- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ConCord
csendes tag
válasz
HaliGab23 #1942 üzenetére
A 3D scannert már én is próbálgattam.
Azon gondolkoztam, hogy 3D nyomtatóval ki lehetne-e nyomtatni. 3 fájlt hoz létre a Note, az egyik .obj kiterjesztésű, amit ismernek a nyomtatók is. A másik .texture, gondolom ez a felület, a harmadik .mtl ez valami info lehet, mert csak pár byte.
Ha valakinek van 3D nyomtatója, kipróbálhatná. -
thomas1997
csendes tag
válasz
HaliGab23 #1555 üzenetére
HaliGab83,danisuto köszönöm a választ!
Fene se gondolta volna, hogy ezt is tanulja... . Nemértem ebben mi tanulni való van.
Leginkább akkor szórakozik, ha mondjuk lekapcsolom a lámpát. De remélem hozzászokik, hogy levegye. Tényleg nincs meg, csak pár napja amúgy.
Köszönöm mégegyszer -
simii
tag
válasz
HaliGab23 #1216 üzenetére
Én bekapcsoltam a "Night Time"-ot, amikor biztosan alszom, így csak reggel 8-tól kapcsolja be az AOD-t ha értesítés jön, éjjel pedig egyáltalán nem kapcsolja be. Nem is merül így éjjel.
Egyébként ha éjjel töltitek a telefont, azzal igen hamar szétcseszitek az akksit. Ezzel a 25W-os töltővel már inkább napközben töltsetek rá, sokkal hosszabb élettartama marad az akksinak.
A három progi közül (aodNotify, ARC light, LED Me Know) egyértelműen az első zabálja a legkevésbé az akksit.
-
TODI1111
veterán
válasz
HaliGab23 #1216 üzenetére
Nem hiszem, hogy a program lenne a ludas (már ha az aodNotify progiról beszélünk) S10+ készüléken is használtam és most a note 10+-on is ezt használom és még nem volt különösebb éjszakai merülés. Éjszakára mindig csak ne zavarjanak üzemmódba teszem a készüléket és így este 1/4 11-től reggel 1/2 6-ig merül 5%-ot.
-
Teal'C
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
HaliGab23 #1046 üzenetére
2 év alatt komoly fejlődés.
Szóval akinek s-pen kell annak marad a note mint egyetlen alternatíva, akinek viszont a fotózás az elsődleges prioritás az mást keres.
Feltéve ha van értelme, mert a mobilos fotózás évek óta egy helyben jár, kivéve aki vámpír és jórészt csak sötétben fotózik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest