-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
A mondandóm lényege az volt, hogy olyan védőfóliát tegyenek a Note20-ra is, mint a Foldra.
Én úgy hallottam, hogy az egy nagyon vékony és hajékony üveg. Az most majdnem mindegy, hogy mivel van fedve, mennyire kell rétegezni, de mégis jobb, mint egy hagyományos fólia. Szerintem.
Hogy törik-e vagy sem - ha ez egyáltalán szempont -, ettől függetlenül a Foldra mégis ráteszik, mert kell.
A Note20-ra is kell, újabban tesznek is gyári fóliát. Nem üveget.
Mivel nem tudnak leállni a lekerekített kijelzőről
, ezért rátehetnék ezt a valószínűleg jobb hajlítható üveget. Meg fél milláért.
Tudom, hogy szinte biztos, hogy nem olyan lesz rajta. Talán sosem. De ettől még rátehetnék.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, ezért rátehetnék ezt a valószínűleg jobb hajlítható üveget. Meg fél milláért.