- iGO Primo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Nekem jobban tartja az aksi magát, lassabban merül és gyorsabb is. Én is Opera barát vagyok ősidők óta. A sortörés alapból sokkal kezelhetőbbé teszi más böngészőkhöz képest. Pedig amúgy a Chromot szeretem a Windows-ban. Itt nem jó.
Erre valaki?
[link] -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! A kérdésem az, hogy ha egy hangot beállítok egy kontakthoz, akkor kétféle módon lehet tenni: vagy a szám elejétől vagy a teló határozza meg. Most ez véletlenül választ egy részt, ahonnan kezdi lejátszani, vagy valahogyan én is meghatározhatom ezt? Mert a menü elnevezésből valami ilyesmire lehet következtetni.
-
Forestjo
senior tag
Ez a 10-es frissítés nagyon jól jött! Sokkal kellemesebb használni úgy érzem. Gyorsabb, simább, az ujjlenyomat érzékelő is gyorsabb és pontosabb. Egyes apró betűk nagyobbak, ez egy bizonyos korosztályon felül kimondottan dicsérni való. Jobb lett, tényleg!
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Képes-e ez a mobil (vagy általában az Android okos telefonok) mikro USB-HDMI kábellel modemként egy nem okos tv-nek jelet adni?
Tehát egy Samsung 80 centis lap tv-n - ami sima, nem smart, szeretnénk tv-t nézni wifin keresztül, de mivel nincs benne wifi, ezért gondoltam, hogy a mobil lenne a közvetítő eszköz. Működik ez így? -
Forestjo
senior tag
Szerintem, ha az A40-es az alternatíva, akkor mindenképpen érdemes ezt venni! Abból hiányzik az AoD, ahogy azt már szmájlikkal jelezték neked. ;) Gyengébb is az A40. Ismerem, használtam már azt is, tehát nem csak a levegőbe beszélek.
Ez teljesítményben és minőségben teljesen megfelel egy átlagfelhasználónak.
Persze ha az A50 lenne a téma, nyilván másként állna a mérleg nyelve. De az meg nem annyira női telefon. -
Forestjo
senior tag
Nincs vele baj, jó teló! Attól függ, hogy mire van igénye apudnak. Nekem pl. nagyon fontos az AMOLED kijelző adta minőség és az ebből adódó lehetőség, hogy folyamatosan jelzi és mutatja az időt és értesítéseket.
Ezen kívül a minőségi hangrendszer nagyon jó benne. Ebben a kategóriában a többi gyártó nyomába sem ér! A teljesítmény bőven elég. A memória kezelése kiváló, nem zár be erőszakosan mindig mindent.
Nem tudom hol olvastál csupa rosszat róla, de ez hülyeség! Egy jó mobil! -
-
Forestjo
senior tag
Látom nehezet kérdeztem.
Volna egy másik:
Letöltöttem egy Always on AMOLED appot a Play-ről. Szuperül be lehetett állítani rengeteg dolgot nagyon látványos volt, de iszonyatosan sokat fogyasztott! Lehet olyant találni, ami kisebb, de ennél a gyárinál többet tud? -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Van-e olyan Samsung téma, amiben a jobbra-balra görgethetőség végtelen és a háttérkép is mozog vele, mint ahogyan ezt a Nova is tudja?
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Hogyan lehet a gyári értesítési (SMS, stb) hangokon kívül más hangokat is elérni? Mert semmi más lehetőséget nem ad fel és nem olyan meggyőzőek, hogy finoman fejezzem ki magam.
-
Forestjo
senior tag
válasz
zolikaDB #1192 üzenetére
Az A40 inkább női telefon, mivel jóval kisebb a kijelzője az A7-től is. Nincs benne AoD, hiába AMOLED a kijelző. Prociban is gyengébb. Tehát az A40-et ehhez hasonlítva nem választanám. Más a helyzet az A50-nél, az már nagyobb ennél is, erősebb is teljesítményben, dupla tárkapacitás, stb. Ezek nélkül persze bőven lehet élni (nekem pl. a 64GB is bőven elég), de az igaz, hogy az A50 újabb, a tavalyi gépeknél nyilván előremutatóbb.
-
Forestjo
senior tag
válasz
Apucy01 #1181 üzenetére
Lehet hogy már van is ilyen, de szerintem nem kéne szaporítani a topicok számát az ilyenekkel, hiszen minden márkát és típust érint, ha frissítették a 9-es Androidra. Így aztán mindegyik mobilnak specifikus problémája lett ennek a funkciónak a tiltása. Ezért szinte biztos hogy mindnek a fórumában foglalkoztak is ezzel a gonddal, ha megkapta a Pitét.
De az is jelent valamit, ha egyébként egy népszerű telefon fóruma nincs tele panaszkodókkal.
Valószínűleg alapvetően jól dolgoztak a fejlesztők! -
Forestjo
senior tag
Nekem meg nincs semmi okom, hogy ne higgyem el! Csak azt mondom, hogy többen panaszkodtak a Play oldalán, hogy nekik a frissítés után nem megy. Tehát várható, hogy mindenkinek ez lesz a sorsa, ha még most nem is.
Egyébként a hívásrögzítésnek biztosan sokak esetében van jelentősége és még csak vissza sem élnek vele. A gond az a bizonyos "személyes adatok védelme" címszó, ami miatt rengeteg mindent lehet tiltani vagy korlátozni, ahelyett hogy okosan és igazságosan szabályoznák! Néhány sötétlelkű ember miatt, akik visszaélnek a lehetőséggel, nem kéne mindenkinek tiltani a felvétel lehetőséget az Androidon. Ez így nem korrekt!
-
Forestjo
senior tag
Ma reggelre meg nem vibrá! Ki érti ezt? Ma újra kipróbáltam és működött rendesen. Mondjuk nem olyan smooth , mint a Mate 20 Lite-n volt, icipici kis mikroakadások vannak, de amúgy az esti nem volt (főleg a tv képernyőjén látszott nagyon, de az lehet mindenkinek ilyen). Ezt már az elején is láttam, de nem foglalkoztam vele. Amikor az említett két lassítás típusra kapcsoltam, valósággal remegett a kép! Kicsit durván kiábrándító volt.
A kamera minősége viszont általában szerintem sem rossz, vagyis lehet vele egészen korrekt képeket lőni. A korábbi (kettő hátul, kettő elől kamerás) Huaweiemhez hasonló minőség (ami azon egészen jó volt), de azért a Samsungon kicsit jobban oda kell figyelni a beállításokkal, mert az automatika ezen érzékenyebb a külső hatásokra és többet hibázik.
Maga a menü és a böngészés símasága viszont a Samsungon egyértelműen jobb! Pedig a Huaweinek a számok szerint kicsit erősebb a procija (136.000), de a Samunak nyilván jobban sikerült az optimalizációja. Kb. egy időben kaptak Pie-t, de amazon talán csak a nagyobb appok gyorsabb megnyitása változott.
Viszont ez sokkal jobban kezelhető és testreszabható.Nekem az AnTuTu 123.000 felett mutatott.
Összességében ez a mobil nagyon jól sikerült!
-
Forestjo
senior tag
Engem nagyon meglepett, hogy a Dolby mindenre kihat, még a BT - fülesre is! Szó szerint csodát tett vele! Eddig Huawei Mate 20 lite-al használtam, ég és föld. Nem is beszélve arról hogy milyen képességekkel van felszerelve. De úgy általában ezt a személyreszabhatóság és felhasználóbarát kialakítás nagyon bejön. Nem ez az első Samsungom, de már több éve nem volt hozzá szerencsém.
-
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok, nem tudtok a problémámra valamit? Miért nem lehet az 1-es kártyahelyet használni?
Egyébként látja a kártyát az 1-ben is, de az értesítő sávban egy kis fehér háromszögben egy fekete felkiáltójel van, alatta meg két nagy M (MM) betű van. Viszont ha újraindítom, akkor ezek nincsenek és a térerő jelzés is látszik, de híváskor mindig csak a "nincs regisztrálva a hálózaton" szöveg jön elő. -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Mi van akkor, ha az 1-es slotban lévő sim használatakor minden mobil híváskor azt írja ki a teló, hogy "nincs regisztrálva a hálózaton"?
A 2-es jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest