- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Meg fogom tenni, ha ezek ahhoz kellenek, sztem, hogy kiírja nevet az órám, ha hívnak.
Éjjeli képernyőkép és mostani képernyőkép:
Ma reggelre az egyik fiókban drasztikusan lecsökkent a névjegyek száma (és ott már tegnap lecsökkent 80-nal), a másikban csak kettővel. Egyszerűen nem értem mi okozhat ilyet.Telefonon a kuka csordultig van névjegyekkel.
-
sanyci
senior tag
LOL. Biztonsági mentésnek nem egy olyan felhőt használunk, ami állandóan "dinamikusan" cseszteti a névjegyeket, mint pl. a samu féle.
Akkor már egy .vcf export tetszőleges helyre is jobb...
Többezres google névjegyzékem van fotókkal, extra adatokkal, csoportokkal, de soha nem volt gondom vele, pedig van benne pár "Kovács István" is,
Egyébként van még egy halom app, ami cseszteti a névjegyeket (fb, signal, callapp, stb.) én azoknak sem engedek hozzáférést.
Kb. symbian óta van meg a névjegyzékem (az OVI.com felhő óta a Nokia, majd outlook, google migrálásokat is túlélte), sőt eleve a Nokia 6110-esemből került át több lépcsőben Symbianra.
Annak idején outlook plugin-okkal még iwiw-ből is bővült képekkel, születésnapokkal, címekkel, munkahelyekkel, de azt is túlélte.
Szóval számomra meredek, hogy nem lehet 5 perc alatt lezárni ezt a témát! -
Szerintem mindkettőből lesz 1-1 darab, anyunak és apunak is kell. Most nézem milyen kedvezményeket lehet rárakni a rendelésre. Már csak az a kérdés, hogy mi van akkor ha beírom a készülék beszámítást, aztán mégsem küldöm el a beszámítandó készüléket a tmx-nek? Mivel ha kiválasztom a beszámítást ad még egy 10k-s kedvezményt a kiírt ártól függetlenül.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Legyen!
A52s 5G ujjlenyomat olvasó -
Speed®
titán
Csak annak, aki elégedetten használja. Mi, többiek, fenntartjuk a jogot arra, hogy felváltva panaszkodjunk róla a random agyvérzéseket követően
Nálam mondjuk beleszólhat az üveg mellett a munkakör (asztalos, minden napra jut kb. egy kis kopás-vágás-szálka ;p) is, de nem tudok amellett a tény mellett elmenni, hogy a "normál" ujjlenyomatolvasós megoldásokkal nem volt gondom..ez az optikai megoldás egy kalap kaki a szememben, legalább akkora blamázs, mint a Xiaomi féle sorozatos távolságérzékelős mizéria..Részemről már folyamatban a váltás.
-
Trooper82
senior tag
Nem.csak ő
. Ne mond már, hogy 25w-os gyári töltéssel tönkremegy. Ennyire nem lehet silány minőség. 66w al ttottem eddig is a xiaomit, egy masim 3 evest 33w-al mindig semmi bajuk. En töltés közben kikapcsolok mindent net aod, gps bt-t mindent, de toltson már fel legalább egy óra alatt hamár ulyen szerénke amúgy is az üzemidő.
-
-
A töltésfigyelő elektronika a töltőáram visszaesését figyeli, és akkor áll le a töltés, amikor a töltőáram a CV fázisban a kezdeti 1/10-ére esik. Mondjuk 2A kezdeti töltőáramnál 200mA-nél áll le. Amennyiben 500mA a töltőáram, 50mA a határérték.
Hát, nem. A töltőelektronika 0.05C alatt kapcsolja le a töltést, a C érték nyilván tudjukmi, ha már flegmázunk, mindenesetre semmi köze a kezdeti töltőáramhoz. Jelen telefonnál ez 200mA körül van. Mivel ott van a feszmérőd, meg is tudod nézni, kb. annál lesz a töltésnek vége, bármire is van dugva. Ha az önkisülése akkora lenne, hogy ennél nem tudna feltölteni, akkor már rég kukába kéne dobni (nem idős, kvázi rossz akkukról volt szó eddig, legalábbis én azt hittem).
A régi töltőfejre nem tudok magyarázatot, elég érdekes. 10+ darabot néztem meg eddig ugyanilyen feszmérővel és egyiknél sem láttam nagyobb értéket leadni. Élek a gyanúperrel, hogy az az adapter szimplán nem annyit tud, mint amit ráírtak. Az biztos, hogy semmi problémát nem okozhat, ha stabilan működik.
-
Az 1,55A-es töltőfejnél nincs ilyen korlátozás, ezért azt túl lehet terhelni
De van és nem lehet. Hacsak nem valami nagyon-nagyon ótvar, gyagyi kínai dzsunkáról beszélünk, de pl. az említett régebbi Samsung töltőt biztosan nem terhelsz túl egy másik telefonnal. Ilyen alapon napi szintű hír lenne, hogy ki és mit gyújtott fel töltés közben.
-
A telefon belső töltő elektronikája patikamérlegen szabályozza a felvett áramot, ezért tudod például PC-ről tölteni a telefonod, mert ha annyi áramot venne fel az usb-ről, amennyit csak tud, túlterhelné a portot és cserélhetnél alaplapot/biztosítékot.
Ugyanezt írtam én is a 7.7W-os töltő kapcsán, úgyhogy ezt nem értem mire.
A két cucc által közösen támogatott max. lesz a töltés, amit mindkettő elbír.
-
a telefon szerintem megpróbál 2A-t kiszedni belőle, de ezt majd ha lesz időm, műszerrel kimérem
Ilyen nincs. Annyival fog tölteni, amit az a töltő tud, de egyiknek sem lesz tőle semmi baja, mérni meg nincs mit, hiszen ugyanezt mutatná a műszer is. Én minden telefonomat évek óta 90%-ban normál PC-s USB portról töltöm (az még 7.7W se) és az akkuim mind remek állapotban vannak/voltak.
-
Qtyii
aktív tag
Szia, messziről indítok én még más néven voltam de sokat ertekeztünk anno az a3 2017 és topikban. Sajnálom én is azt a telefonom de már eladtam... De EZ. Múlt 😀 véletlen úgy adtam el hogy nem kellett a vevönek a töltő...
Nos innen indul a topicba való kérdésem... Szerinted kíméletesebb az aksival ha ezt a régi A3-as gyári töltő fejét használom egy 3amperese ikae kábellel?
Elvileg a régi fej 5v/1.55a azaz 7,75w azaz kevesebb mint gyári 10w vagy 15w.
Mivel sajnos azt tapasztalom így 1 hónap után hogy eléggé meleg lesz a telefon a gyári 10w/15w-os töltés alatt szinte végig...
Az első tapasztalat hogyan 7.7w-os töltő fejjel nem melegszik a telefon csak valamivel lassabb a töltés de nem sokkaltenyleg.
Úgy gondoltam lehet hogy a régi Samsungos fejjel használom majd ezt a telót is.. Elvileg a másik 4 év után is szinte ugyanúgy bírta mint új korában azaz az biztos nem roncsolt az aksit.
Este töltöm mindig a telefon a régit is így töltöttem meg ezt is.
Lehet baja a régi Samsung töltő fejtől az aksinak? Csak azért mer az új fej Quick charge a régi meg nem az. -
30z.Samu
félisten
Én sokat nem olvastam vissza, talán az első pár oldalt, kíváncsi voltam hogy frissen megjelent telefonra mit mondanak az emberek. Tesztet elolvastam, megnéztem 1-2 videót és eldöntöttem hogy akkor átállok a sötét oldalra X év iOS után.
Az első két hét fura volt, de már az első pillanattól tetszett a telefon.
-
judas13
addikt
-
Sztyepadzso
őstag
Ja, nem, van kettő választható opció, fix elérési úttal(rádiógomb)
Valamikor, ha rábökök, akkor választhatok ezen a megnyíló appon kersztül. De csak valamikor. Még nem jöttem rá, mert egyszer feldobja a választás lehetőségét, egyszer nem :/.
Vagy a /dcim/autoboy/autoboy_video
vagy a /movies/autoboy/autoboy_video.
szerintem várok egy frissítésre. -
Sztyepadzso
őstag
Telepítettem, van data, meg benne az általad írt com.happyconz.blackbox.
De továbbra sem tudom kiválasztani, mert a kiválasztásnál ez a program(1. kép) nyílik meg, emiben nem látható. a data. A total commander is valami engedélyért sírt, amit megkapva megnyitotta. A Saját Fájlok-nak is megvan ez az engedélye, ennek ellenére nem látható. -
Sztyepadzso
őstag
Android/data mappa nem látható, csak .trash meg Media (Holott elvileg látom a rejtett fájlokat.) . Legalábbis innen, Saját Fájlokon át megtaláltam, de üres.
Van olyan, hogy "roppantul rejtett fájlok láthatvá tétele"?
Emiatt első körben létrehoztam egy data/com.happyconz.blackbox könyvtárat(akkor még nem tudtam, hogy csak innen nem látható): Ki tudom ott választani, de a program nem engedi használni.
-
-
Sztyepadzso
őstag
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Ezt én is kipróbáltam. Amikor ráböktem a"Csengőhangra" , rákérdezett engedélyezem-e a telefonon található médiaelemekhez, zenéhez, videóhoz való hozzáférést. Miután elfogadtam, már ki tudtam választani az egyedi csengóhangot. Kíváncsi leszek mi lesz a megoldás vscotina fórumtársnál.
-
gerner1
nagyúr
Továbbra is rejtély, hogy mi lehet(?) a valós 'ok', pedig már cserélték is a készülékét ...
-
gerner1
nagyúr
Lehet hibás, a töltőfej is. Vagy, hamis. Vagy egy kínai hamisra kicserélt eredeti Samu dobozban, amit valaki visszaküldött már -okosba- egy 14napos elállás keretében (az eredetit persze megtartva..), majd újra értékesítve lett ellenőrzés nélkül, stb,stb ...
Remélhetőleg pont kerül a végére, és talán mi is megtudjuk, hogy mi volt ennek a hátterében. -
Predatorr
őstag
Nem tudom, mert pont az előbb kaptam egy újat, és visszaállt a memóriahasználat normálisra (2,6-3,4GB):
Alapsáv: A528BXXU1CVE1
Kernel: 5.4.147-qgki-24178488-...
Build: SP1A.210812.016.A528BXXS1CVF1
Szolg.: SAOMC-SM-A528B_OXM_XEH_12_0005
Szóval az ezelőtti csinálta, bármit frissítettek.Az viszont egyre idegesítőbb, hogy filmezésnél hiába tartom tök vízszintesen a telefont, 90°-kal elforgatva vesz fel majdnem mindent. Régebben csak néha, most 13-ból 11 felvétel függőlegesben készült, aztán szerkesztőben forgathattam át.
Tett ilyet már a Poco-m is, de akkor azt hittem csak az csinálja, mert kezdetben nem jött elő az A52S-en, S8-on meg soha. Amúgy az elforgatást tökéletesen érzékeli. Valami kamera app hiba? Most tettem a telóra cinema FV5-öt (ez van lementve rééégről), majd megnézem azzal.
A mindig AOD-ot még nem teszteltem az újjal, majd éjjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest