- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindy-Lee
tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Őszinte leszek, ezt nem néztem. Másodjára egy éjszaka alatt 100-ról merült 50%-ra. SIM nélkül viszont nem csinálta ezt. Aztán végeztem egy gyári visszaállítást és megszűnt a probléma. A tippem még az, hogy a VoWifi bekapcsolása nem tetszett neki, de azt egyszer korábban már aktiváltam és nem okozott ilyen gondot.
-
Mindy-Lee
tag
Sziasztok!
Megkaptam a telefonra a júniusi biztonsági frissítést. Azt azt követő éjszaka felébredtem, és ahogy megnéztem, mennyi az idő, akkor tapasztaltam, hogy a telefon majdnem forró volt és majdnem 3 óra alatt 100%-ről merült le 65%-ra, illetve közelgő ébresztést jelzett, holott az órákkal később volt esedékes. Tapasztalt esetleg valaki hasonlót? Köszönöm.
-
Mindy-Lee
tag
válasz
macilacus
üzenetére
Annak idején, amikor használtam egy P9 Lite - 2016-ot, letöltöttem hozzá témákat a gyártó oldaláról. Egy idő után többször észrevettem, hogy a telefon "kérte", hogy először a kódot adjam meg (aztán használjam az ujjlenyomat olvasót). Valószínűleg újraindult, amíg nem néztem rá. Aztán eszembe jutott, hogy a probléma kezdete egybeesett adott témák használatával (váltogattam őket). Miután áttértem másikra, és azokat nem alkalmaztam többet, megszűnt a hiba.
Arra tippelek, hogy mivel ezek a launcherek-et és témákat felhasználók készítik (utóbbinál azokat is, amik a gyártói oldalon vannak), és lehet, nincsenek megfelelően optimalizálva. De simán lehet, hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest