- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZOLL30
tag
-
mateus
senior tag
Beszereztem én is egy új A3-at, a méret és a prémium anyaghasználat miatt esett rá a választásom.
Igaz még csak 2 napja nyúzom, de nagyon jó kis teló, átlag használatra bőven elég.
A G2-mhöz képest sokkal jobb képeket lő, direkt csináltam összehasonlító fotókat tegnap, rossz szavam nem lehet a végeredményre.
Az akksi már az elején is szuper teljesítményt nyújt, mai okostelók között kiemelkedő, ráadásul lesz ez még jobb is
Tartottam előzetesen a gyengébb hardvertől, de semmi probléma a telóval, remélem így is marad
Persze lehetne benne 2gb ram, ujjlenyomat olvasó, értesítő led stb., de a sok pozitív tulajdonsága kárpótol ezek hiányáért ebben az árkategóriában. -
ZOLL30
tag
válasz N.YCityBoy #300 üzenetére
Ez 4 óra 47%- nál, nem pedig 14 amit emlegetsz?!
Bocs, nem vitatkozni szeretnék, csak nekem a 8-9 továbbra is hihetetlen, nemhogy a 14. Én 6 óránál jobbat nem tudtam még kihozni a készülékből.[ Szerkesztve ]
élni, és élni hagyni..
-
SoldierL
senior tag
Nekem is ilyesmi tokom van tökéletesen passzol a telefonra, annyi különbséggel, hogy fényes a hátulja és a gomboknál nincs kivágva. Elegánsan néz ki még tokban is sokat dob rajta a fényes hátulja. A vodafone-tól vettem. Én továbbra is elégedett vagyok a telóval minden téren. Üzemidő tökéletes, laggok nincsenek. Használni kell az inteligens kezelőt, az kitakaritja a szemetet.
-
veterán
Már tettem fel képet nem is egyet csak vissza kellene lapozni
Ja igen és kicsit mellélőttem, mert 14 óra volt az első feltöltéssel nekem!
Hozzáteszem nem tudom akkor, hogy jött az össze sajnos azóta csak 8-9 óra van[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
domojko
senior tag
Találkozott már valaki snapdragon-os készülékkel vagy mindegyik exynos-al van szerelve?
-
tozso76
aktív tag
NO LED-nek van valami alternatívája? Kerestem a Play-en, de nem találtam. A Viberrel nem igazán tud együtt működni. Össze-vissza jelez a viber eseményekre. Ha pl. befejezek egy Viber hívást, akkor a lezárt képernyőn Viber eseményt kezd el jelezni, aminek a száma 2 másodpercenként egyel nő. Persze ezt nem mindig csinálja. Arról nem is beszélve hogy, néha elkezdi zabálni az akkut a NO-LED.
-
marci04
csendes tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne: a 1,5gb ram nem kevés?
Nem fogy el ha egy aspalt8,zene,és a net van megnyitva egyszere;milyen a multitask? -
ZOLL30
tag
https://www.youtube.com/watch?v=SebepQBns5Q
élni, és élni hagyni..
-
Gardoni
aktív tag
Én is dobtam már le itthon, esett be ágy közé, nagy bimm bummal, de semmi! Megszokás kérdése amúgy, nekem is nagyon csúszós volt eleinte, de már nem vészes! Annyi hogy a karfán nem tudom az ágyban tartani mert onnal magától is lecsúszik, ezért maradt az asztal!
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
ZOLL30
tag
Én is minden nélkül tartom, és eddig szerencse nagyobb baj nem történt, leszámítva, hogy az autóban beesett az ülés és a kézifék közé, koppanva.
Gondoltam lesz pár karc, mire kihalásztam, de szerencsére semmi
Egyébként nekem nem olyan csúszós a kézben, mint sokan írják..élni, és élni hagyni..
-
nistv10
csendes újonc
Sziasztok szerintetek lessz új android rá majd idővel ?
-
-
ZOLL30
tag
válasz [DE2JAY] #474 üzenetére
Tényleg remek telefon lett, az erősebb 8 mag és 2G ram után félve léptem meg, de annyira jól van optimalizálva a rendszer, hogy remekül fut minden.
Gyönyörű a képe, egykezes, élvezhető, semmi bumszli érzés.
Anyaghasználat nagyon figyelemreméltó, ideális partner lett és az aksi a kezdeti gyengélkedése ellenére beállt, 5-6 óra kihozható már a kijelzőből.
Szóval szuper cucc lett és ajánlom mindenkinek.élni, és élni hagyni..
-
ZOLL30
tag
jó ez a telefon, csak nem népszerű még a fórum.
talán majd beindul, ha többen leszünk..élni, és élni hagyni..
-
ZOLL30
tag
-
mateus
senior tag
Ez totál felhasználás függő szerintem, nekem tuti nem lenne meg az 5 óra sem XD
Állandó szinkronizáció, 2 email, messenger, viber stb, fényerő sincs levéve nagyon.
Az Lg G2-n is mások 5-6 órát kihoznak, nekem az is kb. 3 óra, bár ha nem nyomkodom sokat, akkor 2 napot kibír. Na de nemsokára kiderül, amint beszerzek egy A3-t -
ZOLL30
tag
válasz N.YCityBoy #468 üzenetére
kérlek, majd egy 8-9 órás kijelző képet mutass nekünk, számomra hihetetlen..
nekem max 5 óra jött ki (3G használattal), ami már nem rossz szerintem..
de azért kicsit túlzó szerintem amit írsz, de ha látom, elhiszem[ Szerkesztve ]
élni, és élni hagyni..
-
veterán
-
JasL
senior tag
válasz gabenn4241 #461 üzenetére
A legutóbbi üvegfólia az egyik márkánál szériahibás volt, ezért állt el a szélük, már vissza is küldték a szállítmányt, most jönnek az újak.
-
ovics
aktív tag
válasz gabenn4241 #461 üzenetére
gyakorlatilag az összes eláll, mivel le van kerekítve ezért kisebb fóliákat/üvegeket gyártanak rá és ilyen módon jelenik ez meg
-
JasL
senior tag
válasz gabenn4241 #458 üzenetére
Igen, ez a neve, valójában plasztikból van, de ha ütés éri, pókhálósra törik, mint az üveg és megvédi a telefont önmaga feláldozásával.
-
gabenn4241
tag
Üvegfóliát??
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
válasz gabenn4241 #454 üzenetére
Telekomnál árulnak pont megfelelő méretű üvegfóliát 1990 Ft-ért.
-
ZOLL30
tag
Sajnos, még az aksiban érzek gyengeséget.
Harmadik feltöltés: 5 perc kijelző használat után és egy kevés telefon után 99%ról hirtelen lement 95%-ra.
Lehet még nem állt be az aksi, de eddig ez nem biztató ìgy.
Formázni nem formázom órákat, csak feltöltöm maxra és le is veszem a töltőről.
Érdekes, mert a honor 100% ról kb 10perc használat után vesztett 1%-t csak, ez pedig lehúzom és szinte le is ugrik egyből..
Ma az endomono is alig talált Gps jelet.
Összességében jó teló, de remélem az aksi is jobb lesz.
Másoknál tapasztalat?élni, és élni hagyni..
-
gabenn4241
tag
Sziasztok! A minap vettünk páromnak egyet gold kivitelben. Gyönyörű, és egyébként szerintem simán unisex ebben a színben. Ha lenne az ideiből dual simes hazai kiadásban simán vennék egyet magamnak is. A rendszer pörgös nem akad, a kamera nagyon gyorsan működik, a kijelző meg brutálisan szép. A tavaji modelleket egyértelműen felül múlja szerintem. A gond csak annyi, hogy kerekített a kijelzője, és nem jó rá az üvegfólia. Valaki rendelt már ebayről fóliát?? Ha igen és méretben okés akkor egy linket dobjon már róla!! Köszi a segítséget.
-
oncsi
őstag
szerintem (remélem) hogy a méret versenyből (hogy minden gyártónak legyen minimum 5.x-es telója) talán áttérnek a 4.5 körüli, jelenleg hiánypótló méret minőségi gyártására. Én nem tudtam az A5-öt megkedvelni a mérete miatt. Az A3 nekem is ideális. Csak még azt nem döntöttem el, hogy elég e a tavaji, vagy inkább a 2016-os. Tudom technikai értelemben ez egyértelmű, de nem játszom a gépen, és amit néztem (a kijelzőn kívül) az a kamera lenne még ami ösztönöz az újabb felé.
Az A5-ös tavalyi kamerájával kb egy szinten van az idei A3-om? mert az elég jól bejött nekem. Vagy van szignifikáns különbség a 8-13Mpxl és a képfeldolgozás miatt?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
ZOLL30
tag
Honor 4x-ről váltottam le erre a kis compact készülékre,
mivel elegem lett az 5.5collból.
Kicsit tartottam a 4.7 miatt, de tökéletes a mérete, végre az egykezes fogás mellé kényelmes tartás is társul.
A ķülső szèp, a telefon méret paraméterei is rendben vannak számomra..kis kecses.
Hardveresen leadtam a 8mag és 2gb ramból, de ennek hiánya napi használat mellett nem érződik, meglepően jól pörög.
Játszani pedig nem játszom.
Az aksi még kérdés, mert a honor simán 2 napot kibìrt, amig a kis A3 még nem tudott produkálni, de ezt betudom annak, hogy új és még többet nyomkodom az átlagnál.
Eddig nagyon tetszik, jól összerakott darab és élvezem a használatát és végre nem egy tégla lakozik a zsebemben.élni, és élni hagyni..
-
mike1334
veterán
Én 3.8 colossal tolom most, de szeretem zsebben hordani a telót, és néha már ez is nagy. 4-4.3 colosnak örülnék a legjobban, de az nem igen lesz a közeljövőben, max az új iPhone, de annyit nem adok telóért. Most úgysincs készleten a Redmi, szóval ráérek filózni..addig lehet az A3 ára is csökken. Nagyon szép telefon mindkettő, és belül is nagyon jók, szóval nehéz kérdés
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
ovics
aktív tag
válasz mike1334 #447 üzenetére
na átjövök már offba, mégse vág témába
szóval akkor szerintem nem lehet különösebben nagy akadálya a redmi vásárlásának a leírtak alapján
méret oké hogy nagyobb, de nem sokkal ám, és meg lehet szokni, én most ugye az A5-re váltással 4"-ról léptem 5,2-re, de ezalatt a 4 nap alatt már majdnem meg is szoktam -
mike1334
veterán
Az A5 már árban arrébb van kissé...xiaomival van tapasztalat, asszonynak már két éve van egy és imádja, szóval abszolút bizalom megvan a márkában a részemről.
nistv10
A nevesebb telefonok 99%-át ugyanazok a kínai gyártók gyártják, mint ezeket. Nem mellesleg a Xiaomi a 4. legnagyobb telefongyártó, de persze ettől függetlenül kinek mi Én csak arra voltam igazából kíváncsi, hogy ki az aki a 2 telefonon gondolkozott, aki nyilván élből elutasítja a másik telefont, az nem annyira objektív véleménnyel bír szvsz
tozso76
Igen a B20 hiányáról tudok, de igazából Budapesten töltöm időm nagy részét, ott is a belvárosban..minden másra ott a 3G meg a wifi
A rácsok zavarnak, de láttam egy egész menő tpu tokot, ami után hűűű érzés fogott el. Mondjuk az A3 is gyönyörű telefon, ott a csúszós üveg hátlap, ami zavaró, legalábbis nekem. A RAM se vészes, játszani nem nagyon játszok, max kis pöttyögősökkel, arra meg csak elég ez. Fotó megint nem számít, nagyon ritkán fotózok telóval, ott van erre a célra a fényképező. Ha meg csak úgy hirtelen kell vmi kép, akkor nem várok el csúcs minőséget, bár egész jó képeket lő a Redmi is, ahogy néztem a topikjában...Szóval a kisebb, kompaktabb méret vs nagyobb üzemidő és MIU áll szemben egymással.
Köszönöm mindenkinek, van még egy kis időm úgyis megvárom a fizetést (plusz megfogadtam, hogy két évig nem cserélem le a telóm, és áprilisban lesz 2 éve, hogy az enyém )
-
tozso76
aktív tag
válasz mike1334 #437 üzenetére
KB 1 hónapig őrlödtem a 2 teló között. Igazság szerint a redmi kockás hátlapja miatt vettem végül az A3-at. Nincs fekete rács nélkül. Nem tetszik ez a rácsos hátlap. Ami másik dolog a B20 B3 volt. Ezen viszont kár volt aggódni. DebrecenBen annyira gyenge 4G-n a térerő hogy, végül atkapcsoltam 3G-re.
Ram miatt ne aggódj. Eddig egyszer sem éreztem kevés ram miatt lassulást.
Amiben egyértelműen jobb az A3, az a fotó-videó szekció. -
nistv10
csendes újonc
Senki ne haragudjoneg rám ez a saját véleményem nekem ien telefonok mint ezek a kínai példányok semmi pénzért úgy gondolom hogy inkább megfizetem és nevesebb modell van a zsebemben nekem ez az a4 2016 nagyon tetszik pedig alphám és s6 om volt és nem veszek észre nagy különbségeket. És mégegyszer mondom kinek hogy meg mirn izlése van a telefonok terén !
-
-
mike1334
veterán
Van itt olyan aki ez a teló és a Redmi 3 között vacillált? Kb ugyanannyiba kerülne mindkettő. Ennél tetszik, hogy 4.7 colos, ott meg a picit hosszabb üzemidő és a 2 Gb ram...nehéz döntések ezek
-
tozso76
aktív tag
Megjött a tok és az üveg fólia. Tokkal minden rendben. Vékony , tapadós anyagú. Soha egy telefonomon nem használtam még tokot, de ezt napjában 5-ször ejteném el tok nélkül.
Fólia viszont nem használható ezen a telón. A legömbölyités miatt, körben 2 mm-rel kisebb a fólia, de még így sem tapad rá teljesen a kijelzore. Kb 2-3mm körben ami eláll a kijelzőtől. Tehát kuka a fólia.Viber el kapcsolatban lenne egy kérdésem : Egy pár napja nincs az statusz sávon viber ikon. Ha viber üzenetet kapok és nem olvasom el azonnal akkor nincs értesítés.
Viber beállítások között mindent végig zongoráztam. Intelligens kezelőben kikapcsoltam a kezelést.
Valakinek valami ötlet? -
[DE2JAY]
senior tag
Nekem arany van, és fekete S-line tokban k*rvajól néz ki, mert full fekete az előlapja!
A keret se lóg ki, Nekem tiszta SGS2 feelingem van így tőle /a kedvencem volt/[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
ZOLL30
tag
hali,
Arany kivitel mennyire csajos?
Látott, fogott valaki élőben már ebből a színből?Lenne egy cserém, de az Gold lenne, csak nem tudom mennyire gáz férfi kézben..
kösziélni, és élni hagyni..
-
mateus
senior tag
válasz norberto85 #424 üzenetére
Jól jártál vele, én is néztem, 7végén elhoztam volna XD
-
joefasalasso
aktív tag
Smartshopot akartam, bocs...
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok,
A Clickshopból rendelt már valaki ilyen telefont? Regisztrálható a plusz 1 évre?
Köszi
-
Gardoni
aktív tag
válasz norberto85 #424 üzenetére
Ajándék kártya nélkül se lenne ez sztem kérdés!
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
norberto85
csendes tag
Tegnap sikerült vennem 58000 ért egy ilyet használtba (64Gb ajándék microsdkártyával) remélem megéri az árát.
-
nistv10
csendes újonc
Imádom énis a telót és a barátnöm és az öcsém is nekunk bevállt akkor nekem is marad a pendrive os megoldás sajnos ! Köszi a válaszod !
-
[DE2JAY]
senior tag
Igen, írták korábban, hogy az OTG igen az MHL nem megy...
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
-
nistv10
csendes újonc
Sziasztok nekünkis bővült a család 2 készülékkel és imádjuk nagyon gyors nrm akaozik megbizható telefon. Lenne egy kérdésem ue40j5000 as led tv rá tudnám kötni hogy a képeimet videóimat nézzem rajta köszi a válaszokat ha lessz !
-
Gardoni
aktív tag
Így van gyerekek, brutálisan bejön! Először S7 volt a terv de ez sokkal jobban megfogott, és rájöttem hogy azt nem tudnám kihasználni fullra, meg hát az ár is ugye!
Abba is biztos vagyok, hogy jönni fog rá a 6-os Android!
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
akos_ur
aktív tag
nekem "sima" fekete van, az ujjlenyomatok nem érdekelnek, szinte mindegyik telón meglátszik...
viszont a készülék tényleg brutál jó, nem ez az S3/S4/S5 feeling, hogy ilyen über gagyi műanyag, ami elrontja az összképet, hanem igazi minőségi darab, nagyon jó kézbe fogni... én tokot se vennék rá soha, ez pont így néz ki jól, ahogy van...
mindent tud amit kell, amit meg nem, az meg a "marhára nem érdekel" kategória
(egyedül annyit szeretnék, hogy majd azért kapjon egy 6-os androidot )
-
mateus
senior tag
Dual sim változata van valakinek?
Van bármilyen eltérés az 1 sim-eshez képest?Ha pl. "sufni gsm"ből veszem, akik köztudottan valamilyen másik régióból hozzák a telókat, akkor a hivatalos frissítéssel lehet gond / késés stb.?
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
A dupla koppos képernyő ébresztést-lezárást itt nem lehet valahogyan megoldani?
-
nistv10
csendes újonc
Köszönöm szépen csak nem rontanám el vele a telefont ?
-
[DE2JAY]
senior tag
-
nistv10
csendes újonc
Sziasztok nekem 2 hete van meg a telefon nagyon szeretem régebben alphám volt és aztis szerettem de az akku miatt megváltam tölle és ez a telefon nekem tökéletes mind méret és mind tudást tekintöen azt szeretném kérdezni hogy nem tudja e valaki miert azt az a5 2016 ben található processzor magot jelzi ki az aida az a3 2016 nál is és ha igen az van benne akkor hogyan lehet azt a 4 magot felébreszteni nem baj ha ugrik a gari nem most akarom csinálni vele hanem kb 1 év mulva . Amúgy nagyon szép képeket készit nagyon jó összeszerelés minden tökéletes a laggokat meg megoldotta egy frissités !
-
Gardoni
aktív tag
Meg azt sem értem, hogy miért kellett a hátlapon rajta hagyni az a made by samsung meg ilyen ce, meg ilyen feliratokat, amit még eltávolítani se lehet mert az üveglap alatt van! Valószínű különben hogy a nem levehető hátlap miatt, mert ugye rajta vannak a imei, sv, meg egyéb adatok, ami a régebbi telefonomnál a hátlap leszedése után volt olvasható! Ez ez egy ami kicsit zavar!
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
Gardoni
aktív tag
Azt nem tudja valaki hogy a kapacitív gombok világítását hol lehet szabályozni? Trend Plus-on (4.2.2) még megtaláltam de itt nem igazán jövök rá hogyan kell! Köszi!
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
Gardoni
aktív tag
Na gyerekek, megvettem a család kicsi kincsét, és azt kell mondjam hogy aki eddig kételkedett a vásárlást illetően, az ne tegye! Menjen venni, mert brutális! Le is frissítette magát szépen az új foltozó android frissítéssel!
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
[DE2JAY]
senior tag
Na kiderítettem!
Az általam korábban említett lag-ot a mobilnetem hiánya okozta (t-mobil 32kbps-re korlátozás)!
Valamit kér a telefon a hálóról, ami nélkül Ő úgy gondolja élhetetlen a világ, ha nem kapja meg és addig produkál egy jókora LAG-ot
Megerősítéseket kérek a sorstársaimtól.Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Sirbence
csendes tag
Sziasztok! 80-ért megérné megvenni ahogy nézem csak jókat írtok róla
-
Gausz
aktív tag
A videoja nekem is nagyon tetszik, első osztályú az élessége és mindene, a képei viszont gyengék. Automatára van állítva minden, és a beltériek elég homályosak, vakut nem villantja, de mintha kevés lenne a fény neki, így hosszú a záridő, amibe vagy a kezem, vagy a fénykép tárgya/személye belemozdul.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest