Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Az, hogy a Samsung túlárazott-e vagy sem, elég relatív dolog. Ilyen szemlélettel ha autó kell, akkor megfelel mindenkinek a 200.000 Ft-os leélt, 20 éves Suzuki is, mert a Magyarországon alkalmazható legnagyobb sebességet az is tudja, mint bármelyik más autó.
Sokszor az olcsó a legnagyobb ráfizetés, csak nagyon sokan képtelenek hosszútávon gondolkozni, pusztán a pillanatnyi és rövidtávú érdekek mentén. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek más a fontos és értékes. Engem hiába győzköd valaki, hogy az ő felesége mennyivel jobb, mint az enyém, attól még nem fog kelleni.
Engem nem érdekel ki mit vesz, mire fordítja azt a pénzt amit valamire szán, de miért próbálnak engem kéretlenül meggyőzni arról, hogy szerintük csak az ő döntésük lehet helyes? Azt sose fogom megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest