- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DE2JAY]
senior tag
Nekem is jobb eddig MM-el
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
veterán
-
nagyúr
Nem vagyok megelégedve a MM üzemidejével. Eddig nekem sokkal gyorsabban merül, mint a Lolli.
-
-
dlajos
csendes tag
Sziasztok!
A saját fájlok,egyebek között lehet beállítani hogy rejtett fájlok mutatása ill elrejtése.De hogy lehet rejtett fájlokat csinálni?
-
-
Tuomas
addikt
Jaaa, én is azt hittem, hogy a hangbeli kattogást mondod
Viszont nem, nem rezeg ha hozzáérsz, és én nem figyeltem meg ilyen kattanást. Mondjuk én kicsit hiányolom a rezgést, már 5.1 alatt is hiányzott, nekem egyfajta fizikai visszacsatolás volt a pötyögésnél.We were here
-
[DE2JAY]
senior tag
Srácok, nálam egy nagy piros pont! (6.0.1)
Nincs kameraLag végre felvétel közben! Legalábbis nem bírtam még olyat csinálni amibe lett volna!Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
nagyúr
-
FroZone99
aktív tag
Skype-ra tud valaki megoldást?
-
lexter00
őstag
Tudtok erre megoldást hogy ne ezt mutassa felodáskor hanem egyből a feloldómintát
[ Szerkesztve ]
-
FroZone99
aktív tag
Nem tudok a Skype-al hívni mert állandóan azt írja "Képernyőfedvény észlelve stb és hiába kapcsolom ki be akkor sem enged hívni. Mit lehet ezzel tenni?
-
nagyúr
Nálad nagyon súlyos gond van, az, hogy az index főoldalát szaggatva tudod görgetni, pont nem a ram gyengeségét mutatja, hanem azt, hogy vmi processz a háttérben 100% közelében pörgeti a processzort! Az is lehet, hogy vírus, de ezt azért nem merném kijelenteni, mert ezzel a telefonnal véletlenül vírust kapni kb lehetetlen...
Nálam ez a szaggatás akkor jelentkezik, ha egyszerre van megnyitva a gyári böngésző és a chrome, a gyárin megy a facebook, a chrome-on meg 6 indexes oldal, és mikor a 7.-et nyitom meg, na kb olyankor szokta ezt csinálni. Ilyenkor általában feltűnően melegedni is szokott, szóval többnyire újraindítom a telefont, és újra jól működik.Ezért írtam, hogy nálad a lassúság és a rossz akkuidő tutira összefügg. Vmi fut a háttérben és zabálja az erőforrásaidat.
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
Akkor ott nalad lehet vmi nem stimmel, hibas darabot fogtal ki. Nalam 2 oras kijelzo idovel 4 napot is bir akar. 3 oras screennel 3 napot, 4-el 2 napot. Persze ezek energia takarekos mod nelkul ertendok. Jatek nincs es kb ezt hasznalom rajta en is amit irtal. Telefon, persze nem oras beszelgetesek... 2 toltes kozt kb. fel ora beszelgetes ido ha lehet. Gmail. Massenger, fenykepezek, nagy neha Chrome, Facebook ha nem kerulok PC-hez, Soundhound, Forscare es persze navi ha kell: Sygic. De Waze is fent van.
Atlag 3 naponta toltom a telot ugy, hogy ilyenkor meg 20% korul mozog az aksi. Amugy se szeretem 20 ala engedni...
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Simivok
senior tag
Sziasztok
Az miért van, hogy otthon egész hétvégén nem szakadt meg a wifi, de egyetemen azt csinálja, hogy az elején másodpercenként ledobál, majd utána ott sem szakad meg? Most raktam fel a 6.0.1-et egyébként...
Ja a másik, hogy nekem is szar az akkuidő. Olyan még sosem volt, hogy 3 napot bírt volna, pedig nem szoktam telón játszani...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 256GB Cream
-
Celtis
veterán
Én elhiszem, hogy nektek jó az akkuidő, de nekem nem ez tény. Az is tény, hogy minden korábbi telefonommal jobb volt. Nem használok semmi extrát. Telefon, Gmail, chrome, szókereső, fényképező, galéria, néha YT, waze, havonta egyszer yatse. Durva mi?
Most 53 perc kijelző idővel van 66%-on. Reggelig lemegy 60-ra, tehát a holnapi napot már nem bírná ki.A RAM-ot abból veszem észre, hogy fél másodperces késéssel lehet az index főoldalát görgetni. Hiába tekerem végig fel-le, ugyanolyan maradt. Első húzásra görget egy kicsit, másodikra várni kell, majd újra ugyanez. Ha kilőttem a háttérben futó alkalmazásokat akkor jó lett. Ebből gondolom, hogy a ram volt kevés.
Amúgy nagyon-nagyon ritka, hogy egy második oldalt is nyitok a böngészőben. Jellemzően csak egy lapot használok.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ferell84 #3176 üzenetére
Exynos 7580 Octa Core, de a 4 gyorsabb mag gyárilag le van tiltva. 5.1.1 alatt ügyes kezű hackerek az A5 (6) kernelével (amiben ugyanez a SoC van, de butítás nélkül) feloldották a többi magot, nem tudom 6.0 alatt is megoldható-e, gondolom előbb-utóbb igen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szemesi69 #3174 üzenetére
Ramelfogyás: mivel szinte kizárólag netezek rajta, ott veszem észre, hogy néhány weboldal háttérben megnyitása után elkezdi bezárni az először nyitott lapokat. Nyilván 1,5G ramnál 5-6 oldal, 3G ramnál akár 20 is lehetne vagy még több. Néha a launchert is bezárja ilyenkor. Nem baj, nagy ramigényű appokat nem futtatok, de aláírom, hogy másnak kevés lehet. De nem hiszem, hogy ezzel megvásárlás után kell szembesülni, pláne nem meglepődni vagy bosszankodni rajta.
Lassulni nem lassul, ezt nem is írta senki, de néhány dolgot azért lassan csinál, pl a képernyő feloldását. Viszont úgy veszem észre, a 6 kevesebbet lagol. -
szemesi69
addikt
Celtis
Ezt még tegyük hozzá: Nem szoktam észrevenni, hogy egy telefon lassú, vagy kevés a memória, de ezen sajnos igen.
Ez a telefon nem lassul, ez marhaság, páromnál 5-6 napot megy simán, oké nem nyomkodja állandóan, nagyrészt csak telefonál, viszont a gyerek néha rászabadul, nyomja rajt a mortal combat játékot, mégis van 5-6 nap simán, oké le lehet meríteni akár pár óra alatt is Nem vettem észre, hogy sokat gondolkodna bárminél is, rögtön megnyit bármit, nem éreztem eddig, hogy elfogyna a ram.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
nagyúr
Őszintén érdekel, hogy
- mi az a zongorista ujj
- melyik korábbi telefonoddal lehet 10-16 órás kijelzőidőnél és/vagy 3-5 napos készenléti időnél többet elérni?
- a kevés ramot miből veszed észre?
Ez utóbbi kettő valószínűleg összefügg nálad, vmi olyanra használod a telefont, amire az nem szeretné.A lassúság nem kérdés, mert néha tényleg sokat gondolkodik a készülék ahhoz képest, hogy amúgy mennyire fürge.
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
Tök mindegy, hogy ota vagy pc-n frissíted az eddigi tapasztalataim szerint, az eredmény ugyan az , csináltam jó párat az elmúlt évek során, szinte mindig volt fr. utána, most tettem csak kivételt, jött is a hiba elég hamar, mondjuk engem idegesítene ha azt csinálná, amit írtál, az semmiképpen nem természetes folyamat, de kíváncsi vagyok jön-e még valami mellé, amitől kellően be rágsz és mégis nyomsz egy fr-t
Xiaomi redmi note 12 pro
-
nagyúr
válasz szemesi69 #3169 üzenetére
Hát akkor én most 19-re lapot húzok.
Amíg nem érzek problémát a telefonnal, addig nem FR-elek. Márpedig eddig minden fura, vagy annak gondolt jelenségre akadt magyarázat. Szerintem ota frissítésnél kevésbé rizikós a régi adatokat megtartani, mint ha pc-vel frissítek. Aztán majd pofára esek. Vagy nem. -
szemesi69
addikt
Olyant még én sem láttam, nagyon érik az fr. Ne halogasd, ez nem természetes. Pár napig a párom is használta frissítés után fr. nélkül, de ilyen nem volt, nála olyan hiba volt, hogy nem lehetet néha hívni, értesítés sem volt nemfogadott hívásról, fr. után ez a hiba megszűnt. Nem véletlen, hogy ajánlott verzió ugrásnál
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
nagyúr
-
Celtis
veterán
válasz consono #3153 üzenetére
- Akkuidő (tudom, hogy itt átalános vélemény az A3 remek akkuideje, de nekem ilyen szempontból ez a leggyengébb telefonom. Általában nem merek második nap elindulni vele, inkább este 50-60%-nál rátöltök. Ez persze nem rossz, de hasonló használat mellet a Z3C és a Moto G-m is 3 napot általában elment, de max kétnaponta kellett tölteni.)
- Kezelhetőség (mármint, hogy az történik, amit szeretnék csinálni. Nehéz ezt pontosan megfogalmazni, de itt sokszor más történik. Ellapoz, megnyitás helyett, a vékony káva miatt érintésnek érzékeli, ha fogom a telefon szélét, stb. Persze ezt lehet user erronak is nevezni, de ne legyen már feltétel a zongorista ujj.)
- Továbbra is idegesít az értesítő LED hiánya.
- Nem szoktam észrevenni, hogy egy telefon lassú, vagy kevés a memória, de ezen sajnos igen. -
[DE2JAY]
senior tag
Sziasztok! Kérdés! ( 6.0.1 hétvégi no FR-es, Független ) Nekem tetszett a gyári feloldó hang amit most kivettek!?! Azaz átrakták a 3-4 éves S4 szériás vizes csobogásba.Állítani nem lehet ahogy végigböngésztem a menüket.... Ennek akkor annyi??
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Tuomas
addikt
ŐŐ na.
A fotós izét nem tudom, mert megmondom őszintén, nekem nem tűnt fel ez, lehet mert még nem akartam mélyalvásból indítani Szerintem azért, mert ösztönösen a bekapcsoló gombra nyúlok, vagy nem tudom.A billentyűzet nálam is pittyeg, de nem rezeg. Mondjuk eddig nem tűnt fel ez sem
Az alkalmazások optimalizálásának értesítését 5 alatt ki tudtad kapcsolni, amikor megjelent az értesítés, van egy olyan gomb hogy ne jelenjen meg újra. És akkor nem zaklat, ha minden igaz
[ Szerkesztve ]
We were here
-
-
nagyúr
És te csináltál resetet frissítés után? Mert nekem ez nem olyan típusú hibának tűnik, sőt, nekem az 5.1.1 is nagyon nehezen ébredt mélyálomból (mint én ). Ha nagyon akarom, még akár szándékos újításnak is gondolhatom, pl hogy ne oldjon ki zsebben, vagy hasonló... De emiatt nem csinálnék resetet.
Ami jobban zavar, a kattogás a samsung billentyűzet használata közben. Eddig nem csinálta, nem is rezgett soha. -
b4sxe
aktív tag
Egy olyan kerdesem lenne, hogy frissites ott mikor home gombot nyomtam ugye egybol bejott a minta , de mostmar bejon az elhuzas, aztan a minta, be lehet alitani hogy egybol a minta legyen? Illetve hogy ha megnyitom a chromeot akkor egybol a googlet hozza be kezdolapnak ne a samsung oldalat ?
[ Szerkesztve ]
YUMYUM
-
aerol
tag
válasz szemesi69 #3080 üzenetére
szemesi69 áldott legyen a papucsod nyoma, rendben megtörtént a frissítés és az fr is jelenleg minden jó, sőt még az átbarmolás előtti messenger-t is sikerült felpakolni apk mirror-ról a házisárkány most boldog
köszi mégegyszer!
Nokia 3310 - SonyEriccson w200i - Nokia N8 - Honor H60-L04 - Xiaomi Mi 8 /128 black
-
nagyúr
A frissítés óta, ha mélyalvásban van a telefon, nem indul a kamera duplakattra, csak ha előtte felébresztem a kijelzőt (utána nem kell feloldani, lezárt képernyőnél is indít, ahogy eddig, csak felébreszteni kell). 5.1.1 alatt zsebből kikapva két nyomásra már a kamera képét néztem. Az érdekel, hogy egy bug, vagy feature?
-
nagyúr
Van itt olyan, aki a frissítés előtt és után is használta/használja a dupla home gombos kamera gyorsindítást?
-
szemesi69
addikt
Ezt írta : "Átmeneti / másodlagos telefonként lenne rá szükségem", Lehet ha mellé tennéd és müködés közben hasonlítanád össze és nem hardver alapján, lehet meglepődnél Szóval átmenetileg bőven jó lenne neki Az a fél giga ram a Z3C javára nem biztos, hogy akkora durranás
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
negro
őstag
válasz Ferell84 #3146 üzenetére
Sajnos azt marhara elfelejtik az emberek, hogy a tobb rendszer memo elsosorban a FHD, QHD (parasztvakitos, felesleges felbontas) miatt kell. Jo pelda az Full HD-es A5 a 2GB-al. Semmivel nincs tobb szabad rajta mint ezen. Es igy tovabb... QHD-es telon azert tesznek 3-at mert 2,5 nel ugyan ez lenne a helyzet es nyilvan egy csucson ne annyi legyen mar a szabad mint egy felso kozepen. Egy szo mint szaz boven eleg. En meg odaig se jutottam, hogy atpokltam volna barmit is a belso 16 Gigara pedig kapasbol egy Massenger vagy Facebook egyuttesen 0,3 Giga is akar.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Ferell84
tag
Egy z5 Compactot használok csak jelenleg szervízben van(az én hibámból). Átmeneti / másodlagos telefonként lenne rá szükségem
-
Ferell84
tag
Sziasztok! Szerintetek megér ez a teló 47-48e Ft-t? Kicsit elbizonytalanít a rendszermemória mérete.
-
GEPESZ66
veterán
Gondolom regisztrálva van a telefonod a Samsung oldalán.
Ott is lehet kérni, a fiókodból, ha minden igaz.
De szerintem menjél be a Telekomhoz, s kérdezd meg, hogy így is ismét újrarakják-e a ROM-ot.
Nekem másik telefonnál már rakták újra.
A szervíz előtt egy próbát még megér. -
Attila57
tag
Az a legjobb ha egyenesen a Samsung szervízbe viszed, egy csomó időt megspórolsz, Mert a MM-ból is oda küldik. Ahogy írod ez tényleg hardver hiba, és a SW frissítés nem segít. Egyébként a kamerának tökéletesnek kell lenni. Szolgáltatóhoz felesleges menned, mivel a teló kártyafüggetlen.
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Na szoval, a telefon media marktba lett veve tehat max oda tudom bevinni, mar elotte is rossz volt csak itt irtak hogy frissitsem a szoftvert a 6osra. Ki volt veve az automatikus frissites. De a regin is rossz volt es most az ujon is. Egyebkent aha frissitette siman es ment is.
YUMYUM
-
b4sxe
aktív tag
válasz GEPESZ66 #3120 üzenetére
Na szóval gyári visszaállítást csináltam, nem használtam semmilyen kamera appot, simán megnyitom a fényképezőt és csinálok képeket, 2 hónapig semmi baja nem volt, tegnap bolondult meg, es konkrétan most ha fotózok vele nappal es a vaku ON ra van allitva szinte fekete kepeket készít.... ez nem normális
YUMYUM
-
nagyúr
Mi az, hogy "újraraktam"?
Más: kedves 6.0-sok, akik használjátok a gyári samsung billentyűzetet t9-cel! A frissítés óta felül, a szürke sávon, ha kiválasztok egyet a felajánlott szavak közül, a telefon kattan egyet. Olyan, mint fotózásor, mikor mozog a kameralencse fókuszálásnál. De az nem lehet, csak a rezgőmotor. De rezgés eddig nem volt szövegbevitelnél. Ezek szerint most meg van?
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
válasz GEPESZ66 #3114 üzenetére
Most raktam ujra a telefont, a hiba nem szunt meg.... lehet ebbol az lesz hogy visszaviszem, de nincs kedvem heteket varni a "szervizre" ... meg nem is akarom hogy belepiszkaljanak.....
Mellesleg semilyen kamera app nem volt rarakva csak az alap face messenger stb.
[ Szerkesztve ]
YUMYUM
-
nagyúr
Kamera app adat törlés után újraindítás volt? Factory reset?
Én most kipróbáltam egy 3rd party kamera app után, ugyanúgy villan.
Én egy samsung wave-vel jártam pont így, az egyik fw frissítés után pont így elhalványult a vaku. Annál azt mondták, hogy kameramodult kell benne cserélni. Nem cseréltettem, de nem is javult meg. Ennél szerintem csak szoftveres lesz a gond.[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
válasz GEPESZ66 #3109 üzenetére
Koszi megcsinaltam,kitoroltem de a problema ugyan az, ha kamerazom ott rendesen megy de ugyanaz a baj, sotet kepeket keszit ha ON-ra van rakva a vaku, addig eg amig fokuszal utanna semmi csak bevillan halvanyan, de lattam gyakorikerdeseken is valaki feltette ezt a kerdest ugyanilyen problemaval...[ez]
YUMYUM
-
Mikeee89
senior tag
Kb két hete smart switch-el én is frissítettem, nem volt semmi gond a frissítés során és azóta sincs. Nem csináltam factory resetet, bár még alig 1 hónapos a telefon. Még belakni se volt szinte időm, remélem nem lesz gond később se amiért nem állítottam vissza a gyári beállításokat.
Nagyon jó telefon, eddig belépőszintű telefonjaim voltak, sokkal jobb ez mint a korábbiak, gyors, nagyon szép képe van, jó a kamera, soha többet belépőszintű telefont
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok kb 2 honapja van meg a telo, ma fotozni akartam vele es olyat csinal a vaku hogy amig fokuszal eg rendesen aztan pont a kep keszitesenel elhalvanyul es ugy kattan. Valakinel volt mar ilyen ?
YUMYUM
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest