Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
TommyNagz #703 üzenetére
Nem tudom, hogy jól csináltam-e. Telekom 4G.
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=1 ttl=52 time=42.7 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=52 time=70.5 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=52 time=37.5 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=4 ttl=52 time=30.4 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=5 ttl=52 time=27.2 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=6 ttl=52 time=26.5 ms -
Black_Raven
veterán
válasz
TommyNagz #627 üzenetére
Mint írtam, 2 hónapja vettem észre a Telenornál a gondot, de a50, csak 2 hete van. A Honor Playemmel sem tudtam telefonálni, mert eldobta a hálózatot 4g-n a Telenor. És azon nem 2pálcika volt mint ezen, hanem fullt mutatott, és a Telekommal még nem volt gond, se azon se ezen.
Csocsesz75: valahol azt olvastam, hogy a 2D arcfelismerést, semmi sem fogadja el(banki app)
-
Black_Raven
veterán
válasz
TommyNagz #610 üzenetére
Én kb 2 hónapja vettem észre, hogy gondok vannak a Telenorral, a Samu csak dob rajta a gyengébb térerejével, ami régen is így volt. Kb 4 éve volt Samum utoljára, ezt kiváncsiságból vettem. Akkor nincs más opciód, add el, mert ha a Telenor kártyád a főkártya, akkor szívni fogsz vele. Én Telekomot használok 90%ban, az meg műxik rendesen.De a körülmények összejátszása, Neked nem kedvező. Sajnálom.
-
-
TommyNagz
senior tag
válasz
TommyNagz #607 üzenetére
Ja, telenoros kartyaval egy speedtest se fut le! Vodaval meg 5Mbps le 7Mbps fel. Nevetseges. Es nem mucsarocsogen vagyok, Pest megyeben, nagyobb varosban, full lefedettseg van...Falhoz tudnam vagni. Es a kocsog telenor hibajabol boltban kellett megvennem, mert neten keresztul nem lehetett...igy meg csak elallni se tudok tole.
-
törölt tag
válasz
TommyNagz #560 üzenetére
Ezt sose értettem. Nem 10ezer Ft-os kínai telefont vettél, hanem 125ezreset! Mi az, hogy ennyi pénzbe ez fér bele?
Látsz a fórumon tömegével olyan hozzászólásokat, hogy nincs térerő, meg az általad jelzett Sim kártya hibát? Nem? Akkor nem jut eszedbe, hogy esetleg a telefonod ELROMLOTT?Az ilyenekből lesz 7 év múlva a "7 éve volt egy Samsungom és szar volt, úgyhogy minden Samsung szar" típusú hozzászólók.
-
draco31
veterán
válasz
TommyNagz #495 üzenetére
Első pár napban nekem is fura volt az ujjlenyomat, de most már 10-ből 8x meg van elsőre neki a dolog. De az is igaz, hogy egy hét használat után újra felvettem azokat az ujjaimat, amikkel legtöbbet használom, akkorra megfigyeltem melyik ujjam hogy rakom rá ha fel akarom oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest