- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Adott egy galaxy a7 2018 telefon ami, olyan szépen pofára esett, hogy betört a telefon kijelzője. Korábban már kérdeztem itt a topikban, hogy mennyi lehet a javítás, melyre kaptam választ is (utólag is köszönöm
), de végül arra jutottam, hogy cserélem a telefont, mert itt errefelé sokkal drágábban csinálnák meg, mint mondjuk Pesten.
Na most az lenne, a kérdésem, hogy kb. mennyiért lehetne eladni, úgy hogy maga az érintő panel és társai (hangszóró, szenzor és stb) nem sérült, csak maga az üveg és a telefon azon túl hibátlanul működik. Természetesen minden tartozék megvan hozzá.Felteszek egy képet is: [kép]
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Sikerült úgy elejtenem a telefont, hogy pont ott koppant ahol nem volt védőfólia és szépen darabokra tört a kijelző felső része.
Szerencsére semmi nem sérült a hangszóró hibátlan, szenzorok is működnek, szóval csak az üveg sérült.
Kérdésem a következő lenne kb. mennyibe kerül egy kijelzőüvegnek a cseréje és mennyiben befolyásolhatja a garanciát?Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest