Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
Várom a referenciát, igaz én az A70-el szemezek. Soha nem voltam Samsung párti, de az most nagyon megfogott.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
draco31
veterán
Nekem is elég gyors, ahogy húzom az ujjam a feloldáshoz, addigra meg is van az arcommal, van amikor hamarabb. Sötétben van néha gondban, vagy ha a erős fényt kap a hátam mögül.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
batai15
félisten
No így kb egy óra nyomkodás után kicsit csalódás a készülék .
Arc feloldás is veszett lassú,a honorom kb egyből felold . Márciusi update van rajta ,remélem javulni fog.
Akkutol sokat várok viszont ,és a one UI is nagyon tetszik .[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz Black_Raven #793 üzenetére
Upsz, bocsi, ezt nem tudtam.
-
sepyi
aktív tag
válasz Grande Ale #719 üzenetére
Akkor kér pint a simple, vagy kell 2x érinteni, ha nem jelszó vagy újjlenyomat van beállítva a telefon feloldásának. Egyébként tökéletesen megy.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
törölt tag
Van egy info, amit sehogy sem találok neten :
Be lehet-e állítani az AOD-ot úgy, hogy csak értesítés esetén működjön? Tehát alapesetben kikapcs, de ha van mondjuk nem fogadott hívás vagy sms vagy Messenger, akkor megy,hogy lássam?
-
marcellosteg
lelkes újonc
Mindenkèppen minősègi váltás lesz, èn egy Redmi Note 5-ről váltottam, de ez a kettő is èg ès föld. A Xiaomit is szerettem, tènyleg soha nem csalódtam benne, de megszerettem az A50-et is. Nagy, tènyleg szèp kijelző (sAmoled), egèsz jó hardver, sok ram ès rom. Igazából amit nem tud, arra nekem nincsen szüksègem.
Jó tanács: bontsd ki boltban, nèzd át alaposan, hogy milyet veszel át. Otthon nèzd meg net milyen, hogy megy, mennyire gyors. Akkut is tesztelgesd ès figyeld, hogy melegedik-e. De ha visszaolvasgatod a topikot, akkor rájössz majd, mik lehetnek problèmák adott esetben. Èn is ezt tettem mèg mielőtt kèzhez kaptam volna.
Remèlem tetszeni fog!:)
Ui.: az akkumlátor brutál, a Note 5-nèl is meggyőzőbb volt nekem, pedig annak sincsen kis akksija, szóval alapesetben tènyleg igazat mondanak a tesztek.:)
-
Foremi
tag
Rövidesen én is egy ilyen telefon - remélhetőleg boldog - tulajdonosa leszek. Hétfőn jön meg, a Telekomtól rendeltem 2 év hűséggel és részletfizetéssel, de gyári független.
Jelenleg egy kínai Oukitel U7 Plus telefonom van, arra számítok, hogy ez minőségi csere lesz. Biztosan az lesz!
A Samsung márka miatt döntöttem ez a telefon mellet. Régebben Samsung telefonom volt, és nagyon elégedett voltam vele, mindenképp Samsungot szerettem volna. Utoljára pénzhiány miatt döntöttem az Oukitel mellet. Nem volt rossz az Oukitel, de jónak sem mondhatnám, Facebookozni, csevegni, YouTubeozni és internetes híroldalakon böngészni megfelelt, csak épp az akkumulátor volt, hogy délre lemerült úgy, hogy reggel teljesen feltöltve indultam. Így aztán a végén még egy akkumulátort, és egy powerbankot is vettem hozzá, de idegesítő volt mindkettő, az akkumulátor csere macerás, a powerbank meg kb. úgy nézet ki, mint ha egy töltőt dugtam volna a zsebembe.
Főleg a 4G merítette nagyon az Oukitel akkumulátorát, 2,5-3 óra online rádióhallgatás (kikapcsolt kijelzővel) már le is merítette. Így végül más eszközön kellet zenét hallgatnom, hogy kibírja estig.
A tesztek alapján a Samsung Galaxy A50 telefonnak hosszú az üzemideje, azt olvastam, hogy középkategóriához képest kifejezetten jó az akkumulátora, ami kb. megváltás lesz nekem az Oukitel után. Végre nem kell majd azért eltennem a telefont, hogy ne merítsem le túl hamar az akkumulátort.
Meg összességében arra számítok, hogy pofátlanság a részemről, hogy az Oukitel U7 Plussal hasonlítom úgy, hogy még ki sem próbáltam az A50-et. A szemtelenségem nézzétek el, mivel még nem kaptam meg, de nagyon várom már. -
dragonfx
veterán
mamegnéztem westendbe a50,a70et.
hát baromijo telomind2.
csakmenjen márlejjebb az áruk.
a70em is vandolby atmosés jackis."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Black_Raven
veterán
válasz nyisziati #784 üzenetére
Persze, igazad van olcsó, de ha gyorsban kell, meg megtapiztam, hozzámértem, telibe tapadjon, itt ezekre azonnal választ kapsz, ott meg ezerrel megy a vetitőgép, csak vedd meg, aztán pofára esés ha nem jó a méret stb, és értèkes hetek mennek. Baleset meg bármikor lehet, nekem is másnap a kijelzővel lefelé esett egyet(a felrakás után)szóval baxhatom az 5$ árat, ha másnap összetöröm, a fóliát meg megkapom 3 hét múlva..
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
nyisziati
veterán
Higgyétek el, hogy kitapasztaltam évek alatt.
Aliexpress/Vifocal. Mind minőségi cucc, kb. harmad/negyedáron a hazaihoz képest. És gyakran még jobb is. Plusz a Vifocal villámgyorsan küldi, két hét alatt itt van Kínából. -
batai15
félisten
válasz nyisziati #781 üzenetére
Hát én meg úgy vagyok vele már ,hogy annyi féle tokot rendeltem már ,hogy inkább legyen egy normális azt pacsi .
Honorra is van egy xlevel bőr,megy gyári honor . Gyárit használom egy ideje ,sokal kecsesebb vele a honor .
De ahogy nézem a Samsung féle az műanyag nem ?
Inkább lehet a hátuljára is megy carbon mintás clearplex .[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz nyisziati #781 üzenetére
Én is ezt mondtam, a fóliára, aztán nesze egyél. De legalább szép, nem feltünő hogy van rajta vmi. De sajnos muszáj volt tenni rá, mert túl nagy tepsi a kijelző. ClearPlexet megnézném, amikor végig karcolja valami.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Black_Raven #779 üzenetére
Nem nem olyan ,inkább mint valami puha fólia ,de nagyon jó cucc.
Raven : egyrészt mer puha is tud ,de a fólia célja a karc védelem,a tok tompítja elsőként az ütést[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Az most olyan mintha üvegfólia lenne? Amúgy nagyon drága a jó minőségű fólia. Néztem vodánál,pláza,gsm>5k-8k. Én vmi 5D üvegfóliát vettem, feketék a szélek, teljesen méretpontos, lehajlik picit a szélekre, teljes terjedelemben tapad, 0.33mm, 9H, de 5k volt. ujjlenyomat kompatibilis!!
Jó, de akkor hogyan véd, ha puha, pl. Esésnél?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Black_Raven #777 üzenetére
Arra majd clearplex megy,ha működik vele.
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #774 üzenetére
Szuper, hát remènykedjünk a legjobbakban.
-
Black_Raven
veterán
válasz marcellosteg #773 üzenetére
Volt aki azt írta 1hónap késés szokott lenni.
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #767 üzenetére
Igen igen, be is nyomtam, ès mèg kevesebbet eszik. Reggel töltöttem 100-ra, ès azóta majdnem folyamatosan nyüstölöm, ès mèg nem ment 55 alá, ez egèsz fasza. 😮 köszi mègegyszer:)
Egyèbkènt nem is èrtem, mièrt kell így szórakozni a frissítèsekkel, mire jó ez?
Remèlem nem telik bele hónapokba (vagy igen?) -
nyisziati
veterán
-
batai15
félisten
válasz Black_Raven #765 üzenetére
Meg kell nézni a régió ,majd ország majd Szolgáltató kód . Most hirtelenséggel nem vágom ,valamelyik Samsung topik meg mondja.
Tokbol ki milyet ajanl ? Valami ami nagyon vékony ,passzos tok . -
Black_Raven
veterán
válasz marcellosteg #766 üzenetére
Nem tudom, de most megcseréltem. Sim 1. Telekom, mivel ez az elßődleges hely, de update így sincs. olvastad korábban? Használd az éjszakai módot, mert akku kimélő
[ Szerkesztve ]
-
marcellosteg
lelkes újonc
Oh èrtem, akkor jön a jó öreg várakozás. Legalább van remèny.
Black_Raven nekem is pontosan így vannak a simek (telenor, telekom), bár nem tudom tènyleg azt nèzi-e.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Nekem az 1.-es sim Telenor, akkor hamarabb kéne jönni? Mert nem hiszem.. ebben amúgy forditva van a számozás mint más telóban, mert máshol a Telenor a 2-es sim lenne.
Jaj bocs, ez mehetett volna egy hszben, nem figyeltem.[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz marcellosteg #762 üzenetére
Igen. elvileg jó sok késéssel igen, ha a tcom is úgy akarja..
-
batai15
félisten
válasz marcellosteg #762 üzenetére
Nem nem ezt ,mivel s8nal legalábbis nézte milyen sim van benne , és az alapján jött az update .jön csak később.
-
marcellosteg
lelkes újonc
Ez azt jelenti, hogy mi, Telekomosok sosem kapjuk meg a frissítèst?
-
nyisziati
veterán
válasz Black_Raven #758 üzenetére
Kösz a tippet.
Samut nem romoltam eddig, csak Huaweit, Xiaomit meg THL-t. -
batai15
félisten
Néztem márciusi szoftver van rajta.
Hát kamerába a honor 10 után gyengus picit ,leginkább a színekkel van bajom honor joval színesebb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Black_Raven #754 üzenetére
Meg, csak nem nekem
-
dud998
őstag
válasz #04430080 #753 üzenetére
Ha megkérlek, tudnál feltölteni kameraképet az új szofttal? Kíváncsi lennék mennyit javult. Köszönöm!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
nyisziati
veterán
válasz Black_Raven #754 üzenetére
Ja, mindig ezt csinálják. :(((
Bezzeg ha emiatt felraksz egy független romot, mindjárt fújhatod is a garit... Pedig ez abszolút az ő hibájuk, nem akarnak áldozni a szoftverfrissítésekre. -
törölt tag
válasz Black_Raven #746 üzenetére
Már megkaptam vagy 2 napja. De van már májusi is nem?
-
Black_Raven
veterán
válasz marcellosteg #749 üzenetére
Ezért vagyunk itt. Máskor is segitek, ha tudok. Legalább van ilyen tulaj is, aki nem, csak a nagy "gondokkal' küzd..Használd a sötét hátteret, azzal még kevesebbet eszik.
[ Szerkesztve ]
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #746 üzenetére
Az teljesen jó lenne, csak gondoltam azèrt megèrdeklődöm ezt is, hogy minden okè-e, ez normális-e így ennèl a kèszülèknèl.
Mellesleg nagyon hálás vagyok, hogy minden kis hülyesègemben segítesz! Köszi tènyleg!
-
marcellosteg
lelkes újonc
Kedves felhasználók, nektek hogy bírja az akksi? Valós a 16 órás wifin full HD-ban youtubeozás? (Tesztben írták)
Èn nem vettem èszre hogy ennyire pöpec lenne.
Jelenleg ez van Wifi folyamatosan on, AOD on, Bluetooth on, a többit meg látjátok. Vagy nem tudom, hogy így ez jónak számít-e. Fènyerő kb. 30-40%.[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
.Z. akkor az jó, nem kell cserélni, vagy Te sem kaptad még meg az áprilisi frissitést?
Nordik: konkrétan milyen hibákra gondolsz? HW-t hogyan?
marcellosteg: még a duplája~kb 9óra SOT. Az nem jó, vagy nem elég?
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Amúgy a gyártás során nem szoktak javítani magán a hardveren? Mert ugye vannak ilyen olyan gondok ami ki tudja szoftveres vagy felhasználói esetleg hardveres hibák.
-
batai15
félisten
válasz Black_Raven #742 üzenetére
Nem tudom még,megyek dolgozni dobozban van .
-
törölt tag
válasz Black_Raven #742 üzenetére
Szlovákiában lakom, szlovák Alzában. Gondolom ez a XEH helyi kódja, azt írja rá a magyarázat, hogy független piac.
-
törölt tag
válasz Black_Raven #737 üzenetére
Nekem ORX.
-
batai15
félisten
válasz Black_Raven #735 üzenetére
Majd egy független rom rá semmi több .
Btu rom mit takar ?[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
-
törölt tag
válasz Black_Raven #735 üzenetére
Milyen romnak kellene lennie, hogy gyorsan frissüljön?
-
Black_Raven
veterán
Na végre, akkor szaglásszuk ki a rom csere esélyeit, ha nem 3év késéssel akarjuk a frissitéseket megkapni. üdv a topikban.Először is takaritßál. Gyári appok letilt ami nem kell, google szutykok kuka, mindenhová lépj be, .mert csomó dolod megy, aminek nem kéne.
.Z.: XEH minimum, de s10 topikban is azt írják, bármit raknak fel, utána BTU lesz szóval fölöslegesen nem fárasztanám magam, bár igaz, BTU egyből frissül.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Én most vettem át fekete Telekom .
-
TommyNagz
senior tag
-
Black_Raven
veterán
válasz marcellosteg #727 üzenetére
Én egy nagy ltp közepén vagyok nyugaton(Szfvár)tuti nagyobb a lefedettség nálam.
-
Grande Ale
őstag
válasz Csocsesz75 #726 üzenetére
Oké, köszi!
-
marcellosteg
lelkes újonc
Szerintem online rendeld. Sokkal jobb, 14 nap elállás, ha már előfizető vagy ott règebb óta, akkor max. egy hèt vagy kevesebb várakozás. Èn új előfizető lettem, ès ezèrt 2 hetet vártam, plusz ott kellett hagynom 30k előleget. Mondjuk ez telekom, de nem hinnèm hogy óriási eltèrèsek lennènek egy ilyen rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #705 üzenetére
Èn is megcsináltam, wifi rendben van nagyon is, viszont èn is Telekomos vagyok, de valamièrt az udvar közepèn se megy fel 10 Mbps fölè. (Szigetszentmiklós) Ping stb. ugyanaz mint neked, ergo ez lefedettsèg "hiánya" lehet?
-
Csocsesz75
őstag
Én használom, egyszer kell érinteni csak.
-
Nordik
őstag
Telenornal vásárolt már valaki? Független és gyári szoft van rajta? Illetve a 100ezer forintos ár akkor is el ha csak bemegyek az üzletbe?
-
1egaly
aktív tag
Bizony melegszik,úgy jó két órát volt a táskámban,amikor kivettem langyos volt a hátlapja+vagy 20%t esett...A kettes kártya Voda,egy kis pöttye van,szerintem az dolgozik állandóan,Ki fogom venni,kiváncsi vagyok ,egy kártyàval mi tesz..Hasonló??
-
draco31
veterán
Az NFC-nél van egy érintéses fizetés menüpont, ott nem kell valamit még beállítani?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Grande Ale
őstag
Használja valaki a Az OTP Simple érintéses fizetést ezzel a telefonnal?
Feleségemnek vettem A50-et, de ennél a telefonnál kétszer kell érintsen, mert kéri a kódot. Az alkalmazás be van állítva ahogy kell, telefont előtte felodja, mégis. Előző telefonnál működött rendesen, nekem is megy az én telefonommal.
Ha van valakinek lehetősége, próbálja ki legyen kedves.
Köszi!Egyébként térerő problémát mi nem vettünk észre, (eddig), vidéki város, szolgáltató vodafone.
[ Szerkesztve ]
-
Gardoni
aktív tag
Nekem J5 2017-el ami hátul sőt még a kerete is full fém: Telenor 23:36 Pécs (panelház 4. emelet)
Download: 67.6
Upload: 10.9
Ping: 21
Jitter: 10Így talán van valami összehasonlítasi alap.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
TommyNagz
senior tag
válasz Black_Raven #709 üzenetére
Nyer a halal. Fizethetem meg 2 evig ezt a fost. Ha meg mast akarok kihoz i a telenortol akkor meg egy 100ast meg ra kell fizetni mert huseg van rajta. 100ert meg a budos eletben nem adom el. 70ert se kell a kutyanak se itt az apron. :/
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
válasz Black_Raven #707 üzenetére
Hat de masik teloval jo, es a vodafone is harmatgyenge ezzel a szarral
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
Nekem le se fut, errort dob...akár 4g akár 3g. Vodás kártyával meg ilyen nevetséges szánalmas 5-6Mbps le, fel pedig 1 és elég ronda a görbe, ugrál össze-vissza. Nem gondoltam volna hogy az OP5T-nél jobban fel fogja qrni egy telefon az agyamat, de azt hiszem sikerült találni egy ilyet (OP5T-nek más bugja volt, de a modemre legalább nem volt panasz). És mondom, nem mucsaröcsögén vagyok, hanem Pest megyében, Érden. Teljesen jó lefedettségnek kell itt lennie, és más készülékkel nincs panasz.
encapsulation dot1q
-
harry3
őstag
válasz TommyNagz #703 üzenetére
Nem tudom, hogy jól csináltam-e. Telekom 4G.
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=1 ttl=52 time=42.7 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=52 time=70.5 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=52 time=37.5 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=4 ttl=52 time=30.4 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=5 ttl=52 time=27.2 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=6 ttl=52 time=26.5 ms -
TommyNagz
senior tag
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=13 ttl=57 time=6236 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=14 ttl=57 time=5308 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=15 ttl=57 time=4284 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=16 ttl=57 time=3282 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=17 ttl=57 time=2315 msJo kis telefon, nem? Telenor 4G-rol pingeltem a google dns-t. 3g only-ra valtva nagyjabol rendben van a valaszido es a savszelesseg (a nullanal vmivel jobb de inkabb lassu...). Ebben a telefonban a modem egy hulladek.
Aki ilyen telefonon gondolkodik, NE vegye meg! En rohadtul megbantam...
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
Black_Raven
veterán
Cserélt már itt valaki fw-t? Pl. TMH>XEH? vagy itt is BTU lesz, bármit teszünk fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest