- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Aki használja a Cube ACR-t, annak frissítés után is működik? Lehet egy frissítéssel fogják letiltani a hívásrögzítést. Mondjuk érdekes, hogy a Playben maradtak a hívásrögzítő alkalmazások.
Nekem már volt olyan gondom, hogy a hívó/hívott fél nevét nem jelenítette meg, és a hívásrögzítés sem működött. Újratelepítés után megjavult.Lehet ez a "kiskapu". Cube is ez használja.
A hívásrögzítő szoftverek azonban az Android 10 és későbbi verziókon az Accessibility Service-t (hozzáférési szolgáltatás) kezdték el használni a hívások rögzítésére, így jelenleg egy hívásrögzítő telepítésekor a telefon akadálymentesítési szekciójában engedélyt kell adni az aktiváláshoz. A Google a fejlesztői szemináriumában is igyekezett tisztázni a drasztikus szabályzatváltozásokat. "Ha az alkalmazás a telefon alapértelmezett tárcsázója, és előre be van töltve, az akadálymentesítési képesség nem szükséges a bejövő hangfolyamhoz való hozzáféréshez, és így nem sérti a szabályokat" – mondta az előadó a Google Play irányelvek frissítéseit ismertető webináriumon. -
agy73p
senior tag
Köszönöm, ezt nem ismertem. Most már okafogyott, megoldottam korábban 2 lépésben máshogy.
De miért kell egyébként ezt is elbújtatni?Hadd kérjek még egy segítséget:
Névjegy egyesítés esetén, melyiket hagyja meg? Felsőt vagy az alsót? Lehet valahogy befolyásolni az eredményt?Ja, és én sem szoktam máshova menteni, csak a Google fiókba.
-
-
gerner1
nagyúr
Lehet. Azt fogja keresni az is, ami a készüléked 'aktív-CSC' kódja szerint, aktuálisan elérhető, mert az is azzal a kóddal kérdez rá a szerverekre.. Szóval, normál esetben, akkor nem frissít, ha ahhoz aktuálisan nem szolgálnak újabbal a szerverek. De, ha van is újabb (amit épp a napokban kezdtek el osztani a te kódodra a szerverek) akkor sem mindenkinek egyszerre elérhető/kerül osztásra.
Nem tudjuk melyik release van éppen a telódon, és neked mi(?) az 'aktív-CSC' kódot, de a tárcsázóba ezt beírva:
*#12580*369#
kiírja a készülék az aktuális firmware release -t.
Utána, pl: itt megnézed az AP: -hez írt (⇑) kódsort használva, hogy van-e kiírva attól újabb. A link -en általában kis késéssel jelennek meg az adatok (tehát, egy példa...: -ha mondjuk, éppen ma kezdtek meg plö: XEH -ra osztani, akkor azt, nagy valószínűséggel még nem fogom a listában látani...).- A kódsor BL , AP , CP , CSC sorokban a firmware release azaonosítói vannak.
- Az RF Cal: sorban látható a gyártási dátum.Az 'aktív-CSC' -d pedig, itt láthatod: LINK
Amennyiben, az ellenőrzésed olyan eredménnyel járna, hogy ~2-3 release -zel korábbi van a telódon, és mégsem frissít, akkor vagy ODIN, vagy a hivatalos szervizek valamelyike lehet a "megoldás".
-
Az mondjuk kriminális lenne, ha dominós kártyával együtt sem akarnák kiadni... Én kb 20éven keresztül feltöltős kártyákat használtam mert alig telefonálok. Mostmár jobban rá vagyok szorulva a mobilnetre, úgyh van előfizu.
#2087: az a52s topikban előkerült a töltés téma, elég nehéz ezeket 20+W-al tölteni, a próbálkozó kollégának se sikerült csak valami 18W környéke rémlik, hiába rakta rá a bivaly 65W-os töltőt vastageres kábellel. Én belenyugodtam a gagyi 15W-os gyári töltő használatába, így is langyosodik a mobil töltés közben.
-
gerner1
nagyúr
Mindegyik kijelző típus be tud égni, ha nagy rendszerességgel, tartósan statikus grafikai elemeket használó programokat futtatok, ráadásul az átlagos használathoz képest nagyobb fényerőn (ez utóbbi ugye gyakran párban jár a navira használat miatt, amikor a szélvédőre 'biggyesztve', ott, a jelentős környezeti fény okán, magasabb fényerőt alkalmaz a készülék/vagy a user maga, hogy látható maradjon a kijelzőn megjelenő infó...).
Ilyen 'okokból', a TFT, LCD,stb is pont ugyan úgy be tud, és be is ég (néhány ~példa: LINK )....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest