- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz Humbucker #2284 üzenetére
Az xprotector magyar cég, nagyon jó minőségű fóliáik vannak. A sima ultra clear is pl olyan minőségű tapintásra, hogy az üvegfólia-mániás haverom is megdícsérte és olyat rakatott fel
Van egy pesti fórumtárs aki a netes árnál olcsóbban árulja, és fel is rakja ha kell.
Próbáltuk az xpro üvegfóliát is nála, de sajna annak se tapadt a széle rendesen, így maradt az ultra clear kemény 800ft-ért. Fél éve van fent, és tökéletes állapotú, kb semmi karc nem látszódik rajta, jó minőségű. -
mateus
senior tag
-
paperboy
senior tag
Mindegyiket... Mert általában ami nem unibody-s, ott az akksi alatt van a matrica, ez esetben ráragasztották, megnézed más gyártóknál mindben ott van, pl Sony unibody-soknál általában kicsúsztatható a cimke...
De oké nem vitatkozom, biztos úgy van ahogy te mondod, egyébként nem mesélte senki, ez így van...
Egyébként nem azt mondtam, hogy most holnaptól bujkálj a matrica nélküli telefonoddal, ha meglátsz egy rendőrt, de simán ellenőrizhetik, igen...
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz paperboy #2285 üzenetére
Már bocs, de ekkora hülyeséget
Te hány telefont láttál imei számmal szétragasztgatva? Milyen igazoltatásról beszélsz?
Odajön a rendőr és szól, hogy "jónapot uram! Személyit, lakcímkártyát no meg egy IMEI számot legyen szíves!"? Ki etetett ezzel be?
Persze átírják a telefonba a számot, egy matricát meg még véletlenül se lehet cserélni a hátoldalon? Illuminati
Amúgy a dobozon rajta van a telefon imei száma is[ Szerkesztve ]
We were here
-
paperboy
senior tag
válasz akos_ur #2288 üzenetére
Remélem el is dobtad, mert akkor gariztatásnál se tuti, hogy átveszik tőled... Az hogy a telefonba milyen szám van, nem garancia semmire, simán átiratható, ha nagyon akarja valaki, és aki mondjuk egy letiltott telót elad és átírják a készülékben az imeit, akkor máris nem stimmel a matricán lévővel, ezért is érdemes használt telefon vásárlásakor megnézni.
De persze egyéni felelősséged, hogy mit művelsz a matricáddal Felőlem Garfield gyűjtőalbumba is beragaszthatod
-
akos_ur
aktív tag
válasz paperboy #2285 üzenetére
nem szabad levenni? na ezt ki mondta? igazoltatásnál? úgy érted, hogy a rendőr megnézi?
(és ír egy csekket mert nincs rajta a fehér matrica )
viccet félretéve amúgy az IMEI kinyerhető a telóból (*#06#), esetleg azt lehet ellenőrizni, hogy nem lopott -e vagy ilyesmi
első dolgom volt, hogy leszedtem, hát nehogy már az amúgy gyönyörű telón egy fehér matrica legyen a hátulján...
nem is értem, minek ragasztják ezt oda...
-
paperboy
senior tag
válasz gyborsos #2281 üzenetére
Nekem még mindig az van rajta ami gyárilag rajta volt, teljesen jó... Bár aki leszedte...
Meg láttam, hogy valaki mellékelt fotót és nem láttam a matricát a hátulján, nem az imei érdekel , hanem azt remélem tudjátok, hogy azt nem szabad levenni... Mert egy esetleges igazoltatásnál, ha nincs rajta az gáz, valamint ha mondjuk a matricán szereplő imei és a telefonban lévő nem egyeznek, szintúgy (használt telefon vásárlásakor egyébként ezt célszerű leellenőrizni!).
-
cole16
csendes tag
válasz Humbucker #2280 üzenetére
Attól, hogy valami drága még nem biztos, hogy jó is lesz.
Fentebb egyik kolléga linkelte a 200 Ft-os üvegfóliát, és neki bevált eddig. Volt, aki sima fóliát rakott fel, ő az xpro ultra clear találta jó választásnak. Általában az xpro fóliákról jó vélemény van, azokat tudsz magyar webshopból is rendelni.
(#2281) gyborsos Na ez jó kérdés, én nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
Ajánljatok már egy normális üvegfóliát ebay-ről ami tényleg üveg nem valami 200 forintos gagyi, olyanra gondolok amit rendeltetek is már és bevált bírja az esést ütődéseket, meg valami strapatokot, gyárba lesz használva, féltem. köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz Cavsfan #2258 üzenetére
Ma hirtelen kellett vennem egy fóliát, de csak egy ezayguard nevű üvegfóliát kaptam 1500 pénzért.
Felrakatam, de valami übergáz. Kétoldalt másfél-másfél mm-rel keskenyebb, mint a kijelző, mármint ami világít. Neked mennyit takar ez a fólia? A képen szélesebbnek néz ki, mint az enyém. -
kopapy
tag
Ezt használom, nem sokat ront a telefon kinézetén, viszont elég masszívnak tűnik. Kicsit a kijelző fölé ér, azt is védi. Persze fekete telefonnal
[ Szerkesztve ]
-
cole16
csendes tag
Köszönöm a visszajelzést, szóval nem nálam ilyen. Visszakapcsoltam inkább én is 2G/3G-re.
-
Cavsfan
tag
Rendeltem egy üveget tartalékba,most drágábbat.(500 ft-ért)Ma jött meg.Méretre kinézetre ugyan az mint a 270ft-os. Egyelőre megy tarcsiba,majd ha kell,akkor tudok véleményt mondani róla.
A térerő nálam is egy pálcika(telenor)biztos a panel fogja meg a jelet...
[ Szerkesztve ]
-
cole16
csendes tag
válasz Cavsfan #2261 üzenetére
Jól néz ki az arany színű ezzel a tokkal.
Én is ideiglenesen ezt a tokot használom, de szerintem nem lesz hosszú életű.
Én 1,5 napja használom a telefont, és azt vettem észre, hogy LTE/3G/2G hálózati módnál otthon a térerő elég gyenge, szinte mindig egy csík van, viszont az utcán jó volt. Ma munkahelyen is 1-2 csík között mozog, de amint kimegyek az épületből szintén tele van, ha 3G/2G-re kapcsolok, akkor rendben van a térerő mindenhol. Telekom hálózat, 1 hónapos SIM kártya.
Nálatok is ilyen LTE/3G/2G módban?
-
Humbucker
senior tag
Milyen komoly kis tok, ha hívnak ki sem kell nyitni
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
6-os droidon már nincs feloldáskor a buborék animáció?
A fiam A5 2016-os telefonján frissítés után nincs ilyen lehetőség.Az A5-ön a gesztusoknál van olyan lehetőség, hogy a kijelző előtt elhúzva a kezet, képernyőmentést csinál.
5.1-es androidon itt nincs ilyen.
6-oson van már ez a lehetőség?[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
én egy Nillkin Ultra Thin Matte Hard Cover Case használok, de még ez is elvesz a teló kecsességéből. de még mindig jobb, mint a TPU szilikon borzalmak. így én is sokszor kiveszem a tokjából.
valaki említette, h dbrand fólia jó lenne, csak erre a telóra nem gyártanak.[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
Persze nem is szép bújtatni, mert gyönyörű teló ez, de hát pont ezért féltjük.
Azért néha mindenki akaratlanul is elejti a telót vagy bármihez ütközhet, pláne úgy hogy ennyire csúszik a hátlapi üveg miatt is. Én se tennék rá semmit olyan gyönyörű, de nem is akarom karcosan , törötten használni mondjuk egy fél év múlva. Bár ebben szerintem még jól is néz ki:[ Szerkesztve ]
-
mateus
senior tag
Na de azt nem tudom elhinni, hogy ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja mint az eredeti üveg (vagy csak akár egy sima fólia).
A 3210-es egy más dolog, ott nyomógombok voltak, nem a kijelzőn kellett húzogatni az ujjaid. Szilikonon szerintem szenvedés. De ha valakinek megfelel az használja.Bennem is folyamatosan felötlik, hogy bűn eltakarni ezt a szép telót. Egy Nillkin Nature szilikon tok van fent, de néha abból is kiveszem, teljesen más érzés/látvány.
Van aki meg atombunkerbe bújtatja, hogy majd a következő gazdája a telefonnak egy új állapotút kapjon harmadáron.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nagyon jó az, annak idején a 3210-esemen is ilyen volt.
Pont tegnap mutatta egy kollégám, hogy ilyet vett a J3-asára. Szerintem aki táskába dobálja, és nem szereti az időt tölteni a bújtatós tokokkal, annak jó választás. Plusz elől jobban véd a szilikon az ütésektől, mert rugalmas.(#2249) mateus: nekem sose volt értesítő ledes telefonom, sose hiányzott. A feleségemnek van újabban egy Lenovo-ja, azon van led, de annyira nem informatív, hogy állandóan villog valamiért, de hogy miért, azt úgyis csak akkor tudom meg, ha kézbe veszem.
Ezzel szemben azért vettem samsungot, mert:
- fizikai home gombja van, ha az asztalon fekszik, nem kell kézbe venni, hogy ránézzek (jó, ezt üti a duplakoppos feloldás meg a lumiákon a készenléti képernyő)
- ha némán felejtem a telefont és hívnak, akkor is rezeg, ha különben nincs rezgőre állítva, azt ugyanis utálom.
- ha töltőn van meg ott a daydream vagy mifene, ahol úgy jelez minden értesítést, mint a lumiák.Persze, viccből írtam a 3210-est. Nekem nem az eladás miatt van tokban a teló, hanem mert annyira csúszik, és annyira csikorog a hátlapja, ha leteszem valahova, hogy nem esik jól pucéran használni. De én pl nem teszek rá fóliát. Mindenkinek más heppje van.
[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
Szokott itt valaki e-bay-ről rendelni?Egy ilyen tokot akarok rendelni, csak még sosem rendeltem ebay-ről.
-
Humbucker
senior tag
EZ mi lenne ?
Ennek az eleje is szilikon? -
mateus
senior tag
Én erről tudok csak, ami a full előlapot védi:
Xprotector full size tempered glassNem olcsó, plusz nem garantált, hogy mindenhol szépen felfekszik. Pesten találtam egy helyet ahol olcsóbban meg lehet venni, de én nem mertem kipróbálni még annyiért sem...
Hátlapra pl. ebay-ről lehet hátlapi fóliákat is rendelni, van többféle.
-
mateus
senior tag
A kisegítő lehetőségekben lévő program értesítéseknél csak az időközöket lehet beállítani, hogy mikor rezegjen/jelezzen elmulasztott értesítés esetén, azt nem, hogy felemelés közben is rezegjen egyet.
Én az AC display-t használom a led helyett. Beállítható pl. az is, hogy zsebből/táskából kivéve felvillanjon ha volt nem fogadott értesítés.
Amúgy nekem ez az első telefonom az utóbbi évekből ahol nincs értesítési LED, de már egészen megszoktam. Az előző telómon is kikapcsoltam néha, mert idegesített, hogy villog folyamatosan, közben lehet csak egy érdektelen értesítés érkezett. Ráadásul én állandóan rezgőn használom a telót. Ha hangos üzemmódban van, akkor úgyis meghallom ha értesítés jött. Reggel meg mindig ránézek a telóra, mindegy, hogy villog-e led vagy sem.
-
bajzal
őstag
Létezik olyan tempered glass előre ami teljesen lefedi a széleket? Hátulra pedig van rá sima fólia?
-
nagyúr
Reggel az ágyban fekve emeled fel és úgy nem rezeg? Mert elég határozott mozdulat kell neki, nagyobb emelkedés, talán nem éred el az ingerküszöbét azzal, hogy magad felé fordítod.
(#2243) r0: próbáld EZT, hátha megoldja. Vagy újraindítani a telefont, mert olyankor scanneli újra a médiakönyvtárakat.
[ Szerkesztve ]
-
r0
csendes tag
Sziasztok!
A gyári zenelejátszóval hogyan lehet frissíteni a számok listáját? Az a probléma, ha a gépről ftp kapcsolaton keresztül átmásolok pár számot (/storage/emulated/0/Music), azok nem jelnnek meg a lejátszóban.
Pontosabban ha teljesen letörlöm a mappa tartalmát és üres lesz a lista, akkor az az első indításnál amik számok találhatóak azokat felveszi. Új számokat viszont hiába másolok oda, azok már nem jelennek meg a listában ... hozzáadni sem tudom őket.Érdekes, .. a saját fájlkezelőben is ha nézem (alkalmazások/tools/saját fájlok/hangok) ott is csak az első körben hozzáadott dalok jelennek meg. Utólag több számot másolva a music mappába, azok nem jelennek meg. Viszont ha ebben a fájlkezelőben az eszköz tárhelye/Music mappát nézem akkor ott vannak a számok, le is tudom játszani őket onnét.
[ Szerkesztve ]
-
CJ3
senior tag
Sziasztok 3 kérdésem lenne:
1- Ha nem regisztrálok a felhőbe/One Drive mindegy hogy nevezzük.
Akkor sehova nem tölti fel a képeket, más helyekre sem?
(Anno Windows mobilon automatikusan csinálta ezért kérdezem)2. Illetve ha törlöm a képet (Camera) valóban törlődik, vagy valahol még fellelhető az android könyvtárában?
3. A Total Commander nem engedi törölni a filmeket stb memória kártyáról. Semmit sem enged csak valami külön fájlkezelőben lehetne engedélyezni de ott sem jövök rá sajnos h hogyan lehet, így csak számítógépről engedi törölni, ez így nagyon gáz és idegesítő dolog. Lényegében írásvédetté teszi a fájlokat :/ Mit tegyek
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
Géjza
őstag
Ablakos s-view tok létezik a telóhoz, amivel kihajtás nélkül lehet fogadni a hívást?
-
SoldierL
senior tag
Se tok, se fólia karcmentes. Kivéve a home
-
cole16
csendes tag
Én is a mai napon vettem át a telefont. Nagyon tetszik, akinek eddig mutattam annak is nagyon bejön.
Egyelőre én is még várok fóliára és a tokra, bár ahogy korábban írtátok azok nélkül az igazi.
Amit még nagyon szoknom kell az a mérete, mert valahogy most ez is olyan hatalmasnak tűnik, bár 3,5 colos telefonról váltok 4 év után, így nem csoda, de 1-2 hét és már a 3,5 colos telefon lesz a furcsa.
-
Celtis
veterán
Igen tudom. Pont ez nem működik.
Telefon éjjeliszekrényen. Reggel ránézek, hogy jött-e valami. Illetve felemelem. Nem csinál semmit. Home gomb megnyom, ott az értesítés a képernyőn. Ennyi.
4 pixelt kéne villantani mondjuk 5 másodpercenként, de itt még nem tart a technológia. -
GEPESZ66
veterán
válasz Humbucker #2225 üzenetére
Én a Telekomnál rakattam az előlapra egy Myscreen üvegfóliát,ami természetesen egy kicsit kisebb,mint a kijelző.
Illetve vettem rá egy oldalra nyíló tokot,ami nagyon kicsi kis mágneses fülekkel zár össze.
Milyen tokot veszel rá?
Egyébként a fiam egy A5 2016-ot vett.
Ha a különbözetet befizetve azt is lehetett volna céges telefonnak választani,akkor a jobb olvashatóság miatt talán azt választottam volna,igaz zsebben hordva kényelmetlenebb lenne.
LG L90 után itt egyedül igazán a dupla koppos feloldás hiányzik csak. -
mike784
tag
Nekem a Telekomos még mindig nem frissített 6.0-ra. Az a vicc, hogy a Párom A3-a (nem 2016) az már igen.
Megelőztek[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
-
manokaki
addikt
nekem a 3. van jelenleg , szerintem ár / érték / kinézet arányában ez a legjobb telefon, pedig volt S7 , S7 Edge , A5 2016 , most egy Meizu Pro 6-ról jöttem éppen..
Attila
-
Humbucker
senior tag
Na végre ismét A3 2016-os tulajdonos vagyok
De immár boldog tulajdonos Most mondhatjátok hogy hülye vagyok, hogy vettem egyet, eladtam, majd vettem még egy ilyet, de most tényleg egy jót fogtam ki. Ez szinte 0 perces, előfizetés mellé kapták amit csak kipróbálás erejéig használtak. Garancia is van, meg hogy mikor vették, teljesen patika állapot, és nincs beragadt home gomb, meg visszanyíl erőteljes nyomása, minden reagál úgy ahogy kell, gyönyörű ez a telefon szerintem, nem is tudom mit vettem volna helyette. A5 nagy nekem, ez jobban kézre esik, bár tok nélkül tényleg eléggé csúszós. Szóval ez most már tényleg jó darab, és home gombe-al is feltudom oldani a menüt, ahova nyúlok egyből reagál, full patika állapot, gyönyörű kijelző, szóval királyság van Még jövőhéten veszek rá fóliákat, előre hátra, meg egy strapabíróbb tokot, és minden oké lesz remélhetőleg -
Celtis
veterán
válasz Probert75 #2218 üzenetére
Több alkalomból egyszer vettem észre, hogy rezgett. Szóval ki is kapcsoltam.
A Noled-ből nekem csak az időnként felvillanó kis négyzet kéne. Megértem, hogy pár mm-t mászkál a kijelző védelme érdekében.
Ki fogom próbálni az emlékeztetőt habár félek, hogy az meg túl erőteljes, ha mondjuk éjszaka jön egy email. -
Probert75
addikt
Ha nem akarod , akkor nem vesézem ki a hozzászólásod, DE!
Noledet nem használom én sem, nem szimpatikus az ugri-bugri villogó ikonok.
Viszont a telefonban gyárilag van ugye a rezgés, ha jött valami és felemeled az asztalról. Nekem rezzen rendesen mindig.
De van egy plusz dolog, amit úgy veszem észre, senki nem használ, csak én.
A telefont be lehet állítani, hogy bizonyos időközönként, én 10 percre állítottam, ismételten jelez, míg meg nem nézem az eseményt. Szóval az baj, hogy nincs értesítési led, aláírom. De megoldották máshogy. És nekem ez is tetszik.
Beállítások/Kisegítő lehetőségek!Emlékeztető/Emlékeztető intervalluma.
És még ugyanitt azt is beállíthatom mely progik jelezhetnek újra. -
Celtis
veterán
Írogattam korábban,
- valami időnként szívja az akkut
- időnként lag-ol a feloldás, annyira, hogy azt hiszem be sem vette.
- az értesítések működése káosz. Ugye LED nincs. Van ez a rezgés, ha felemeld a készüléket; de sajnos nem működik, csak néha. Zárt képernyőn értesítésre kattintasz nem mindig nyitja meg, kiold, de nem jelenik meg. Főképernyőn alsó sorban üzenet ikonon jelzi két új SMS, de ha rábökök egy tegnapi beszélgetést nyit meg,
Tudom a noLED nem gyári app, de az meg egyenese röhejes, hogy mennyire véletlenszerűen csinál dolgokat.
- gyári időjárás widget. Időnként kézzel kell frissíteni, mert akár 10 órája sem frissül, pedig a telefon folyamatosan neten van.Teljesen felesleges tételesen kimagyarázni vagy cáfolni a fentieket. Lehet user error is, de nekem akkor is ez a benyomásom erről a készülékről pedig alig van meg 2 hete és pár alap appon kívül szinte semmit nem töltöttem le rá. Arról volt szó, hogy ki szereti. Én nem. Viszont az Android frissítésben bízom.
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
Kicsit off, de kapcsolódik is:
We were here
-
SoldierL
senior tag
Nálam jött egy frissítés a törökre kb. most
-
GEPESZ66
veterán
Volt korábban egy Xperia L telefonom.
Ha kiadtak egy új szoftvert, akkor abban agy előző bugot javítottak, de egy újabb jött elő, pl. ami korábban jó volt.
pl. a vaku fényképezéskor késett
Aztán ezt javították, viszont a közelségérzékelő addig világítva maradt egy hívás után, ameddig egy újabbat nem kezdeményeztél (bluetooth headset használata esetén).
A Sony fóruma hangos volt ettől a hibától, de nem javították, nem kapott több frissítést. -
Celtis
veterán
válasz akos_ur #2206 üzenetére
Nem a felülettel van bajom, hanem valahogy olyan bizonytalan a működése. Egy csomó megmagyarázhatatlan dolgot csinál a készülék.
BTW a NoLED-nek van valami alternatívája? Mert ez nem működik. 10 esetből kétszer ha jelez, amikor kéne és egyszer ha nem kéne, Nem villog, pedig beállítottam. Most épp nézem, hogy viszont időnként a fizikai gombokat felvillantja.
-
akos_ur
aktív tag
Baromi jó ez a telefon, itt mindenki szereti.
A 4,7-es képátló miatt nagyon jól használható egy kézzel, illetve iszonyat minőségi darab.
(simán kapaszkodom a buszon egy kézzel, a másik kezemmel előveszem a zsebemből, fogadom a hívást vagy bármi mást nyomkodok rajta - nálam ez volt az egyik fő szempont)
Persze, biztosan van ennyiért jobb hardverrel mindenféle kínai "csoda", amik biztosan jók, de valahogy én olyat még mindig nem kérek
a sebességgel semmi gond nincsen, nyilván nem egy S7-es, de teljesen rendben van, elég a másfél giga ram is, a Samsung SoC jól muzsikál benne
[ Szerkesztve ]
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy már valaki hasonló problémával írt-e a topikba, vagy észlelte a telefonján, de nagy szükség volna a segítségetekre. A kővetkező probléma van, amint a videó első felében mutatja, de le is írom.
Telefonon lett nyomva egy factory reset és azután majd kéri a nyelv beállítását, wifi bekapcsolását,majd utána meg, hogy jelentkezzek be a google fiókomba. Na szóval itt kezdődik a baj, mert egy akármilyen e-mailt nem fogad el, csak azt, ami a factory reset előtt volt használva. Én a telefont kölcsön kértem, hogy megcsinálom, s használom utána, de ő a jelszavát elfelejtette, s lekérni nem tudja, szóval ez bonyolult volna. S kitudja úgy is működne-e..? Így valami hasonló segítségre volna szükségem, mint a videóban is, de a videóval is azzal a gond, hogy miután a PC-re letöltöm a programot, ami kell, majd végig csinálom a dolgokat és csatlakoztatnám az USB kábelt, akkor semmi elé nem jön, ahogy a videóban van. Vagyis ez is zsákutca.
* Samsung A3 2016 *
Ötletetek, tapasztalatotok, hogy mit volna érdemes csinálni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
Pikaa
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Linux Mint
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest