- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #1345 üzenetére
Én nem tudom melyik a teljesítmény mód, de nálam 3 fokozat van. Az optimalizált, a közepes energiatakarékos és a maximális energiatakarékos. Frissítés előtt nem volt bekapcsolva semelyik, úgy bírta az akksi készenlétben az 5-6 napot. Frissítés után ugyanígy, vagyis semmilyen mód nem volt bekapcsolva, bírt 2 egész napot. Aztán bekapcsoltam a közepes energiatakarékos módot (AOD ki, CPU 70%, fényerő -10%) és így most 6-7 napot bír. Viszont egy ideje ha nincs bekapcsolva az energiatakarékos mód akkor már akár 4 napig is kitartana az akksi, viszont ez nekem kevés, ezért inkább bekapcsolom. A teljesítményben lassulást nem érzékelek miatta.
-
válasz
Attic09 #1327 üzenetére
Úgy sajnos elvesznek a beállításaim. Az appoké is, minden. Egyszer már, mikor megvettem a telót, rá két hónappal szervizelni kellett. Akkor csináltam mentést felhőbe mindenhova, ahova csak lehetett, samsung cloud, google, mielőtt megcsináltam a gyári beállítások visszaállítását, de az semmit nem ért. Mindent újra be kellett állítgatni, újra végig kellett "kínlódnom" a testreszabást. Nem szeretném ezt megint végigcsinálni ha nem muszáj.
-
Heló! Nálam a 10-es frissítés előtt a telefon aksija 5-6 napig bírta készenléti állapotban, most pont 2 napig bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest