Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaskutya
csendes tag
Próbáltam állítgatni a hálózati beállításokat is de sokra nem mentem vele.
(Egyik LTE/3G, másik csak 2G, hátha)Jól gondolhatom, hogy a korai Dual SIMes telefonok valóban tudták még a 2 SIMet külön kezelni? (gondolom azokban 2 GSM modul volt)
Úgy olvasgattam, hogy DS SIMen belül is van DualSIM StandBy illetve Active DualSIM is.
Az utóbbi tudná azt ami jó lenne...A Samsung support chat is azt írta, hogy nincs már nekik active DS mobil változatuk, egyik telefonjuk sem tudja, mindegyik Standby-os.
Meg elvileg más gyártónál sem megy már ez a technológia...
(Lehet nagy volt a sugárzása 2db adóval...?)Pedig a Huawei-t mintha írták volna, hogy az tudja. Majd megpróbálok kölcsönkérni egyet próbára...
Vagy esetleg ha a szolgáltató támogatja a Virtuális kártyát...
Telekomos szerelők így használják a szolgálati mobiljukat, bár a virt.kártya gondolom olyan mint egy SIP-es előfizetés. -
Gyula196906
senior tag
1 simmel szinte jó, néha vannak csak anomáliák, de kettő simmel vannak hálózat kezelési, váltási problémák,. Különösen ott ahol csak 800mhzes 4g, ill. csak 2g van, görcsösen kapaszkodik a 4g-be holott már nincs is.
Hivásindításnál érdekes módon egyből levált 2g-re.
Lehet, hogy az van hogy 2g-nél simán kivették (nem vették ki, csak qrva lassú) telekomnál az adathasználatot, csak hívás fogadás, indítás van.
Így módosítanám az észrevételemet, lehet szolgáltatói "hiba" -
Hosssszu
őstag
Ezt én inkább úgy érzékeltem hogy idővel mintha jobban érzékelne. Nem tudom hogy a frissítéstől függ, vagy valami más dolgod, de így érzem. Mikor elkezdtem használni szinte mindig csak 2-3.ra sikerült, azóta viszont szinte mindig elsőre felold. Hozzáteszem hogy izzadt ujjnál vannak gondok, de szerintem ez nem csak erre a telefonra jellemző.
Szubjektív vélemény, de nekem jobban kézre áll a hátlapon lévő olvasó. -
macilacus
senior tag
Én nem vettem észre változást, az elejétől kezdve tökéletesen műkszik

A kamera alatti leolvasót én egyáltalán nem komázom, és szerencsére még nem is volt saját gépen csak oldalt vagy előlapon
Bár szerintem azért nem a hátuljára rakták a leolvasót, hanem oldalra, mert a kamera nem középen van 
-
törölt tag
Igaz ritkábban, de szoktam ezt is beltéri fotóra használni. Amolyan jegyzetelés helyett. Ott pár apróbb részlet is fontos, ami gyári kamera alkalmazással rosszabb. Túlmossa. Szóval nekem ez a szint is bejön. Bár tény, hogy nem minden helyzetben jobb.
Egy-két embernek hasznos, akkor már érdemes megosztani a tapasztalataimat. Azt is megértem, ha nem mindenkinek lényeges. Ahogy a kamera képessége sem.
Szerk.:
Az új felület nekem bejön. Szerintem jobb, mint az eddigiek. Nyilván nem ezen a készüléken tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen egeret válasszak?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi