-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Adott egy galaxy a7 2018 telefon ami, olyan szépen pofára esett, hogy betört a telefon kijelzője. Korábban már kérdeztem itt a topikban, hogy mennyi lehet a javítás, melyre kaptam választ is (utólag is köszönöm
), de végül arra jutottam, hogy cserélem a telefont, mert itt errefelé sokkal drágábban csinálnák meg, mint mondjuk Pesten.
Na most az lenne, a kérdésem, hogy kb. mennyiért lehetne eladni, úgy hogy maga az érintő panel és társai (hangszóró, szenzor és stb) nem sérült, csak maga az üveg és a telefon azon túl hibátlanul működik. Természetesen minden tartozék megvan hozzá.Felteszek egy képet is: [kép]
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Sikerült úgy elejtenem a telefont, hogy pont ott koppant ahol nem volt védőfólia és szépen darabokra tört a kijelző felső része.
Szerencsére semmi nem sérült a hangszóró hibátlan, szenzorok is működnek, szóval csak az üveg sérült.
Kérdésem a következő lenne kb. mennyibe kerül egy kijelzőüvegnek a cseréje és mennyiben befolyásolhatja a garanciát?Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged