Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szerintem....ha a Poco Gcam fotói nem jöttek be, akkor a 3 említett Samsung sem fog...de majd meglátod, ha akarod. Ha be tudsz menni egy MM -ba ott érdemes megnézni, ha egy pár sorral arrébb fotózol és belenagyítasz. Plusz a Samsung részletfeldolgozás. Ami nem felső kategóriában nagyobb szoftveres utómunkával jár. Náluk nem mindig szépen és jól...
Szerk.:
Rákeresel a hozzászólásaimra, akkor én dobtam fel pár fotót ezzel a telefonnal. Gyári kamera alkalmazással. Oreon és Pitén is.Pitén van javulás az Oreohoz képest.
janeszgol:
Én nagyon szeretem az LG -t. Bizonyos dolgokban nagyon korrekt. Viszont én is szenvedtem eleget a különböző G verziókon. Így 2x is meggondolom a vásárlásukat. -
janeszgol
félisten
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nekem megfelel az A7 2018 kamerája, a felvett hangminősége pedig kiváló. De a felsoroltak közül fotóban a G6 és M2 a két legjobb, felvett hangban pedig a két Samsung. Ördögi kör. Melyik a fontosabb neked? Ha csak állóképeket csinálsz, akkor az első kettő. A MI A2 kimondottan ócska, vacak hangot vesz fel.
Az akkut írtad még. Az A7 2018 az közepesen teljesít ebben. Kb 6 óra kijelző idő lehet benne. A G6 kevesebbet bír.85 ezer ft most az A2 6/128 gigás verziója, papíron nem rossz. A hangfelvétel az, ami miatt én tuti nem venném meg. 100 ezer ft alatt két telefont nézz még meg! Honor Play és Asus Zenfone 5. Ebből inkább a Honor Play az, amit nézegess! Az akkuban sem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest