- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gerner1 #10876 üzenetére
Szerintem, azzal, hogy újraindítás után nem tapasztalod, tulajdonképpen meg is olodottad a kérdést.
Nem igazán, mert a tüneti kezelés nem azonos a probléma megoldásával. Továbbra sem világos, hogy mi okozta a problémát.
Emellett van egy rohadt idegesítő probléma, nevezetesen, hogy az ütemezett szemkímélő mód nem kapcsol ki reggel. Este bekapcsol, de reggel nem kapcsol ki, kézzel kell kikapcsolni. Másnál működik rendesen?Szóval, aki eddig szintén DiGi -t használt plö NET -re, az ne csodálkozzon, ha kvázi azonos térerő jelzés, és a korábbiakkal azonos 'felhasználói-szokásai' mellett, azóta, kevesebb az üzemdije.
Ez valóban lehet befolyásoló tényező, ellenben az átállás június 1-én volt, én viszont már május 30-án írtam, hogy mennyire gáz lett az üzemidő, így ezt a tényezőt ki is zártam.
Viszont az ügy pozitív hozadéka, hogy letöltöttem én is az AccuBattery appot, hogy ránézzek, mi is folyik odabent, és két feltöltés után elég biztosan állítja, hogy az akku állapota 86%-os, ami 14 hónap használat után ez ~havi 1% degradációt jelent.
Kíváncsi vagyok, hogy aki használja az akkukímélő töltést és nem tölti 80% fölé, annak vajon hogy áll ez a szám?
Persze önmagában ez sem indokolja azt a csökkentést, amit tapasztalok, az eredeti átlag 10 óra SOT helyett most kb 8 és fél órának kéne lenni, ehelyett a max 7 az azért nem túl acélos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Padavan firmware
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest