Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Szerintetek 38-ért fél év garival jó ár érte?
-
SoldierL
senior tag
Amugy mi értelme rootolni? Én rootoltam már. Vissza is állitottam.
-
SoldierL
senior tag
Ez a telefon jól teljesít, nagyon szép, hosszú akku idővel. Mindenre jó, csak egy valamire nem: játékra. Meg úgy általában az összes androidos telefon pocsék erre a célra. Akinek van pl. egy ipad-je, tudja miről beszélek. Egy flipper meg egy tetris és megállt a tudomány. Asphalt 8-at már nem birja.
-
SoldierL
senior tag
Olvasgattam itt hibákat, nálam minden patentűl működik. Friss korában az expertből vettem. Kapunk 6-os frissítést?
-
SoldierL
senior tag
Én még amikor megjelent vettem az expertből, hibátlanul müködik. Nem egyforma helyen gyártják ezért vannak különbségek. Gondolom én.
-
SoldierL
senior tag
Srácok kb 1 hétig rootolva használtam a telót. 2 dolgot akartam: A nagy játékok data fájljait áthelyezni a micro sd-re valamint a wifit tether nevű programot működésre bírni. Ez utóbbi elvileg a 4g-ből csinál wifi jelet, ha valaki pl. szeretne a kedvenc játékával bárhól multizni. Minden oldalt-fórumot átoovastam. Csomó appot feltettem, de nem sikerült. A külső lemezre helyezés megoldása volt az elsődleges cél.. Azt kell, hogy mondjam a lollipop annyira zárt rendszer, hogy semmit sem lehet rajta okoskodni. Talán ennek is köszönhetjük a remek stabilitást. Tényleg olyan mint a felső kategória. Nekem többek közt az akku idő az ami nagyon tetszik. Nagyon durván bírja
-
SoldierL
senior tag
Az a gondom, hogy az összes gameloft játékban csak wifi-vel lehet multizni. 4g-vel nem, hiába van egy csomó mobil netem nem megyek vele semmire. Ki van rootolva. Olyan programot keresek ami segít nekem abban, hogy a mobilnetet átalakítsa wifi hálózattá. Wifi tether a program neve csak még nem tudtam működésre birni.
-
SoldierL
senior tag
Van olyan program amivel tudok 4g-vel multizni? Tehet valamilyen Wifi tether program?
-
SoldierL
senior tag
Aki rootolás után át tudta tenni a játékokat a micro sd-re, hogy és mivel csinálta?
-
SoldierL
senior tag
Jött ma valami frissítés de semmi nem változott.
-
SoldierL
senior tag
Tudtok erre a telefonra valami normális tokot ajánlani?
-
SoldierL
senior tag
A sim kártya felett.
-
SoldierL
senior tag
Volt jó pár androidos telefonom, 40-50 ezer forintosak. Kb két éve lumiára váltottam az instabilitásuk miatt. Gondoltam most beruházok erre és nagyon pozitivan csalódtam. Mintha nem is androidos lenne. Nagyon gyors, stabil. Nagyon jó képeket csinál. (13mpx) Ajánlanám nektek a Camera fx zoom alkalmazást! Az akkuja nekem kész megváltás, nagyon jól birja két napot simán kibír ha nem játszok vele. Ezt semmi sem pótolhatja, el merek indulni vonattal akkor is (250km) ha jó félig van a töltés. Pluszban van benne ultra takarékos üzemmód,(ha vörösben van) ami leminimalizálja a működést és kibir további tizenX órát! Nem melegszik egyik játénál sem. Pl. leesett az állam amikor leszedtem rá a rr3-at+rr3 gfx (medium2, visszapillantótükörrel) és birja nem laggol. A gps is hamar talál jelet és tartja szépen. A kijelző nagyon szép, super amuled jó felbontással. A két gomp alul nem világít de jobban belegondolva nem is bánom, este legalább csak a kijelzőben gyönyörködhetem. Nekem még egyszer sem indult ujra vagy fagyott le. Érteni kell az androidhoz, ki kell kapcsolni a felesleges alkalmazásokat és nem kell telepakolni minden butasággal. Van inteligens kezelő ami kitakaritja a felesleges szemetet és tényleg jol végzi a dolgát. Selfie-zőknek külön öröm lehet az előlapi vaku. Én is e közt és a grand prime közt gondolkoztam, de nem bánom mert egyik lány ismerősöm velem egy időben vette a grand primet és le is fagyott neki fotózás közben, meg gyengébb is az a teló. Hirtelen ennyi jutott eszembe, kérdezzetek bátran.
-
SoldierL
senior tag
Baromi jó ez a telefon. Semmi lassulás, semmi fagyás. Nagyon gyors. Komolyan mintha ios lenne, mondom ezt úgy, hogy van egy ipad retinám, ezért magasak az elvárásaim.
-
SoldierL
senior tag
válasz
SkyLine3000 #173 üzenetére
Nem irtál egyértelmüen, ha korábban nem csináltam volna meg és úgy olvasom el amit irtál, el kezdtem volna a rootolást.. azt hittem neked is ilyen telód van!
-
SoldierL
senior tag
válasz
SkyLine3000 #171 üzenetére
De a gyári 5.1.1-en root után nálam nem müködött a gl to sd.. Ismerem ezt a progit
-
SoldierL
senior tag
Még mindig nem jött rá senki ,hogy lehet áthelyezni játékot micro sd -re?
-
SoldierL
senior tag
Ki rootoltam. Semmivel sem tudtam átrakni játékot micro sd-re. Mindennel megprobáltam. Rakom vissza a gyári szűz rendszert. Nevetséges amennyi belső helyünk van ... lassan már olyan zárt lesz ez a lollipop mint az ios :S
-
SoldierL
senior tag
Aki kirootolta kiprobálná h át lehet e rakni játékok a microsd-re?
-
SoldierL
senior tag
Senki nem rootolta ki és probálta áttenni a játékokat a microsdre? Lehet?
-
SoldierL
senior tag
Keveseknek van ilyen telojuk. Én nagyon elégedett vagyok vele! Nagyon stabil. Én ipad retina mellett használom és stabilitásban, gyorsaságban csak egy kicsit marad el az ipadtől. Egyetlen egy gondom van, nagyon kevés a belső tárhely. Réteszem az asphalt 8-at kész.. meg persze letöltöl az alapvetö alkalmazásokat skype, facebook ilyesmi és ezzel ki is fujt. Ha 500 mb-ot hagyok szabadon már ki is irja h kevés a tárhely.
Ha kirootolnám és esetleg sikerülne áttenni még egy nagyom játékot a microsd-re ugy is laggolna..kártyárol nem ugy futnak a játékok. Összességében nagyon jo telefon. A legdurvább az akku. Brutálisan jól birja. -
SoldierL
senior tag
Ki van halva a topic? Szeretném megkérdezni, hogy a gyári kameránál nem lehet valahogy beállítani a képstabilizálást(zoomolást)?
-
SoldierL
senior tag
Én 69.990-ért vettem az expertben. Kb 1hete van meg semmi fagyás-lassulás. Kivéve telepités közben+sok alkalmazás futtatásakor. De ez sem vészes nagyon jól optimalizálták. A technikai paraméterek fent vannak a neten..
Rootoláshoz tudtok leírást? Ha rootolom el tudom tüntetni nyom nélkül?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok most vetten én is egy ilyen telót elégedett vagyok vele nagyon tetszik. Gyönyörű kijelző, nagyon jó akkumulátor.
Azt szeretném kérdezni, hogy ki lehet e rootolni és a rootolást vissza lehet e állitani úgy, hogy nyoma sem maradjon?
Gorilla glass üveg van rajta ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest