belejöttem volna a pen használatába (korábbi telefonokon mindig a google naptárat használtam).
-
Teal'C
veterán
válasz
HaliGab23 #1721 üzenetére
El olvasgattam a cikkeket. Hát hogy hány féle képpen tudják tálalni a dolgot az bődületes.
Szerintem csak bepróbálkozik, persze most ezen felbuzdulvamég több hülye fog majd. Nem hinném hogy a samu ekkorát hibázott megint. Persze azért van hibaszázalék de hogy egyetlen nő azt követeli hogy fizessenek kártérítést, szüntessék be a forgalmazást és hívják vissza na az picit gyanús!!!
És a leggázabb a történetben amit már írtam korábban, "Ó tűz forró lett a mobilom, nem baj elteszem a táskámba egy zárt helyre hátha akkor jobban kihül" -
-
HaliGab23
senior tag
válasz
HaliGab23 #1598 üzenetére
"Az íriszazonosító rendszer leolvasója, pl. egy videó kamera, a szivárványhártya képét a szemet egyedivé tevő összes jellegzetességgel (gödröcskék, körök, árkok, korona, szövetszálak) háromdimenziós kontúr-térképpé alakítja. Az így szerzett információ digitalizálás után egy (pontosan 2048 számjegyű) kódot alkot."
-
-
erdosi
csendes tag
válasz
HaliGab23 #1348 üzenetére
Ha nem OTP-s vagy, a Simple-ben létre kell hozni egy Simple Cardot, ez lényegében egy virtuális kártya, amire a sajátodról tudsz pénzt tenni az alkalmazáson keresztül, lényegében mintha kártyával vásárolnál, nincs költsége. Egyszerre maximum 65eFt lehet ezen kártyán. Minimum jelszó, pattern, de inkább ujjlenyomat feloldás szükséges, 5000Ft alatt csak feloldod, NFC bekapcsol és tudsz fizetni, 5000Ft feletti vásárlásnál kérni fogja a Simple alkalmazás jelszavát is.
Én ugyan OTP-s vagyok, elég csak a normál kártyámat hozzáadni az apphoz, és ugyan olyan feltételekkel használom mint a fizikális kártyát (netbankon keresztül tudom a limitet beállítani), viszont több ismerősöm is használja a Simple-t nem OTP-s ügyfélként, és elégedettek vele, még ha kicsit nyűgösebb is. -
tylerddd
veterán
válasz
HaliGab23 #1272 üzenetére
Értem. iOS-en is javasolt restore esetén az új készülékként való beállítás. De egyébként meg nagyon korrekt volt az átállás nálam iPhone-ról kábelen. Pl. a névjegyeket képekkel együtt húzta át, ami baromi jó, mert export-import megoldással nem lehet iCloudból áthozni így őket.
Mától kezdem egyébként élesben használni a telót, hogy megjöttek a tokok. Biztosan lesznek kérdéseim, így türelmeteket kérem!
Majd próbálom összegyűjteni őket és egyben feltenni.
-
tylerddd
veterán
válasz
HaliGab23 #1257 üzenetére
Én se a következő tulajnak tartogatom, de nem szeretem, ha szénné van karcolva. Fogása sokkal stabilabb számomra, ebben a melegben nekem izzad is a tenyerem, iszonyat rossz fogni ezt az üveget. Emellett annyira azt se kell figyelgetnem, hogy mire teszem le hirtelen. Pl. asztalra határozottabban lehet letenni egy tokban, mint anélkül. Úgy azért bennem van a félsz, hogy törik a hátlap. Az elejére is tettem üveget, ha ebből normálisat vesz az ember, semmit nem vesz el a használati élvezetéből. Biztosítást is kötöttem rá, de ott is van önerő, aminél egy üveg olcsóbb és nem is kell nélkülözni a készüléket, amíg megkapom a másikat. De ez szubjektív. Nekem az i6s-t pont egy Nillkin tok karcolta szét, ezért is vettem erre hátlapi fóliát, még ha tok megy is rá
-
TODI1111
veterán
válasz
HaliGab23 #1101 üzenetére
Mióta van meg? Nekem még nincs egy hetes, de azt már biztosan állithatom, hogy az S9+-nál többet tud. Teljesen ugyan azokat az alkalmazásokat használom, ugyan olyan hálózati lefedettség mellett (ami sajnos elég gyakran nagyon sz@r) éjszakára nincs kikapcsolva vagy repülő üzemmódba rakva csak ne zavar üzemmód aktív és így szerintem mire bejáródik kb. 1-2 órával több kijelzőidőt fog produkálni. Most ez a jelenlegi állás az S9+ ilyenkor kb. 30-35%-on állt.
-
Teal'C
veterán
válasz
HaliGab23 #1005 üzenetére
Olvasom egy ideje ami írtok, de nem veszitek figyelembe hogy az s-pen mindig is nyomásérzékeny volt ez a rajznál látszik a legjobban mivel minél jobban nyomod annál vastagabb lesz a vonal. Nyílvánvaló hogy némileg nyomni kell a minimális érzékeléshez is.
Ez a note 8 é úgytudom ennél még tovább fejlesztették. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest