- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
Nem is port írt, hanem kvarckristályokat, amik bizony egy kicsit szelesebb időben még az ember seggébe is bejuthatnak egy óvatlanul elnyújtott fingás során.
ρσгτσ: köszi a linket, lekaptam gyorsba és ma kipróbálom.
Ha jól értettem félre, a nappali teljesítménye közel a gyárival azonos, de esti fotózásnál jobbnak tűnik/kevésbé zajos ez a G szoftver?
-
törölt tag
Ez sajnos ilyen. Valami biztos bekarcolta, csak nem vetted észre. Lehet nem a zsebedben, hanem máskor. Csak nem vetted észre. Nekem is volt már ilyen, pedig általában nagyon vigyázok a telefonjaimra.
Én kijelzővédő nélkül használom, mióta megvettem. Nincs rajta egy deka karc sem és a nadrágom első zsebében hordom. Viszont erre nem lehet alapozni. GG is simán megkarcolható.
Én is várom, hogy megérkezzen a fóliám és a másik tokom.
-
törölt tag
Gyáriaknál szokott. Illetve minden lezárásakor máshol van.
Nekem bejön az oldalsó ujjlenyomat. Függetlenül attól, hogy nekem is furcsa volt elsőre. Viszont hamar megszoktam, számomra nagyon praktikus. Hüvelykujj lenyomata van rátéve.
Az viszont igaz, hogy asztalra téve, autós tartóban valóban problémásabb. Arra ott az AOD -ról ébresztés és a beállított pin.
Szerk.:
Elvileg statikus AOD -nál is vannak minimális mozgások, ahogy az AOD -on maradt home gombnál is. Igaz, hogy ezen még nem figyeltem, de Note8 -nál már én is néztem. -
törölt tag
AOD -nak változik a fényereje és a helyzete is a beégés elkerülése érdekében. Nekem még sosem égett be.
Note8 -on sem, ahol viszont a navigációs és az értesítési sáv igen. Persze ez is felhasználás függő és nem feltétlen érint olyan szinten minden modellt. Ennél nem olvastam még problémákat. Egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest