- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Sokkal szabadabban variálható már mint régen, lehet beállítani egyéni csengőhangot igaz külső alkalmazással. Bár ez engem nem érint, mindig rezgon van.
Hasznalhatsz Google alkalmazásokat, akar másik billentyűzetet is stb, szóval sokkal szabadabb mint régen, tudom mirol beszélsz.Tokot én Nillkin Super Frostedet vettem, ezen nincs lyuk és lehet is találni ezer felet.
Valoban kicsit drága, de én úgy voltam vele ez 2-3 év múlva is ugyanolyan gyors és stabil lesz. Ez például az A70rol már másfél év után se volt egészen elmondható. Itt nincs semmiféle megakadas vagy egy pillanatra belassulas. Minden teszi a dolgát ahogy kell, ez nekem nagyon tetszik benne.Nekem bejött a váltás, nyilván kinek mi tetszik. Lehetne ezen vitázni.
-
gthomma
senior tag
"Töltsd fel 100%-ra(ne azonnal vedd le a töltőről mikkor elérte a 100%-ot, hanem utána 10-15percel) majd böngész 1órát , játssz 1órát nem processzor igényes játékkal mondjuk Candy Crush Friends Saga, majd utána videó nézés amíg olyan 15% köré nem kerül (youtube, TikTok)"
Ezeket használva 5-6 óra aktív képernyő időt kell mutatnia miközben 15% töltés maradt az aksiban? Jól értem? -
V@ns
aktív tag
Hát egy éve fent van, amikor vettem a Spigen tokot ésszerű volt rácsapni hogy Spigen fólia menjen rá.
Egyszer tettem fel egy másik telefonra fóliát, tök csálé lett, azóta nem próbálom inkább
Folyadékos megoldásban nem bízom, kinyomkodni próbáltam még amikor kis buborék volt, de ennyi idő alatt kialakult egy tökéletes Balaton forma. -
-
n2066
tag
Én is a régi vékony tokjaimat, amiket nem használtam, elosztogattam jövet menet, havernak, GSM boltnak, kidobni nincs szívem; - mivel én is áttértem a "páncél", erősített masszív tokokra.
Viszont maradt még 2 db TPU fekete vékonyabb szilikon tokom A70-hez. ha vkit érdekel, ingyen én is elküldöm. -
AthlonXP
őstag
Na, erről beszélek!
Amúgy amikor rákattintok a videókra, mikor meg vannak nyitva, akkor le akar tölteni vmit a teló, kb 93mb. Ez lenne maga az alkalmazás, amivel ez elérhető?
Nem töltöttem le, mert nyilván reg nélkül nem menne, de az gondolom kínaiul volna, így mindegy is.... -
AthlonXP
őstag
Na igen, érdekes lehet, tudom. Youtube-on is sok ilyen videó van, szoktam nézni sokat én is, van egy pár japán meg kínai blogger, akiknek követem a videóit a "tecsőn". Nagyon jó lenne egyszer eljutni pl. Japánba szétnézni, de szerintem én ott kapnék rohamot egyből, a nyüzsgő nagyváros a sok high-tech cucc, meg csini ázsiai lányok látványától... -
balinlin
senior tag
Felhők idején már ez nekem kevésbé fontos, másnak ettől még persze lehet az. Ezt sem tettem gépre, egyszerűen nem volt miért.
A wallet meg kimondottan tetszik almán, ami nekem nyomósabb érv. Aztán majd kiderül, mi lesz. Amire nekem kell majdnem mindegy, hogy alma vagy droid... -
n2066
tag
Igen azt vettem észre egyébként, hogy az amoled sokkal jobban zabálja az akksit, mint ips lcd. valahogy avval jobban bírják a mobilok akksijai. amúgy én az always on-t kikapcsoltam, mert sokat evett az akksiból... az IPS lcd-n nincs ilyen funkció, de nem hiányzik. Az értesítési led hiányzik egyedül a korábbi P9 plus-ból.
-
Imi1981
veterán
Kíváncsi leszek lesz e lassítás. Régen ez jellemző volt még samsung s advance meg s2 meg talán 1-2 generációval későbbi időkben de szerintem már nem. De majd úgyis kiderül mert én felrakom ha jön. Nekem nem elsődleges telefonom az A70 úgyhogy ha lassítják nem leszek sz@rban. Majd leírom milyen lett.
-
Imi1981
veterán
A kitöltő folyadék semmit nem ér. Kb 3-4 napig tölti ki a szélét de utána jön ki (elpárolog és kipréselődik). Ja és állandóan tiszta zsír a üvegfólia tőle amit kb ilyenkor nem lehet tisztára törölni még üvegtisztítóval sem mert mindig kijön egy pici onnan a szélétől ! Azt nem ajánlom.
-
Imi1981
veterán
Én azért nem szeretem a fekete keretest mert csak a szélén ragad. Emiatt nagyon tükröződik (mert nem tapad teljes felületen és is jobban vissza veri a fényt) és sokat ront a képminőségen emiatt (főleg nappal és kültéren). De van olyan fekete keretes ami teljes felületen tapad azthiszem. De ami még gond velük, hogy általában kitakar a keret a megjelenített képből ( általában 1-1 millimétert két oldalt) ami nagyon zavaró. Én nem bírtam elviselni és két perc múlva leszedtem. Munkatársam A71 - re rakatott üvegfóliát és teljes kijelzőn fed és nem áll el a széle sem. Azthiszem a t-mobilnál vette a telót és ott rakták rá az üvegfóliát is. Nem tudom mennyibe került de az jó fólia és tutira nem uv ragasztós. Ha van kedved kérdezd meg a t-mobilnál hátha van A70-re is és lesz végre egy jó üvegfólia a telódon. Lehet drága de ha jó akkor nem vagy többe mint 10 olcsóval ami nem jó.
-
Imi1981
veterán
Én még nem hallottam ilyenről, hogy befolyt ott és tönkre ment a kijelző. Az tény, hogy én is féltem, hogy befolyt ott de nem. De igazából ott is le lehet ragasztani körbe biztos ami biztos de persze megértem, hogy félted. De nem akarlak rábeszélni csak azért írtam mert ez a fajta üvegfólia az uv ragasztós fedte tökéletesen a kijelzőt és tökéletesen tapadt a szélein is (tökéletesen teljes felületen tapadt a fólia az uv ragasztó miatt) . Nekem az A70 már tartalék telefon amit azért használok néha itthon de rakni fogok megint rá ilyen uv ragasztóst. A mostani fő telefonomra xiaomi mi note 10 lite - ra már raktam egy olcsó fajta uv ragasztóst és tökéletesen fedte a szélén lehajló kijelzőt is csak a tok felnyomta (nagyon méretpontos volt). Most rendeltem életemben először egy elvileg minőségi uv ragasztós üvegfóliát ami 6000 Ft hát kíváncsi leszek. Azért ilyen drágát nem szoktam venni de akarok egy jó fóliát az új telóra 🙂 .
-
Imi1981
veterán
A vékony keretes szerintem A50-re való. Jóval alacsonyabb és keskenyebb is valamivel. Szerintem tuti A50-re van. Ezek a keretes üvegek nagyon gagyik amúgy! Keret nélküliek jobbak és abból van olyan ami jó. Ha rám hallgatsz veszel egy olyan méretű keret nélkülit ami elég jól kiér a széléig és veszel hozzá uv ragasztót és tökéletesen fedni fogja. A hangszórókat (alul és felül is) ragaszd le ragasztó szalaggal, hogy nehogy bele follyon a felesleges az üveg alól kiszoruló uv ragasztó (én nem ragasztottam le mert hülye voltam 😄 ). Az tökéletesen fel feküdt az üvegen és nem lógott bele a megjelenített képbe hanem kijebb ért a széléhez. Ha felteszed többet eszedbe se jut ilyen keretes üvegeket venni.
Én ezt vettem HUF 1,007.81 20%OFF | Anti blue UV Liquid Glue Glass For Samsung Galaxy A50 A30 A20 A70 A80 A90 A10 M10 M20 M30 Screen Protector Films + UV Light Glue de ha nem tetszik a hozzá adott üveg rakhatsz másikat is (én másikat raktam.
Ha csak uv ragasztó kell HUF 666.61 45%OFF | Akcoo Note 9 screen protector with nano liquid UV glue for Samsung Galaxy S8 S9 Plus S7 S6 edge note 8 full glue glass protector meglevő üveghez (ne kereteshez mert az nem jó!) . -
bul07
nagyúr
Üvegfólia
Majdnem találtam egy tökéleteset, 1-1mm nagyobb lenne akkor tökéletes lenne[link]
2db vásárlása esetén 0.93$/dbVékony fekete kerete van, viszont 1mm kisebb magasságra és szélességre is
De mivel a fekete keret vékonyabb összegéében 1mm kevesebbet takar a kijelzőből
(Azért 1mm és nem kettő mert, nagyobbnál 72mm és 4mm a fekete keret ennél meg 71mm 2mm a fekete keret) -
Imi1981
veterán
Nagyon jónak tűnik poco X3! Egyetlen bajom van vele, hogy nem amoled kijelzős. Nem egetrengető probléma csak már megszoktam és persze jobban tetszik mint az ips. De én most tök elégedett vagyok a mi note 10 lite - val úgyhogy másfél - két évig nem érdekel a csere téma.
A71-et előfizetés mellé néztem úgy alig volt drágább mint a redmi note 9pro. Bolti árat nem is tudom. Sajnos most minden drágább nem csak a mobil. Most van mire fogni ezeket az árakat a vírusra.Pferi az nagyon jó vétel volt! Főleg ha nincs semmi hibája.
-
Cheesy
őstag
Először én is úgy használtam. Csak mivel zsebben hordom elkezdett a tudtomon kívül mindenfélét csinálni a telefon.
Az arcfelismerője és az ujjlenyomat beolvasója egy kalap szar. Maga a telefon is kezd azzá válni, pusztán a használattól is. Lassú, akad, igazi hamisítatlan android feeling. Iphone XR-ről volt muszáj erre váltanom, bárcsak visszamehetnék ios-re... -
n2066
tag
Igen én is anno gondolkodtam a zéró védelmen, gyors kényelmes egyszerű... picit "félelemből" nem teszek ilyet. Amúgy meg nagyon csekély az esélye, hogy vki elhagyja a mobilját. Erre vigyázunk még a szemünk fényénél is jobban.-... szóval a zéró védelem szerintem is bejövős lesz előbb utóbb...
-
-
balinlin
senior tag
-
worxland
addikt
Érdemes megvárni az Android 11-et, onnan van lehetőség arra (ha a Samu is akarja), hogy a biztonsági frissítések a Play Áruházon keresztül, direktben a Guglitól jöjjenek, és akkor eldöntheted, hogy elég csak azokat felrakni (nem fogják talán lassítani a telefont) vagy akarod az új funkciókat/javításokat is (és akkor a Samu frissítéseit is telepíted, ami esetleg jobban lassítja a telefont).
-
Imi1981
veterán
Régen valóban ez volt. Én is tapasztaltam több modellnél is de nem csak samsung. Nem tudom ez változott e. De akkor inkább az volt, hogy az új androidnak nagyobb volt a hardverkövetelménye. Szóval már kevés volt hozzá a hardver. De már úgy vettem észre, hogy nem nagyon nő a hardverkövetelménye az újabb droidoknak de persze lehet tévedek. Nekem az A70 nem lassúlt a 10-es droiddal úgyhogy lehet már nem úgy megy ez mint régen.
-
Imi1981
veterán
En már pár hónapja nem használok kijelzővédő üveget és fóliát sem és élvezem a sokkal jobb képminőséget és kezelhetőséget ! Na meg így nem ujjlenyomatos állandóan a kijelző csak alig láthatóan minimálisan (zsebben hordva letörlődik és tiszta lesz ). Amíg üvegfólia volt rajta naponta 10-szer törölgettem mert annyira ujjlenyomatos /zsíros volt a kijelző hogy nagyon zavart . Ég és föld a különbség üvegfólia és anélkül a kijelző zsírosodása /ujjlenyomattal teli rakodása között .Meguntam és sokkal jobb így. Persze ha leejtem akkor ott van a mi lesz, hát én leejtettem 3 naposan és üvegfólia volt rajta , az üvegfólia épp maradt a kijelző repedt és többet nem adott képet ! Szóval az üvegfólia vagy véd vagy nem de inkább nem . Karcok ellen jó de akkor meg állandóan bámulom a fólia miatt a rosszabb minőségű képet . En már többet erre a telóra tuti nem rakok semmi kijelzővédőt .
-
bul07
nagyúr
Emlékeztek még augusztus elején írtam üvegfólia ügyben hogy rendelek és hogy más is rendelhetne hogy milyen jön
Na én ezt rendeltem 0.99$-ért [link]
Ma jött meg kritikán aluli, kicsi is magasságban vagy 2-3mm és még a kamera kivágás is ordenáré nagyra sikeredet és akkor még mellé vastagabb fekete keretes
Ne vegyetek ebbőlAmúgy azóta rendeltem még két eladótól, mert mostanában sorra törnek be, már annyira hogy egy kicsi simát raktam fel mert 1db jó fekete keretesem maradt és azt tartalékolom
Ezeket [link], [link] -
Imi1981
veterán
Nekem volt és még van is xiaomi telóm (már csak tartalék) egy redmi note 4 . Őszintén nagyon szerettem és elégedett voltam vele, az sem hibátlan de nagyon jó ár érték arányú telefon volt . Az akkumulátora még mindig hozza a 6-7 óra kijelző időt (új korában volt 12 sőt ritkán 14 óra is !) .Én nem igazán hiszem el,hogy nem volt csere akkumulátor . Azért a xiaomi már nem az a kicsi gyár ami pár évvel ezelőtt volt .
Szerintem a xiaomi jó telókat csinál és én valószínű azt választom legközelebb (a mi note 10 lite (amoledes) ) . Amúgy az A71 már szerintem sokkal jobban sikerült teló (munkatársnak van) csak talán kicsit drága. -
toto0569
addikt
-
Cheesy
őstag
Én hétfőn rendeltem 2 db-ot ebből (ha eltosznám a felrakást, kell egy tartalékba
160x72mm az egyik hozzászólás szerint. -
bul07
nagyúr
Keresek két önkéntest akik bevállalnának 1-1db üvegfólia rendelést
Hármat néztem ki teszt gyanánt hogy méret minél nagyobb legyen, egyet én rendelnék meg de marad kettő amiket másoknak kellene
Én ezt megrendelem [link]
Erre a kettőre kellene ember
1, [link]
2, [link]Csak annyit aki megrendeli bármelyiket hogy beírja ide hogy egyest vagy a kettest megrendelve
És majd ha megjön akkor lemérve beírja ide, és ha még az ár is marad lehet rendelni belőle
Amúgy van olyan normális eladó aki ki meri írni a méretett, hogy ha megfelelő akkor
157x70[link], ez ugye kisebb mint ahogy kellene 3 és 2mm-rel -
Imi1981
veterán
Ez tényleg nagyon gyenge képernyő idő . Nálam az üzemidő javult és úgy összességében majdnem elégedett vagyok a telóval . A térerő gyengeség a bajom vele de ez mindegyik droidon gyenge volt ezen a telón (másik telómhoz képest ) . Ja és tényleg nagyon drágák lettek az új telók . Én is szerintem vissza megyek majd xiaomira hacsak nem lesz valami olyan akció az előfizetéshez amit nem hagynák ki .
RubbishBin
Azért nem tökéletes az ujjlenyomat olvasó! Ha tökéletes lenne akkor tök száraz ujjamra is feloldana ! De úgy nem old fel . Persze azért ritkán száraz a kezem mert utálom és használok kézkrémet és úgy valóban nagyon jó az ujjlenyomat olvasó. Persze akinek nem nagyon száraz a keze/ujjai annak tökéletes. -
Imi1981
veterán
Üvegfóliát csak uv gél-est találtam régebben ami 100%-ban takart de azt nem ajánlom mert könnyen befolyik a hangszóróhoz (hiába ragasztod le) és nehéz kipucolni. Én egy jópár hónapja hydrogel fóliát használok és elég jó. Mindenhol feltapad a széleken is . Csak ez azért karcolódik valamelyest idővel.
-
fezsoo
aktív tag
Aliexpressről jött egy betekintésgátlós. Vagy mi a neve. Hogy oldalról ne tudják nézzni mit csinálsz.
Tökéletessen fedett minden hol. De sajna annyira sötétitett, hogy full fénynél kint nem láttam semmit.
Így leszedtem.
De mint írod is. Mind valahol kissebb mint kellene.
Marad a megalkuvás -
n2066
tag
Szép készleted van belőle. Boltot nyithatsz
lassan. Én dunántúlon lakom kis városban. Bementem a nálunk lévő 2 gsm bolt egyikébe. Noname snassz gsm bolt. És az első üveg fóliát amit a srác ajánlott rá is tette. Ez pont 1 éve volt júlí. 1.-én. Azóta az van fenn és nekem tökéletesen megfelel. Kb 1 mm -el kisebb mindenhol , mint a kijelző pontosan. De abszolút nem zavaró. Fánj.
-
Imi1981
veterán
Én is kb három napja raktam fel és úgy tűnik még a gépelés közben elugrás hiba is javítva lett.
A másik,hogy az aksival sokkal jobban bánik ! Nekem feltűnően jobb lett a kijelző idő és amúgy is észrevettem hogy sokkal tovább bírja. Most eddig csak pozitívum az új frissítés. -
Imi1981
veterán
Használtam régen de sűrűn félreütöttem rajta és az automatikus javítás része meg gyenge volt (igaz jópár éve volt már ) . Én goboard-ot használom de lehet visszatérek a shiftkey billentyűzetre hátha azzal nem csinálja .
FireFox1996 Igen ez egy gyenge pontja a térerő . Az a baj, hogy ezáltal a mobilnet is gyenge vagy használhatatlan azokon a helyeken ahol a xiaomi redmi note 4-et simán lehetett használni . Feleségemnek Samsung s10+ van azon stabilabb /jobb a térerő bár a xiaomi szintjét szerintem az sem éri el ,de legalább megközelíti.
-
Imi1981
veterán
Nekem térerővel vannak gondok bár az 9-es droid óta (új kora óta) . Egyszerűen gyenge térerőben. A70 előtt egy xiaomi redmi note 4-em volt de az sokkal jobb volt térerőben . 10-en ez a gépelés közben elugrás hiba van még nálam. Igaz az utolsó frissítés óta mintha ritkábban csinálná de azért naponta előfordul. Szerintem ez már nem igen lesz jobb .
-
CartmanLand0
senior tag
Én még tokot sem és fóliát sem használok
Ezért is csodálkozott igazán a srác ... igazábol annyi a trükköm, hogy csak üres zsebbe teszem, sokan kulcs és apropénz mellé teszik ... lehetöleg sosem teszem le kemény felületre ... folyamatosan portalanitom tisztitom. Lehet kissé betegesen hangzik, de én szeretek vigyázni az értéktárgyaimra ... egyrészt gondolok arra hogy egyszer ugy is eladom, és akkor jobb ha patent állapotban van ... másrészt én magam is kényes vagyok erre, szeretek szép állapotu tárgyakat használni, amit nem csak használni jó, de ránézni is.
-
n2066
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tomato firmware
- Villanyszerelés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest