- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcellosteg
lelkes újonc
Húha, én nem vettem észre a zörgést, max. ha ledobtam az ágyra pár centi magasról. Máskülönben tényleg felesleges kötekedni, eddig rengeteg telefonomban volt hasonló jelenség. Elkövettem én is azt a hibát, hogy mindenbe igyekeztem belekötni, de ezeket el kell engedni, ez egy tömeg gyártott használati tárgy, egy eszköz. Annak pedig igencsak jó a kategóriájában, sőt azon kívül is.
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #812 üzenetére
Megcserèltem a kèt kártyát, megcsináltam amit mondtál, ès most faszább átlagosan a tèrerő. Bementem tkomhoz, megkèrdeztem mi van a mobilnettel, mondták sajna nem messze van a lakihegyi adótorony a háztól ès eléggè árnyèkol. Megnèztem, ès másnak sem gyorsabb a családban(sőt), szóval akkor modemhiba kilőve.
Ahogy olvasgattam árukeresőn, voltak panaszok a tèrerőre, szóval igaza lehet nyisziatinak ès ez ilyen Samsungos sajátosság.
Remèljük a frissítèsekkel orvosolnak pár problèmát. -
marcellosteg
lelkes újonc
Srácok, a tèrerő nektek milyen? Nekem kèt csìknál mèg nem ment feljebb. De inkább egy vagy nulla szokott lenni. Telekomos ès telenoros kártyával is. Sokszor csak sms-t kapok hogy fèl perccel ezelőtt hívtak. Szar a modem gyárilag? Mit tud vele csinálni a Telekom? Ha elviszik szervízbe akkor inkább nem kell, de nem tudom ezèrt kicserèlik-e. Talán a hátlap meg ez együtt már elèg indok.
Kezd elegem lenni kicsit már. Megtetszett az új Redmi Note 7, egèszen jó lett, lehet az lesz ebből, csak mèg megvárom mit mondotok.
-
marcellosteg
lelkes újonc
Mindenkèppen minősègi váltás lesz, èn egy Redmi Note 5-ről váltottam, de ez a kettő is èg ès föld. A Xiaomit is szerettem, tènyleg soha nem csalódtam benne, de megszerettem az A50-et is. Nagy, tènyleg szèp kijelző (sAmoled), egèsz jó hardver, sok ram ès rom. Igazából amit nem tud, arra nekem nincsen szüksègem.
Jó tanács: bontsd ki boltban, nèzd át alaposan, hogy milyet veszel át. Otthon nèzd meg net milyen, hogy megy, mennyire gyors. Akkut is tesztelgesd ès figyeld, hogy melegedik-e. De ha visszaolvasgatod a topikot, akkor rájössz majd, mik lehetnek problèmák adott esetben. Èn is ezt tettem mèg mielőtt kèzhez kaptam volna.
Remèlem tetszeni fog!:)
Ui.: az akkumlátor brutál, a Note 5-nèl is meggyőzőbb volt nekem, pedig annak sincsen kis akksija, szóval alapesetben tènyleg igazat mondanak a tesztek.:)
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #774 üzenetére
Szuper, hát remènykedjünk a legjobbakban.
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #767 üzenetére
Igen igen, be is nyomtam, ès mèg kevesebbet eszik. Reggel töltöttem 100-ra, ès azóta majdnem folyamatosan nyüstölöm, ès mèg nem ment 55 alá, ez egèsz fasza. 😮 köszi mègegyszer:)
Egyèbkènt nem is èrtem, mièrt kell így szórakozni a frissítèsekkel, mire jó ez?
Remèlem nem telik bele hónapokba (vagy igen?) -
marcellosteg
lelkes újonc
Oh èrtem, akkor jön a jó öreg várakozás. Legalább van remèny.
Black_Raven nekem is pontosan így vannak a simek (telenor, telekom), bár nem tudom tènyleg azt nèzi-e.
[ Szerkesztve ]
-
marcellosteg
lelkes újonc
Ez azt jelenti, hogy mi, Telekomosok sosem kapjuk meg a frissítèst?
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #746 üzenetére
Az teljesen jó lenne, csak gondoltam azèrt megèrdeklődöm ezt is, hogy minden okè-e, ez normális-e így ennèl a kèszülèknèl.
Mellesleg nagyon hálás vagyok, hogy minden kis hülyesègemben segítesz! Köszi tènyleg!
-
marcellosteg
lelkes újonc
Kedves felhasználók, nektek hogy bírja az akksi? Valós a 16 órás wifin full HD-ban youtubeozás? (Tesztben írták)
Èn nem vettem èszre hogy ennyire pöpec lenne.
Jelenleg ez van Wifi folyamatosan on, AOD on, Bluetooth on, a többit meg látjátok. Vagy nem tudom, hogy így ez jónak számít-e. Fènyerő kb. 30-40%.[ Szerkesztve ]
-
marcellosteg
lelkes újonc
Szerintem online rendeld. Sokkal jobb, 14 nap elállás, ha már előfizető vagy ott règebb óta, akkor max. egy hèt vagy kevesebb várakozás. Èn új előfizető lettem, ès ezèrt 2 hetet vártam, plusz ott kellett hagynom 30k előleget. Mondjuk ez telekom, de nem hinnèm hogy óriási eltèrèsek lennènek egy ilyen rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #705 üzenetére
Èn is megcsináltam, wifi rendben van nagyon is, viszont èn is Telekomos vagyok, de valamièrt az udvar közepèn se megy fel 10 Mbps fölè. (Szigetszentmiklós) Ping stb. ugyanaz mint neked, ergo ez lefedettsèg "hiánya" lehet?
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #661 üzenetére
Jogos, félreérthetően írtam, én a telefon listaárára gondoltam, hogy egy, elvileg 120 ezer forintos kategóriájú telefonnál nekem ez nem fér bele.
Én amúgy 70-ért írtam alá, legkisebb előfizuval, ami van jelenleg a Telekomnál, de mondjuk ilyen minőségbeli hiba 70-nél sem fér bele, azt gondolom. Pedig maga a készülék nagyon is bejön, és már most szeretem.
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Csocsesz75 #658 üzenetére
Ezt is kibontottam, de abban a szétszórt fényben, csak a szivárványos vibrálást láttam, nem volt karcos, így leokéztam, eszem ágában sem volt sajnos, hogy anyaghibás is tud lenni esetleg, így csak az otthoni asztali lámpa közvetlen fényében láttam meg először. Legközelebb igyekszem odafigyelni már erre is.
Drughi, igen a kezdettől ilyen, benyomtam a bekapcsológombot, és gondoltam addig megnézegetem a menő hátlapot. Akkor vettem észre a foltokat, szóval a forrósodás tuti kilőve. Holnap viszem vissza, nem tudom sajnos elkerülni ezt, nem fogom hagyni.
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz Black_Raven #653 üzenetére
Rendben, akkor holnap lesz még egy köröm ezzel. Nem szeretnék rá tokot tenni, minden telefonomat elöl-hátul fóliázom és igyekszem vigyázni rá, ezért lenne fontos, hogy normálisan nézzen már ki, ha egyszer évekig nyüstölöm.
A tippet meg köszi, akkor erre odafigyelek, bár furcsamód éppen a boltban mondták még egy előző szintén műanyag telefonomnál, hogy kijelző tisztítóval takaríthatom a hátlapot is, na mindegy.Mindenkinek köszi a gyors válaszokat, sokat segítettetek, további szép napot!
-
marcellosteg
lelkes újonc
válasz tom120514 #646 üzenetére
Nem volt rajta sehol fólia, csak egy ilyen fóliaszerű, amikbe újonnan ezeket csomagolják. A kísérletezés kedvéért összezsíroztam (bocsi), és érdekes módon akkor meg ugyanezek a részek sötétek maradnak. (ha zsíros lenne akkor ezek a részek is azok kellene legyenek). A minőségért szorri de ennél jobb nem megy, mert nem talál fókuszt a csilivili vibráló hátlapon. Remélem azért valami látszik, és értitek mire gondolok a képeken. Vagy hatszor áttakarítottam kijelzőtisztító folyadékkal is amit laptophoz használok, de úgy látom, hogy ezek nem felületi foltok.
-
marcellosteg
lelkes újonc
[kép] Sziasztok! Fontos lenne, ès megköszönnèm, ha tudnátok segíteni. Ma vettem àt Telekomos új előfizuval egy fekete A50-est, itthon kicsit làmpa alatt megvizsgàltam. A kèrdèsem az lenne, hogy mik a kèpen bejelölt "akármik"? Nem karc, mert akàrhogyan takarítottam nem jön le, sokkal inkàbb foltoknak neveznèm őket. Anyaghiba?
Az illesztèsek sem mindenhol 100%osak, mit gondoltok, èrdemes lenne visszavinnem? Mit lehet ezzel tenni, ők mit mondanak erre? Vagy szimplàn àlljak el a vàsàrlàstól ès csinàljam újra a rendelèses procedúràt? :( Tanàcstalan vagyok, 120 ezerèrt nekem ez nem fèr bele, főleg hogy kèt èvet írok alà.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest