- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gerner1 #3749 üzenetére
Mert az felső kategóriás, arra tudtommal nem jellemző.
Én eddig csak alsó-középkategóriás telefonokat használtam, azoknál tendencia, sajnos. Az utolsó, ami még megszivatott, az A3(2016) volt, hülye fejjel frissítettem... Az utána következő A3(2017)-nél már nem engedtem fel a frissítést, csak olvastam a rengeteg panaszt, miután felment rá az Oreo. Én Nougat-on 3 évig használtam gond és FR nélkül.
Ugyanez igaz a Tab S3 tabletemre (pedig az eléggé prémium kategóriás), ott a Pie tette be a kaput, én maradtam Oreo-n.
Igen, sajnos az appok egyre kevésbé vannak optimalizálva, ezért is kellett cserélnem az A3-at, pedig imádtam, szinte már egy böngésző is alig fért el a 2G RAM-on
Bezzeg a régi szép időkben... Első Android telefonom egy Galaxy Spica volt, 256MB ramon minden elfutott és 180(!)MB belső tárhelyen elfért 60+ alkalmazás... Akkoriban nem bloatware-eket fejlesztettek.
Még ma is telepítve van a telefonomon egy zseblámpa app abból a korszakból, 59,9kbyte(!) volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest