Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
Sziasztok,
Bocsi nincs topikja az A70-nek, de mivel nagyon hasonló ehhez, így itt kérdem meg.
Az A70-hez ilyen töltőt kaptunk (ilyen van az A50-hez is?):
Kicsit meglepődtem, amikor megláttam, hogy az a töltőn is USB-C van.
Nem igazán látom hasznát se értelmét. De legalább a a meglévő usb to usb-c kábelek se lesznek jók hozzá.Persze nincs tragédia. Csak szerintem nem mindenkinek van Type C-s csatlakozós PC/laptopja.
-
nyisziati
veterán
válasz Black_Raven #1196 üzenetére
Én úgy tapasztalom egyébként, hogy fordítva szokott lenni. Minden topikban van egy-két ember, akik kifognak valami szerencsétlenebb gyártású készüléket, amit legalább FR-ezni kell, de inkább gariztatni.
-
draco31
veterán
Igen, így ha 13 hónaposan megmakkan akkor mihez kezdesz? Akkor is megy az öröm, hogy egy éve olcsóbban vetted a gari miatt pár ezressel, és most meg lehet jól zsebbe nyúlni?
Én amire van több gari, és alig drágább, akkor nem gondolkozok egy percet sem. Télen vettem egy fagyasztót, 5000-ért volt rá plusz 2 vagy 3 év gari, nyilván megvettem hozzá.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Nordik
őstag
Mit jelent az, hogy 2 vagy 1 év gyártói jótállás? FirstPhonenal 1 év gyartoival olcsóbb.
-
mjani1172
addikt
válasz Black_Raven #1158 üzenetére
Milyen érdekes, hogy a tied ebben is jobb mint másé.
Ilyen szinte minden topicban akad, aki egy kivételes készüléket kapott a gyártótól.
Szerncsés vagy![ Szerkesztve ]
-
zsoltyyy
senior tag
Hogy tudom a legújabb frissítést felpakolni a telefonra? Telekomos, márciusi frissítés van rajta.
-
RedCactus
senior tag
válasz gblasius79 #1182 üzenetére
És ha kikapcsolod akkor is csinálja?
-
törölt tag
válasz gblasius79 #1179 üzenetére
Arcfelismerés menü alatt a 2. opció. A vaku meg a kisegitő lehetőségeknél van a speciális alatt.
-
RedCactus
senior tag
válasz gblasius79 #1179 üzenetére
Kisegítő lehetőségeknél, speciális beállításoknál nincs bekapcsolva a Ledes értesítés?
-
törölt tag
válasz gblasius79 #1176 üzenetére
Kikapcsolod azt az opciót, hogy a zárképernyőn maradjon. Egyből bedob majd a főoldalra.
-
draco31
veterán
válasz gblasius79 #1176 üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy csinálok egy húzást a képernyőn, addig meg felismeri az arcom, és fel is old. Ha ez nem jön össze, akkor ujjlenyomatozok.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gblasius79
csendes tag
Sziasztok! A mai naptól én is tulajdonosa vagyok egy ilyen szépségnek.
Lenne azonban kérdésem ha tudtok,légyszi segítsetek. Arcfeloldás után nem lehet kilőni a zárképernyőt? Hogy egyszerre a főoldalon találjam magam? Kicsit kényelmetlen hogy arcfeloldás után még el kell húzni balra a képernyőt.
A másik pedig,bár nem tudom lehet én állítottam el valamit ha lezárom a képernyőt kettőt villan a vaku,ezt kilehet kapcsolni valahol? Köszi. -
törölt tag
-
draco31
veterán
válasz Black_Raven #1165 üzenetére
Nokia 3220-as olcsóbb
Ja de van házon belül is ilyen Nem is értem hogy nem láttam sosem ilyet élőbenASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
törölt tag
Megérkezett a májusi frissítés, majd lövök vele pár képet.
-
bmt50
senior tag
Energia igénye biztos van, de nekem is tetszik
Mondjuk én egy P8 "dot view" -szerű flip toknak is örülnék.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
batai15
félisten
Irtó bazári ,és egyébként is elég sok helyen élet képtelen
-
Black_Raven
veterán
Azért erre beneveznék.[link] (video)
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
hazai
tag
hello hol tudom kikapcsolni sim pin kódot? a50
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
lajbii
tag
válasz Black_Raven #1162 üzenetére
ujjl. olvasót soha használtam és nem használok így ezt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
válasz Black_Raven #1160 üzenetére
igen teljes terjedelmében tapad.
Mint mindenen ezen is meglátszik az újlenyomat de nem vészesen gyüjti kb mint ahogy fólia nélkül volt még és viszont nagyon könnyen letörölhető.
Kicsit rálehelek és letörlöm.[ Szerkesztve ]
lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
-
Black_Raven
veterán
válasz zojjektum #1149 üzenetére
Most direkt kipróbáltam a gyorshívást, valami nálatok nem kerek, kb 1mp és inditja a hívást. Amit javaslok, töröld a Telefon alkalmazás gyorsitótárát, de mind hármat, mert 3 lesz. Az elérési út: Beállitások>Alkalmazások>jobbra fönt 3 pötty> Rendszeralkalmazások megjelenítése>Telefon(3)
-
RedCactus
senior tag
válasz Szilágyi84 #1153 üzenetére
Galaxy store-ban rengeteg ilyen van. Fizetős és ingyenes is. -bár lehet, hogy csak a lezáró kép váltakozik nem a háttérkép...
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Köszönöm a válaszod! Nem magával az idővel van a probléma, hanem, hogy látszólag nem történik semmi. Más készüléken, de akár régebbi samsungon is lenyomta/elhúzta/akármi valamit reagált a program. Nem azt mondtam, hogy megszokhatatlan, de 2 napja használja és ilyennel sem a nejem sem én nem találkoztunk. Először csak lestük a telefont, hogy most akkor meg lett nyomva a gomb vagy mi van, egyszercsak megjelent a hívott képe. Mindegy majd megszokja, mert amúgy tetszik neki a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
Készülök a váltásra de a Huaweinek hiányozni fog az állandóan magától változó mindig más hátérképei. Tud valaki hasonlót ami rendesen működik itt ezen a Samsungon?
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! A nejemnek van egy ilyen készüléke. Panaszkodik, hogy a telefon lassan indítja a hívást. Konkrétan rányom a gyorshívás gombra majd eltelik 3-5 másodperc látszólag semmit nem csinál a telefon, majd egyszercsak megjelenik a hívókép. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy használjon másik tárcsázót? Minden friss rajta. Köszönöm
-
draco31
veterán
Na volt ma egy fura eset a masinával.
Külföldre mentem, de csak pár km-re a határtól. Más telefonnal is elmegy a térerő, szóval nem volt extra dolog. Kézire van nekem állítva, vagyis nem voltam benne biztos, de azért megcsináltam megint. Csak nem a hazai vodát nyomtam, de észre is vettem, aztán következő keresés magyar voda. De nem jött sms, hogy üdv itthon vagy ilyesmi, nem is foglalkoztam vele. Mobilnet ment. Ez volt délelőtt.
Majd aztán nemrég keres öcsém telefonon a másik tesómat hívja, mert én nem vagyok elérhető.
Az történt, hogy nem volt valahogy hálózatom, mert fizettem közben kártyával is, de nem jött értesítés, szóval sms és telefon nem működött, de a mobilnet igen.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Gergőke88
addikt
Noh csatlakoznék én is egy feketével.
-
lajbii
tag
válasz Szilágyi84 #1145 üzenetére
Heló én ezt az üvegfóiát vettem tettem rá: [link]
Nagyon jónak tűnik méret tökéletes 1hete rajta van és nem horror áron budapesti bolt ![ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
Ki milyen fóliát vett és honnan mennyiért? Magyar boltos köszi kinti nem. Tokgalaxis valaki? 2 ezer átlagosan kb.
-
batai15
félisten
Azért ma elég rendesen rám ilyesztett a telefon . asztalon volt ,ki kapcsolt magától,de úgy hogy töltöre dugtam meg se mukkant .
Aztán power meg volume gombra éledt fel .
Pedig fullra volt töltve.
Viszont tegnap sot tesztet nyomattam vele több mint 7 óra sot jött ki 4g neten.[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
válasz Csocsesz75 #1140 üzenetére
No, akkor megnyugodtam.
-
RedCactus
senior tag
Az én A70-esemről egész érdekes adatokat olvasott ki az AIDA és a Phone INFO.
Elől és hátul is 32 MP-es a főkamera valamint van egy 8 MP-es széles látószögű és egy 5 MP-es mélységkamera. Képeket elemezve, a legjobb felbontáson hozza is a 32 MP-t (6528x4896) az első és a hátsó is, szóval nem tudom mit nézett ez a két program... -
törölt tag
válasz Black_Raven #1136 üzenetére
Bár amennyit használom, én azt sem bánom, ha 3 mpx -es lesz
-
bmt50
senior tag
válasz Black_Raven #1131 üzenetére
Hmm... ööö... Aida64 szerint nekem is 16.5-es.
Szóval a "gátvédelem az má' nagyon nem mindegy... az van!"Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
törölt tag
válasz Black_Raven #1133 üzenetére
Antutu szerint 25, deviceinfo meg aida szerint 16. Ezek szerint nem tudja pár program rendesen kiolvasni az adatokat.
-
törölt tag
válasz Black_Raven #1131 üzenetére
Nekem is 16ot ír. Mondjuk én azt is el tudom képzelni, hogy az A30as selfi kameráját kapta meg valamelyik szállítmány
-
bmt50
senior tag
válasz Black_Raven #1124 üzenetére
Az előlapi kamerára 16.5-et ír, a Samsung szerint 25-ös
Pedig a program "written specifically for SAMSUNG phones"Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
bmt50
senior tag
válasz Black_Raven #1124 üzenetére
Ok, rendben
Tisztelem és elismerem azokat a fórumtársakat, akik kiássák az infókat és időt szánnak arra, hogy segítsék a többieketEz az imx576 főszenzorként -ha jól látom- a P30 Lite-tól a Honor 10-en át a Mi Mix 3-ig sok telefonban benne van. Ezért is érdekes egy P30 Lite vs. A50 camera teszt
-
bmt50
senior tag
Nem szántam annak, viszont az azért érdekes, hogy az általam leírtak a telefonról (annak tulajdonságairól) szóltak, még ha szerinted a stílusom olyan is volt. Válasza után elismertem az informáltságát, amit a telefonról tud.
Ezzel szemben a kollega nem a hardware-nek, hanem nekem címezte a szavait.[ Szerkesztve ]
-
válasz Black_Raven #1113 üzenetére
Igen ez jogos, lehet felcseréltem egy másik készülék tesztjével. Többel is szemezek.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bmt50
senior tag
válasz Black_Raven #1115 üzenetére
Mint írtam: elég jól informált vagy.
A leereszkedő stílusra viszont nem vagyok vevő.
Tiszteletre méltó, ha valakinek van ilyen infója, de szerintem 100 felhasználóból 99 a gyártó honlapján nézi meg a specifikációkat.
Míg a korábbi modelleknél a Samsung büszkén kiírta, hogy ebben meg abban milyen Sony BSI CMOS vagy a saját Samsung Isocell szenzora van, itt hallgat.
-
Csocsesz75
őstag
válasz Black_Raven #1115 üzenetére
Érdekes, hogy ugyanez a program A70-nél a hátsó kamerára csak 8 megapixelt ír (samu szenzor).
-
bmt50
senior tag
válasz batai15 #1108 üzenetére
Nagyon szívesen, ha ez pozitív visszajelzés.
Neked legyen igazad a javulással kapcsolatban, de a magam részéről egy kicsit szkeptikus vagyok.
Abban is egyet értek, hogy a mid range-ben Xiaomi-től Sony-ig egész jó minőséget ad.Azért írtam a szart, mert ebben a mobil fotós világban kb. a szart adják el arany áron.
-
törölt tag
válasz Black_Raven #1113 üzenetére
Én még a teszt előtt megvettem, nem foglalkoztam olyan apróságokkal, hogy tesztek
-
bmt50
senior tag
válasz Black_Raven #1107 üzenetére
Akkor ezt meséld el légyszives, hogy hol van leírva?
Tudtommal se a Samsung, sem pedig a gsmarena A50 lapján nem találni, de ezeken kívül még megnéztem vagy 5 helyet/tesztet az biztos. Illetve a MA tesztjében sem említik.Elég jól informált lehetsz, ha megtaláltad.
-
Black_Raven
veterán
válasz Luck Dragon #1111 üzenetére
Senkinek nem fagy, fényerő állitás közben, amit olvastál, az egy hibás darab volt, és ki is cserélték egy másikra.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #1109 üzenetére
Nálam nem fagy beállítás közben.
Most kimentem a tűző napra, max fényerőnél (auto beállítás) tökéletesen olvasható volt úgy, hogy a nap a kijelzőre sütött.
-
Sziasztok, fényerőt olvasva a tesztben és a táblázat alapján átlagosnak mondható.
Itt a topicban fagyasról írtak a fényerő állítása közben.
Az lenne a kérdésem hogy a fentebb írt tényezők a mindennapokban mennyire körülményes és vállalható? Itt a jó idő és a napsütésben nem szeretnék mindig árnyékot keresgélni hogy láthassam mit is írok. Egy Xiaomi A1-et szeretnék leváltani erre a készülékre. Köszönöm.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bmt50
senior tag
Kedves Fórumtársak, tegyük tisztába ezt a frissítés körüli kamera ügyet.
A készült fénykép minőségét a következő tényezők befolyásolják:1. kamera szenzor: ez a legfontosabb. Az A50-nél ennek típusát nagyon titkolják.
2. rekesz érték (f-el kezdődő paraméter):
-ezeknek a kis szenzoroknak, műanyag lencséknek kis érték (kis mélység élesség) kell, hogy gyengébb fényviszonyok között is elegendő fény jusson a szenzorra.
3. lencserendszer típusa: lencserajzolatot befolyásolja, illetve az optikai stabilizálás jöhet itt még szóba.
4. Kamera szoftver: a fenti 3 elemből kapott NYERS képadat feldolgozása, automatikus beállítások meghatározása a fényképezés előtt beérkezett mérések alapján..Na, itt lehet még valamit pofozgatni a szoftveren!
Itt lehet tetten érni az utólagos élesítést, színek túlszaturálását, zajmentesítést, mosást. Illetve a pixel binning nevű algoritmus. (nagyobb, zajosabb felbontású képek kisebb felbontásba kimentése, mely során a kisebb felbontás 1 pixelére jutó nagyobb felbontás 4 pixeléből mit használjon fel a kép exportálásakor).A leírtak alapján a sw update-ek már csak pofozgatni tudják a kamerától kapott sz*rt.
Így lehet, hogy a samsung kamera szoftvere az A50-nek csak max 30fps-ben enged fullHD felbontásban videókat felvenni(ha jól olvastam), míg 3rd party szoftverek képesek 4K-ban is videót rögzíteni a gsmarena szerint.
Tehát a májusi update-től se várjunk nagy csodákat. Egyébiránt indiai júzerek tettek már fel 1-2 videót az A50 májusi frissítéséről, többek között a kameráról is "before-after" összehasonlításban.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz batai15 #1104 üzenetére
Nekünk már sztem, egyből a májusi jön, az áprilissal egyben. Amúgy néztem a DTM sem kapott, azért nem jött nekünk sem, mert a miénk is DTM, csak a régió TMH, vagyis a német telekomos van tovább passzolva[link].Nem tudom, talán a 8mpx miatt, nálam amúgyis a HDR on.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Black_Raven #1103 üzenetére
Hát figyelj ha kb egy hónap lemaradás lesz a nekünk az még nem para .
Így is jobban picit a biometrikus szenzor sebesség és kamera kellene picit hogy javuljon .
Amúgy széles látószögű kamera képek miért színesebbek mint a sima ? -
batai15
félisten
válasz Black_Raven #1101 üzenetére
Kellene ,de most meg már lusta vagyok újra belakni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Digitális Állampolgárság Program
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest