- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
válasz Csocsesz75 #6115 üzenetére
Köszi, megtörtént.
Csak azt nem értem, hogy miért nem dobták fel a frissítést az áruházak nekem, ha másnak meg igenDudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
pècsimunkás
addikt
válasz Csocsesz75 #6106 üzenetére
Hol? Nem találom.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Zoli6408
újonc
válasz Csocsesz75 #6002 üzenetére
Igen. Nekem ugyanez a problémám még mindig két Telkomos kártyával nem működik a mobilnet csak ha egyiket kikapcsolom. Még nincs frissítve 10-es androidra.
-
veterán
válasz Csocsesz75 #6010 üzenetére
Ja igen a térerő probléma. Igen az létező hiba. Bár szerencsére engem ez se érintett.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Csocsesz75
őstag
válasz Csocsesz75 #6009 üzenetére
Itt van magyar is ezt most találtam.
-
veterán
válasz Csocsesz75 #6006 üzenetére
Hmm. Pedig ott valami beállítási hibának kellett lenni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
pècsimunkás
addikt
Nekem mindkét sim kártyán van net. Működik mindkettővel, Mindkettőn megy a 4G, de természetesen nem egyszerre. Android 9-en sem volt gond.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
veterán
Mit értesz az alatt, hogy mobilnetet 2 kártyával?
-
bmt50
senior tag
válasz Csocsesz75 #5995 üzenetére
Az lehet, de ha megnézed a facebook market-et, vagy a jófogást, akkor tele van olcsó, repedt, de működő kijelzős A50/A70-ekkel. 28-35 körüli árakon..
De nemcsak. Tegnap szembejött egy repedt S9 38-ért. Igaz csodafon függő volt, de akkor is bagóért árulják őket.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Csocsesz75
őstag
válasz Csocsesz75 #5998 üzenetére
Megvan. A samsung internet beállításaiban kellett bekapcsolni.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Csocsesz75 #5994 üzenetére
Ha az alkalmazások 3 pont-> alapértelmezett alkalmazások -> linkek menyitásánál a hivatkozások megnyitása alkalmazásban van beállítva, akkor elvileg ott kellene megnyitnia.
-
_DiEGO_
őstag
válasz Csocsesz75 #1465 üzenetére
-
gabe_
őstag
válasz Csocsesz75 #1465 üzenetére
Tényleg, ott a pont mögötte.
Jár a tabzsSovány szakácsban sose bízz!
-
RedCactus
senior tag
válasz Csocsesz75 #1140 üzenetére
No, akkor megnyugodtam.
-
nyisziati
veterán
válasz Csocsesz75 #1009 üzenetére
Upsz, ezt is benéztem. Pedig direkt ezzel a két keresőszóval néztem utána a YT-on. Mindegy, az oldalsáv ajánlóban van még pár ilyen videó, ott meg lehet nézni a különbséget.
-
dragonfx
veterán
válasz Csocsesz75 #998 üzenetére
igen elég hihetetlennek tünne nem ugyanaz mikor testvérmodellek.
de amugy ha így lenne lenne különbség?
amoled és samoled közt,"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
nyisziati
veterán
válasz Csocsesz75 #998 üzenetére
Köszi a helyreigazítást.
-
kozmy
őstag
válasz Csocsesz75 #931 üzenetére
Jó nagy parszt vakítás hogy a kijelzőbe épített újlenyomat ólvasó van.
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
ben11
őstag
válasz Csocsesz75 #931 üzenetére
Mi is a kérdés?
Egyébként tipp: jobb klikk videón, jelenlegi időpontot tartalmazó videó-url másolása. Így rögtön az adott ponttól indul a videó.
-
Black_Raven
veterán
válasz Csocsesz75 #862 üzenetére
Akkor nem értem XDA-n ez mi.[kép], és még lettöltő link is van mellette.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
dud998
őstag
válasz Csocsesz75 #843 üzenetére
Köszönöm szépen, pont erre a válaszra vártam/számítottam.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
harry3
őstag
Nincs garancia arra, hogy egy másik A70-nel is ugyan olyan lesz. Láthatod, hogy itt sem mindenkinek gyenge a térerő.
-
bajusz15
senior tag
Nem túl nagy az A70? Csajoknak könnyű, megy a mindent elnyelő táskába, de nekünk marad a jó öreg zseb, nekem meg már a Poco is kilóg, A50 azt hiszem nagyobb, az A70 már a nyeles pálinka kínáló szintjét üti meg
-
kozmy
őstag
Én is az A70-re pályázok. Remélem hamarosan lesz itt teszt róla.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
Grande Ale
őstag
válasz Csocsesz75 #726 üzenetére
Oké, köszi!
-
batai15
félisten
válasz Csocsesz75 #692 üzenetére
Javult a kamera ? Mindjárt rendelem én is az a telefont meg.
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Csocsesz75 #658 üzenetére
Ezt is kibontottam, de abban a szétszórt fényben, csak a szivárványos vibrálást láttam, nem volt karcos, így leokéztam, eszem ágában sem volt sajnos, hogy anyaghibás is tud lenni esetleg, így csak az otthoni asztali lámpa közvetlen fényében láttam meg először. Legközelebb igyekszem odafigyelni már erre is.
Drughi, igen a kezdettől ilyen, benyomtam a bekapcsológombot, és gondoltam addig megnézegetem a menő hátlapot. Akkor vettem észre a foltokat, szóval a forrósodás tuti kilőve. Holnap viszem vissza, nem tudom sajnos elkerülni ezt, nem fogom hagyni.
-
Black_Raven
veterán
válasz Csocsesz75 #654 üzenetére
Lehet, hogy az a durva, gyári fólia csinálta, amibe be volt csomagolva. Nem csodálkoznék rajta, mint a smilgli olyan.
marcellosteg: hátulra nincs fólia sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz Csocsesz75 #649 üzenetére
Ezek a kínaiak xarnak mindenre.
-
batai15
félisten
válasz Csocsesz75 #621 üzenetére
Azt nfcvel lehet végrehajtani. Az meg van a készülékben
-
Black_Raven
veterán
válasz Csocsesz75 #536 üzenetére
Mindegy, jobb későn mint soha. Mindenesetre nálam bevált.
draco31: nekem is, a bal hüvelyk ujjam van 3szor felvéve, és most tökéletes, csak bal zsebben hordom, bal kézzel előkap, ujjam rajta és már nyit is. A jobb ujjam, vagy megég, elvágom, oda csipem etc. Szóval nem beszámítható.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz Csocsesz75 #537 üzenetére
Elég ez a 3 így is.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Black_Raven
veterán
válasz Csocsesz75 #514 üzenetére
Ez érdekes, mert én először úgy csináltam, de 2 nap múlva alig nyitott. VISZONT tegnapelőtt, fél kézzel, ahogy nyitom is, úgy vettem fel, és nekem úgy lett jobb.(idáig)
batai15: eszméletlen drága a 6k a clearplexért, amúgy már próbáltam volna. Holnap lesz rá üvegfólia, kiváncsi vagyok, milyen lesz vele a Fingerprint.
-
Black_Raven
veterán
válasz Csocsesz75 #477 üzenetére
De miért?
batai15: jó, de utána ne minket szidjál, hogy kaptál egy rossz tepsit. Mert ugye MI szóltunk.
Vicc nélkül, nem biztos hogy meg fogod bánni a váltást.(de lehet ha nagyon szigorú leszel a FP-vel)[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz Csocsesz75 #455 üzenetére
Éz lenne a jobbik eset, és no para.
-
espi38
őstag
válasz Csocsesz75 #186 üzenetére
Akkor csere A40 re😁
-
draco31
veterán
válasz Csocsesz75 #179 üzenetére
Kiváncsi vagyok mikor dobja fel a telefon, most néztem, még nem találja.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
veterán
válasz Csocsesz75 #175 üzenetére
Ha csak azon kéne jónak lennie, akkor nem lennének ezek a nagy fejlesztések kamera téren. Én speciel monitoron nézegetem a képeket nem pedig telefonon. Azon csak addig, amíg megnézem hogy milyen lett. A telefon kijelzőjén minden jól mutat.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
mrThomi
addikt
válasz Csocsesz75 #173 üzenetére
erre az a 40 fórumba nár írtak megoldást:
" az egyidejű 4G elérés kísérlete a hiba oka.
Átállítottam a SIM2-t 3G/2G-re, és megszűnt a hiba" -
tom120514
őstag
-
tom120514
őstag
válasz Csocsesz75 #70 üzenetére
Köszi, ezzel működik az ujjlenyomat meg az arc dolog?
Never go full retard.
-
Nordik
őstag
válasz Csocsesz75 #52 üzenetére
Ezt nem tudtam. Egyébként inkább ez mint a Huawei P30 Lite? Másik topikban a Samsungot ajánlottak, hogy ez most jobban sikerült és jobb vétel. Akksi, kijelző, beépített ujjlenyomat olvasó illetve a rendszer is jobb, bár én emiuihoz vagyok szokva.
-
harry3
őstag
válasz Csocsesz75 #36 üzenetére
+1
A kedvencem az volt, amikor az egyik videóban a csávó elkezdte dörzsölni a szenzort az ujjával, amikor regisztrálni akarta. Én kicsit lassabbnak érzem, mint a kapacitív megoldást(pontosságra ugyanolyan jó), de a mindennapokban közel sem olyan borzasztó, mint a videókban. Meg ugye már úton van hozzá a javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest