- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #712 üzenetére
Ez mindig jó kérdés Samsung -nál is. Meg az sem mindegy milyen ROM van a készüléken. Pl. melyik szolgáltatós vagy független.
A7 és A6+ is áprilisi Pite update -re lett kiírva. Utóbbi telefon nem tudom hogy áll, de A7 Pite frissítése ennek ellenére már március közepén megkezdődött.
Magyar szoftvereket elnézve ennél a telefonnál VDH ROM (ami magyar Voda) kapta meg először itthon. Aztán a XEH, ami független és Telenor készülékeken van. A TMH, ami Telekom viszont még nincs kint most sem...
De amúgy ez nem egyedi eset és a Telekom ROM -ot még úgy általában is, Európát tekintve most kezdték el frissíteni.
Tehát kb. most ebből tudsz kiindulni frissítési hozzáállást tekintve.
Szerk.:
A7 szerintem gyors telefon. Pite alatt nekem még simábbnak tűnik a rendszer. Illetve szerintem a folyamat tárolás is jobb lett. Oreo -n még egyszer-kétszer volt nekem újratöltés. De az is inkább több feladatnál. Pitén nekem úgy tűnik jobban kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest