- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
horfer84
csendes tag
válasz #53876480 #150 üzenetére
Szia!
Én egy hete használom. Nem tapasztaltam, hogy jobb-vagy rosszabb lenne a térerő, mint az előző Xiaomi Redmi Note 5 vagy Sam J5. Nincs panaszom, sem wifi sem Bluetooth téren. Sőt, a Bluetooth kapcsolatok talán meg stabilabbak is mint az előző készülékeknél, értem ez alatt a Gear órámmal és az autómmal való kommunikációt.
Ez az én eddigi véleményem. -
benisti
csendes tag
válasz #53876480 #1964 üzenetére
Köszi a választ, de sajnos ezt kizárom, nem jött beszélgetés közben semmi üzenet/értesítés.
Nem csak egy pillanatra halkul el, hanem akár 5-10s ideig, elég változó.
1sim: Telenor LTE/3G/2G (legalább 1 pálcikával kevesebb térerő mint amúgy másik telóval)
2sim: Digi LTE/3G/2G[ Szerkesztve ]
-
navajo
kezdő
válasz #53876480 #1837 üzenetére
Szerintem meg pont hardveres.
Az, hogy felismeri a sugárzás mértékét, még nem jelenti, hogy képes azt feldolgozni. Mivel nem minden darabra panaszkodnak, (az nem lehet, hogy aki nem panaszkodik, mind egy torony alatt éli le az életét) arra tudok gondolni, hogy volt néhány gyártás, amibe egy szarabb alkatrész került. -
navajo
kezdő
válasz #53876480 #1834 üzenetére
Így van. A jel erősség ugyanaz. De nem tud vele mit kezdeni a készülék. Ha neked lenne igazad, akkor ugyanazon szent helyen miként van az, hogy a samsung nem kapcsolható, míg a huawei igen? Az hogy a torony elküldi a jelet, az kevés. Ahhoz, hogy megfelelő kapcsolat legyen, kell valami ami fel is tudja dolgozni. Az előttem szólók is említik. Mások simán neteznek, a samsung meg jó ha kicsörög. Mivel magyarázod?
-
navajo
kezdő
válasz #53876480 #1832 üzenetére
Azt kell nézni, hogy ugyanazon toronyszórás mellett a samsung egy apró csíkot mutat, a huawei pedig majdnem full. A samsung -115 érték alatt jelet veszít, nem kapcsolható, míg a huawei -115 érték körül még két csíkkal vígan muzsikál. Ebből látszik, hogy nem a szolgáltató lefedettsége elégtelen, hanem a telefon gyenge.
-
navajo
kezdő
Szia. Nekem efektíve használhatatlan a telóm. 2 hónapja küzdök vodafone/samsung fronton. Mivel eleve nem száz %-os ledettségű telületen mozgok, nálam hatványozottan probléma. Otthon 3 hívásból 1x csengett ki. Szilikon tok a minimális térerőt gyakorlatilag lenullázza. A szervízt 4x járta meg, eredmény nulla. A huawei-ek és egyéb régebbi készülékek ugyanazon a helyen 2-3 csikkal vígan muzsikálnak. A samsung ügyfékszolgálat hozzáállása miatt, soha a büdös életben samsung készüléket nem veszek. Még a voda panaszkezelését megvárom, aztán békéltetőre viszem az ügyet, ha nem rendeződik.
-
Drughi
addikt
válasz #53876480 #1217 üzenetére
Dehogynem!
Az alkalmazás menüben tudsz keresni szinte mindenben.
Ha a beállításokat nyitod meg, akkor ott a kis nagyító ikonnal tudsz keresni a beállítások között@Batai15: 2mm-t áll ki. Nekem speciel pont jó, mert amikor fogom a kisujjamat pont megtámasztja alul
Volt már aki megszólt, hogy hogy néz ki, viszont praktikus.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
HGab777
csendes tag
válasz #53876480 #791 üzenetére
Külső automate programmal meg lehet oldani, én kb. 1 hónapja használom és hibátlanul működik Galaxy s10-en.
Megkérdezi aktiválásnál, hogy ignorálod-e a folyamatban lévő értesítéseket, vagy nem.
Az aod időzítését is figyelembe veszi.
Értesítés érkezésénél bekapcsolja az aod-t, miután megnézted kikapcsolja. Töltés közben folyamatosan bekapcsolva tartja.[ Szerkesztve ]
-
bmt50
senior tag
válasz #53876480 #695 üzenetére
Tartok tőle, hogy valamit félre értettél.
Sem én, sem más nem várt itt el GG6-os üveget az A50 árszintjén..
Drughi is csak hivatkozott rá, hogy MÉG ezek a flagship-ek is össze törhetnek.GG4 vagy GG5 viszont lehetett volna a 2013-as GG3 helyett.
Mi itt erről vitatkoztunk, beszélgettünk.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
harry3
őstag
válasz #53876480 #311 üzenetére
Nekem a méret kb. a legutolsó szempont. Alapból nem hordok semmilyen telefont zsebben, még ha beleférne sem, plusz egy kézzel sem használom. Így lényegében mindegy, hogy nagy vagy nagyobb. Ha kisebb megszokom, ha nagyobb azt is. Szóval kinek hogy, de ez az autós példa azért kicsit távoli.
[ Szerkesztve ]
-
defygaben77
tag
válasz #53876480 #311 üzenetére
Hát, nem mérőszalaggal, az biztos! Mivel sokat nyüstölöm, napi 2-3 óra telefonálás, 1 óra rádió, kb. 3-4 óra net, inkább az üzemidő a fontos. Ezért is szimpatikus az A50 a 4000-es akksival. Redmi 5 plusz után ez sem számít nagynak, a kicsit kisebb (Mi 9 SE) sem zavarna. Nálam pár milliméter abszolút nem mérvadó. A kamera minősége engem nem mozgat, minimálisan használom (ott sem lényeges annyira a minőség). Kijelző sem mérvadó, IPS is megteszi. Az akku után talán az ár és a megbízható működés a leginkább fontos! Az előbbi mellette, az utóbbi ellene szól nálam (a működésről meg a Samsung márkáról nem szereztem jó tapasztalatokat anno az S3-mal). Most azonban lehet, adnék neki egy esélyt! Az autós példa elég távoli a telefonválasztáshoz képest, szerintem!
[ Szerkesztve ]
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
nyisziati
veterán
válasz #53876480 #194 üzenetére
Ezért írtam a 2. hsz-t. Az a kiegészítés.
Vagyis a kerek mondat így hangzik:
Ezeket a telókat csak szolgáltatói akcióban éri meg megvenni, , HA legalább 2 feltöltőkártyát veszel egy hónapban.Ugyanis nagyjából ekkor csökken le a teló ára annyira, hogy komoly kedvezménnyel veszed meg (esetemben kb. 40000 Ft), miközben nem kell számolgatnom a költséghez az előfizut, hiszen azt a pénzt így is-úgy is elkölteném. Sőt, még többet is, mert a feltöltőkártyás díjak magasabbak, mint előfizuval.
Ha csak havi egy ezrest költesz, akkor már jobban megéri egy Redmi 7-et venni, mert jóval olcsóbban megkapod, mint ezt, és a samoledet leszámítva tudja ezeket a paramétereket.
-
veterán
-
-
Csocsesz75
őstag
Én ahol lakom csak 3G-n megy a net 2 sim esetén. Ha az egyiket 4G-re rakom meghal a net. Ezen az sem segít ha kikapcsolom az egyik simet. Városközpontban megy a 4G (de nem teljesen olyan sebességgel mint 1 sim esetén).
4G-n csak akkor megy a net ahol lakom ha fizikailag 1 sim van a telóban. Akkor viszont itt is hasít.
Telenor mindkét sim.
[ Szerkesztve ]
-
Mátésum
aktív tag
Szia. Egyetértek, én is korábban erre próbáltam utalni. Én nem tapasztalom sem a gyenge térerőt (pedig nem a legoptimálisabb helyen dolgozom). Sőt, nekem talán jobban is teljesít bizonyos helyeken, mint az eddigi készülékeim (Samsun A8, Xiaomi Mi A1.
A Bluetooth-al sincs gondom (kivéve, hogy autós kihangosítás során a zenelejátszás során néha szakadozik, de telefonálásnál nem. Ha jól emlékszem, ez az A8 fórumban is többször jelzett probléma volt, de még nem volt időm utána olvasni, hogy lehet-e tenni valamit). A wifinél sem érzek visszalépést. Azokon a helyeken, ahol eddig használtam az eddigi készülékeimet, ugyanúgy működik ez is, és meg vagyok elégedve. Egy valamit nem találok, ami letöltésnél jól jöhetne, az a wifi+mobilnet együttes használata, ha jól emlékszem, A8-ban volt ilyen lehetőség, de lehet, hogy ez Android rendszer kérdés.
És, egyébként továbbra is azt gondolom, hogy amit én elvárok egy telefon kamerájától, ezen az árszinten, teljesen korrekt módon hozza. -
-
shapphire
aktív tag
A 300. hsznél várunk vissza az összefoglalás miatt.
Egyébként eme csodás hozzászólással bebiztosításra került talán a google keresőben az első találat, esetleg a hirdetések fölé is került a "sz@r+kamera+a50" jelige.
Amúgy ez egy fórum. Tehát az sem baj ha vélemények fogalmazódnak meg/ütköznek. Így nyilván ha csak valamiről egy valaki írhat egyszer, akkor hamar a végéhez is érünk.
Nyilván fontos a térerő, meg a kékfog, azokról is lesz majd több hsz, vélemény.
Türelem. Mindenkinek más fontos, úgy tűnik a kamera nagyobb súlyú dolog.
Ha meg nem tudod kivárni, akkor meg vegyél egy a50-et és várjuk a tesztet részedről is. -
draco31
veterán
Egyetértek végig
Térerő, 2 hete használom már.
Előtte Xiaomi Redmi Note 4-esem volt, így ahhoz viszonyítom.
Ha megyek a közeli nagyobb városba, akkor van egy erdős szakasz, kb 1km, ott kb 200-250 méteren nem volt térerőm korábban semmi. Utána egy ideig csak edge.
Samsungnál hamarabb vált edge-re, és kb 500 méterig nincs térerő. Mindez autóval 80-as tempó, ha ez számít esetleg.
Szóval ahol más telefonon még volt egy vonásnyi térerő, ott ennél már nincs.
Bluetooth nekem ugyan az, okos órát használok, házban 3 fallal odébb ugyan úgy megkapom az értesítést mint korábban.
Wifi, arra megint nem tudok mit mondani, a házban van, kertben van jelismétlőm, attól 150 méterre nyílt terepen van még jelem, nekem ez elég.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest