- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Hihetetlen mennyire lezabálja a Ram-ot a "nagy" facebook! Tegnap letöröltem most olyan a teló mintha nyomtam volna egy gyári visszát. Szóval ram gyilkos, mindegyik telefonnál, pl. az előző j5-ösömet is rendesen megfogta.
-
Richie86
senior tag
Szia,
Páromnak ebay-ről rendeltünk egy vékony szilikontokot 590-ért, teljesen jó (csak az a baj, hogy 2-3 hét volt mire ideért). Ja a 2000 Ft-os átlátszó gyári tok, amit a T-mobile-ban rátukmáltak, eltört egy hét alatt, attól, hogy a táskájában hozzáütődött valamihez...
[ Szerkesztve ]
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Valami jó telefontokot tudnátok hozzá ajánlani?
A dashboardot 8főképernyő, blaról-jobbra elhúzom akkor jön elő) tudjátok hogy hol kell kikapcsolni? -
mateus
senior tag
válasz
paulchambers #1085 üzenetére
Ugyanezekre használom, olyan telóról jöttem át ami erősebb hardverrel volt szerelve, mégsincs bajom ezzel.
Ha akadna, bugos lenne, már rég eladtam volna. -
paulchambers
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik az A3(6)os és találtam is webshopban 70ezer alatt.. Van másik két telefon amin még vacillálok az egyik a Samsung J5 (2016) a másik pedig a régi A5ös. Igazából kb mind3 egy árkategóriába mozog. Az egyetlen dolog ami miatt felmerült a másik két nagyobb telefon az a 2 GB ram de amúgy az A3 lenne nálam a nyertes és igazából mindenben jobb és újabb mint a másik kettő..(bár a J5ön már 6os android fut)
Az A3ra mikor jön ki a 6os android?Igazából abszolút hétköznapi dolgokra használnám a telefont, netezés, emailezés, plusz gps és fényképezés, a lényeg hogy gyors legyen, megbízható és ne akadjon..
Előre is köszi a segítséget! -
Csak nálam tart a képernyőzárnak a gombnyomástól néha majdnem 2 másodpercig, hogy magához térjen és reagáljon az ujjamra, vagy másnál is? Néha egészen gyors (1mp, ami még mindig lassabb, mint a 4 éves elődjén), de ha sokáig nem piszkálom, akkor van 2mp, néha több is. Sztem ez botrányos. Az egész átláthatatlan, popup-os/buborékos értesítési rendszerről nem is szólva...
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
A Weather Daemon az az időjárás widget?
-
d.mate08
tag
Sziasztok! Nem kevés nektek az 1,5GB RAM? 1GB RAM-os telefonról váltanék,talán erre. fb, messenger,whatsapp,chrome elfut egymás mellett töltögetés nélkül?
-
Tuomas
addikt
Na közben kicsit megnéztem a témát, mivel nem szívesen root-olok telefont.
A reklámblokkolót csak a chrome nem engedi, firefox enged kiegészítőket telepíteni, így működik is vele. Egy a bibi, a firefoxot nem tudom megszokni a még mindig (szerintem) béna gyorshívója miatt.Ezért letiltottam, töröltem minden böngészőt, egyedül a gyári maradt rajta, amiben pozitívat csalódtam, és úgy olvastam, hogy a 4.0-s verziója már engedni fog külső reklámblokkolókat. A bibi csak annyi, hogy jelenleg az a3 nem támogatott, és semmi forrást nem találtam hozzá, hogy mikor lesz az
Erről valakinek infója? -
válasz
Dimond G #1066 üzenetére
Snap camera
vagy
Snap camera próbaverzió
4 éve használom, nagyon jó, bár úgy tűnik egy ideje nincs frissítve, szerintem csak azért, mert már tökéletes.A fizetős verziót meg is vettem, ami nagy szó, mert a playről összesen 2 appot vettem ezzel együtt.
-
Dimond G
senior tag
Nekem is volt ilyen jelenségem. Akkor fordult elő, amikor a bújtatós tokomba úgy raktam be, illetve vettem ki, hogy a home gomb volt a tetején. Ezt annak tulajdonítottam, hogy megnyomhattam, mivel ritkán fordul elő.
Amúgy nincs baj a telóval. Nagyon szeretem!
Mondjuk a gyári kamera helyett tudnátok másik jobb app-ot? Köszönöm! -
mateus
senior tag
Nálam 2 hónap alatt egyszer sem volt ilyen, fura hogy nálad 1 nap alatt többször is.
Csakis a home vagy bekapcs gombra kapcsol be a kijelző.Mondjuk ez az AC Display nevű progit használva nem igaz, mert ott beállítottam, hogy ha zsebből kiveszem villanjon fel ha értesítés érkezett
-
Kedves tulajok! Érdekes jelenségre lettem figyelmes. Ma vagy kétszer előfordult, hogy felemeltem az asztalról, és egyszer, hogy kivettem a zsebemből a telót, és felvillant a kijelző. Garantáltan nem nyomtam meg egyik gombot sem! Ki tapasztalt már hasonlót? Úgy emlékszem minden alkalommal a felső részénél fogtam meg a készüléket. Lehet, hogy a hall szenzort birizgálta meg vmi? Mágneses az érintésem?
-
mateus
senior tag
Jah az S2-t ismerem, 3 éve még nekem is az volt, szerettem.
Azután jött egy Nexus 4, LG G2 majd ez az A3.
Még a G2-ben is benne voltak ezek a funkciók amiket hiányolsz, valóban kényelmesebb lenne a használat, de én már megszoktam a hiányukat, szerethető ez az A3, így nálam ellensúlyozza azt a néhány hiányosságot.
Én pl. a gyári billentyűzetet nem tudom soha megszokni, swiftkey-t használok már jópár éve. Ébresztőórára a Timely-t, bár jelenleg a gyárit, mert nekem elég az a funkció.
Azt nem tudom, hogy pl. az S6-ban ezek benne vannak-e, de pl. az főként a gyengébb akkuidő miatt esett ki nálam, plusz kisebb telót akartam.A lényeg, hogy abszolút egyénfüggő, hogy ugyanaz a teló kinél milyen megelégedettséggel szolgál, mindenkinek más a fontos, ezért is nehéz ajánlani látatlanban.
[ Szerkesztve ]
-
Egy 5 éves csúcskategóriás telefont (S2) cseréltem egy vadiúj középkategóriásra, és nem gondoltam, hogy ez egy rakás imádott funkció elveszésével jár.
Csak amit tegnap óta észrevettem:
- smart alarm az ébresztőórából
- okos kezdőképernyő (fülhallgató bedugására előjött egy külön oldal csak médiaappokkal, nagyon kényelmes)
- záróképernyőre nem tudok gyorsgombokat tenni
- hívásszűréshez whitelist !!!! A fentieket még meg tudom oldani, de ezt hogy? Külön appot nem akarok csak ezért feltenni...
- screen mirroring (fent már volt róla szó, de tényleg teljesen kivették, nem csak elrejtették)Hogy írjak pozitívat is:
- gyors!
- gyors!!
- a samsung billentyűzet elég sokat fejlődött 4 év alatt, én sokat írok, nagyon kézre áll.Azért arra kíváncsi lennék, hogy a fenti eltűnt funkciók mondjuk az s6-ról is hiányoznak-e, vagyis csak simán áldozatul estek a touchwiz karcsúsításának, amitől kevesebb ramot eszik a rendszer, vagy direkt a középkategóriának butították le a funkciókat. Van vkinek összehasonlítási alapja?
-
-
-
Tuomas
addikt
(#1052) aryes, (#1053) GEPESZ66, (#1054) Veron
Köszi mindhármatoknak!
Természetesen figyelek, hogy ne gányoljam szét a rendszert, nem telepítek fel mindenféle gagyi f*ngós appot, stb, de sajnos egy tök átlagos, hétköznapi híroldalnál is felugrott, a veszélyben a telefonod, vagy az elrommlott az akkumulátorod kezdetű nem is tudom minek nevezzem kéretlen valami.
Bosszantó, és nem tudom, megfogná-e ezeket valamilyen program. -
Inkább nézd meg telepítés előtt, hogy mihez kér engedélyt az app, ne használj virágboltból szerzett appokat és ne rootold a telefont.
A böngészőben látott hülyeségek ellen meg nem véd a knox, az csak a system/boot partíciók integritását védi tudtommal, mást nemigen csinál (fixme ha rosszul tudom). -
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy használtok-e valami féle "vírusírtót" a telefonra?
Elég sok olyan mobil nézetes honlap van, ami folyton valami reklám féléket dobál fel, többek között, hogy a készülék megfertőződött, ki kell cserélni az akkumulátort, stb stb stb. Persze tudom, hogy ezek fake oldalak, és valami gagyi alkalmazást akarnak rám sózni, de nagyon idegesítőek tudnak lenni. Szóval kíváncsi lennék a véleményekre ilyen téren!Szerk: A knox védelem vagy mi a szösz az intelligens kezelőben be volt kapcsolva, és ennek ellenére is feldobta ezeket a butaságokat
[ Szerkesztve ]
-
Rataxes
csendes tag
Sziasztok!
Kinek milyen színben van? Holnap készülök megvenni, de egyszerűen nem tudok dönteniA fekete elő/hátlap sötétszürke káva visszafogottan elegáns, míg a fekete előlap, az elvileg aranynak nevezett, de inkább ezüstös jellegű káva/hátlap modernebb benyomást kelt. Hímnemű vagyok, és inkább "üzleti jellegű" készüléknek használnám. Nektek melyik tetszik jobban? Az "arany" inkább csajos talán?
-
válasz
viktro82 #1046 üzenetére
Még nincs A3-om, de egy másik Samsungon (amelyik szintén "nem támogatta"
) így sikerült előhozni: Ezt töltsd le, és válaszd az activity-t. Várj, kicsit lassú, aztán görgess le és keress olyat, hogy "wireless display". Hátha ezen is működik!
-
viktro82
csendes tag
válasz
viktro82 #1045 üzenetére
Közben volt egy csörtém a samu ügyfélszolgálattal is, ahol közölték hogy semmi köze az A3 2016 telefonnak az A3-hoz, és legközelebb jobban nézzem meg mit veszek, akkor nem járok így
Jó, mondjuk irtó kedvesek voltak, de a lényeg kb ennyi, hivatalosan nincs screen mirroring, és nem is megoldható rá. Azért ha valami módon mégis megoldható, ne titkoljátok előlem
oké, olyan appot találtam, amivel képeket meg videókat lehet a tv-re küldeni, de azért ez még elég messze jár tőle...
-
viktro82
csendes tag
A régi A3-ban (A300FU) van screen mirroring, egyből a gyorsgombok közt. Ebben az újabb telefonban viszont sehol nem találom. Én vagyok ennyire vaksi, vagy tényleg nincs sehol? És ha nincs, rá lehet valahogy tenni?
-
mateus
senior tag
válasz
mike1334 #1036 üzenetére
A sima fólia is olyan, hogy nem ér ki a kijelző széléig, csak odáig, ahol a lekerekítés kezdődik.
Tok: én most szereztem be egy Nillkin Nature szilikon tokot:
Kép 1
Kép 2Mint látható mind a jack mind a töltő aljzatnál van védő dugó, amit természetesen ki lehet hajtani.
Emellett az oldalán van egy recésebb rész, amivel még jobban tapad a kézhez.Ettől függetlenül én is gyakran használom tok nélkül, mégis csak úgy a legszebb
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Mitöl lehet gyászos az üzemidő..
1 nap 11 óra készenlét és kijelzőben 1 óra 56 perc..
Most 25% van az aksi..
Nem megy benne semmi , alapon megy
Mi lehet a gond ? -
mike1334
veterán
Most már én is beléptem a klubba
A telefon nagyon szép, holnap kiderül, hogy mit tud a gyakorlatban
Szerintem egy sima fóliát fog kapni (az nem áll el ugye a széleken?), meg esetleg idővel egy szilikon tokot. -
viktro82
csendes tag
válasz
paperboy #1033 üzenetére
épp én is írni akartam hogy probléma megoldva.
voltam bent amúgy samu szervízbe, mondták hogy a frissítés lesz a ludas, nyomjak egy factory resetet, mert ki tudja még mi baja, és az meg helyre rak mindent. Mondtam hogy nincs kedvem újra belakni, még meglátom.
Aztán itthon gondoltam egyet, alkalmazáskezelőbe a fényképező app adatait töröltem, elindítottam, és azóta megy minden, jó a vaku, jó a makró. Szóval első körben elég a küszködő appot megpucolni, a telót nem is bántottam. Nem is értem így utólag miért nem ezzel kezdtem.
-
paperboy
senior tag
válasz
viktro82 #1030 üzenetére
Na, probléma megoldva, szerintem nem is küldöm be szervizbe feleslegesen. Kies3-at rakd fel, majd Firmware frissítése és inicializálása, ekkor szépen leszedi és újrarakja a telefont, előtte download módba kell rakni, de mindent ír ugye. És ami a lényeg, hogy első lépéseknél az előzőleg mentett beállításokat a gmail fiókból ne töltsd rá vissza mert sztem talán ez zavarhatja be az új firmware-t, Így nekem már megint szépen működik a vaku, mint ahogy kezdetekkor. Gondoltam, hogy valami szoftveres hiba...
-
válasz
paperboy #1031 üzenetére
Ez érdekes, én egy Samsung Wave-vel jártam szó szerint ugyanígy még 5 évvel ezelőtt. Egy fw frissítés után a vaku nem volt hajlandó többet rendesen villanni. Végül nem küldtem emiatt szervizbe, nem akartam hetekre telefon nélkül maradni. Úgy látszik Samsung betegség...
-
paperboy
senior tag
válasz
viktro82 #1030 üzenetére
Nekem eleinte rendesen működött, talán a szoftverfrissítés óta csinálja ezt, de ahogy nézem szerintem nem villan akkorát amekkorát kellene, nekem is teljesen fekete szinte a kép amit készít. Más kamera appal is ezt műveli. Samsungnak jeleztem, Smart tutor-ral rámentek a telómra ,de végül is semmire nem jutottak mert tesztmódba is ezt produkálta. Úgyhogy, mivel vidéki vagyok, a héten viszik el tőlem a telót, kiváncsi leszek mi van, de sztem csak szoftveres a baj, de majd kiderül...
-
viktro82
csendes tag
válasz
paperboy #1019 üzenetére
Nekem független A310FXXU2APDC van, tegnap próbáltam először fotózni este 2-3 méterről, és az exponálás nekem annyira el volt késve, hogy teljesen fekete képeket kaptam. Zseblámpát kellett indítanom, hogy el tudjak készíteni egy képet. Kérdezni is akartam pont itt a fórumon, hogy ez mennyire normális, és mit lehet tenni? Esetleg nézzek valami fényképező appot a playen? Ez elég fapados, hogy a beépített fényképező vakuja (vagy távolságérzékelője?) ennyire vacak.
Plusz makrózni se tudok, pedig úgy emlékszem a régi A3-assal az se volt akadály. Többieknél ezek rendben vannak? Lehet benézek akkor Samsungékhoz...
-
SkylineGTR76
tag
válasz
mike1334 #1021 üzenetére
Nálam még az elején mikor a hátlapi fóliát raktam fel, papírlapon a kijelzővel lefelé megkarcolódott. Nincs rajta azóta fólia, újabb karc nem keletkezett, zsebben is hordom persze. Sztem egy homokszem simán megjelöli, ha pl bankkártyát húzol végig a kijelzőn (más telóval jártam már így), simán tapogatással nem tudod megkarcolni.
-
ZOLL30
tag
válasz
mike1334 #1026 üzenetére
2 hónapja, használom, mindenféle védelmi kiegészítő nélkül, se tok, se fólia, se semmi..
Autóban reptettem be egyszer a kézifék mellé, koppant nagyot, de szerencsére semmi külsérelmi nyom nem lett belőle és a napi használat mellett (zsebből ki-be) max a hátlapon vélek felfedezni 1-2 hajszálkarcot, de nem is látszik igazán, csak ha nagyon ráfókuszálok.
Összességében napi használat mellett jól bírja a gyűrődést, az más kérdés, ha betonra szaltózik egyszer, akkor mi lesz a kimenetel.. -
mike1334
veterán
Köszi a válaszokat mindenkinek
Igazából üveget azért nem tetetnék rá, ami miatt te sem, mert nem passzol a széleken. A tok meg pont elrontja az egész teló "kinézetét" szerintem, mert azért ez egy szép, elegáns telefon. Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy "pőrén" mit bír a teló -
mateus
senior tag
Ő pont azt kérdezte, hogy tok és fólia nélkül mennyire karcolódik
Az üvegfóliára kíváncsi lennék, én egy Xpro-t rakattam fel, ami szintén hasonló árkategória, de a széleken nem tudott felfeküdni a 2.5D kijelzőszélek miatt, így maradt a sima fólia.Amúgy szilikon toknak ajánlható a Nillkin Nature is, 0.6mm vastag, az egyik gsm-ben 2200 Ft-ért láttam.
-
mateus
senior tag
Én a kisebb, kézre állóbb méret miatt döntöttem az A3 2016 mellett, amúgy A5 lett volna, mert féltem a kevesebb RAM-tól, meg ujjlenyomat olvasót is szerettem volna.
De nem csalódtam benne, sőt a gyengébb hardver miatt állítólag pörgősebb mint az A5, bár lehet az is javult már a frissítések óta.
Akksi idő fantasztikus.
Fényképező: én gyönyörű képeket szoktam vele lőni, főleg HDR-ben, sokan néznek is, hogy mit tud
Kijelző megint csak gyönyörű, elég ehhez a kis kijelzőhöz. -
jbl
senior tag
Én már túl vagyok egy zsebből való kiesésen ( kocsiból kiszállva kiesett a zsebemből az aszfaltra) minden sarkán látszik a nyoma. Max 50cm lehetett, üveg fólia tört, kijelzőt megvédte.
-
mike1334
veterán
Ismét kérdés, mert sok idő eltelt, több a tapasztalat....tok és fólia/üveg nélkül karcolódik valakinek zsebben? Köszönöm!
-
paperboy
senior tag
Sziasztok,
Megnézné aki már frissítette a legutóbbi frissítéssel (Telenor, A310FXXU2APDC), hogy rendesen vakuzik e sötétebb témánál a teló, mert én nálam fókuszálásnál rendesen világít, kép készítésekor kicsit felfénylik, de marha sötét, kivehetetlen képet csinál. Zseblámpa funkció is jó amúgy...
[ Szerkesztve ]
-
xlinux
tag
Sziasztok!
Gondolkozok ezen a két készüléken A3 2016 - A5 2016. Ezért meg szeretném kérdezni, hogy aki váltott a nagyobbról a kisebbre csak a nagyság miatt tette, vagy volt valami más is (pl. app vagy funkció stb.).
-
Sonoe
csendes tag
Sziasztok!
Másnál is olyan az érintés kattogó hangja a menük kiválasztásnál, hogy egyszer halkabb következő már kicsit hangosabb? Ha hagyok pár másodperc szünetet a két kiválasztás vagy kilépés között nekem halkabb.
Ez normális? -
Na az tök jó.
Akkor a led kivételével minden van benne.
Amennyiért én vettem újonnan a nejemnek,annyit megért.aryes:
Jaja... Baromira nem figyelem egyébként,de igazad van.
Az van bennem,amikor még az ACE sorozatból kihagyták pl.a fényérzékelőt,meg még mittudoménmit
Ilyeneken spóroltak Samuéknál. Jó ez azért jobb persze,de nem bízom bennük.
Az Alpha ami nekem is volt anno,mikor megjelent,az bika egy cucc.[ Szerkesztve ]
-
igor-hu
tag
Az a lényeges különbség, hogy nem opt out módon működnek az engedélyek, mint a korábbi Android verziókban, hanem opt in. Szóval ha egy appnak kell valami akkor elkéri hozzá a jogot futás közben, ergo a usernek az arcába van tolva. hogy "hello ez az app fizetős szolgáltatásokat akar használni, tuti engedélyezed neki"? Az átlag user ettől megijed és elgondolkodik, szóval szerintem hasznos dolog.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
TheBikerider #1006 üzenetére
Gyorsulásmérő biztosan van, különben hogy fordulna el a kép, ha forgatod a telefont?
Giroszkóp talán nincs, nem is nagyon kell. Lépésszámláló meg a gyorsulásmérőt használja, nem egy külön szenzor.
De mi a fene az az RGB szenzor?? -
Dimond G
senior tag
Én is erősebb telóról váltottam és hasonlóak a tapasztalataim! Megvagyok elégedve vele és tetszik is. Szeretem, mert azonnal megcsinál mindent és nem kell várnom. Az app-ok szépen futnak rajta. Játékokat nem raktam fel rá, de úgy tudom, hogy egy egy komolyabb játék is elfutkos rajta.
Az aksija piszok jó! Igaz nekem sokat megy a zenelejátszó, (így nem sok a kijelzőidő) de 2 napot simán kibír, harmadik nap kell felraknom töltőre, de ha véletlen csak a 3. nap végére jutok el oda, hogy enni adjak neki, akkor is marad benne annyi szufla, hogy kibírja! -
emeron
tag
válasz
TheBikerider #1006 üzenetére
Magenta oldalán találtam az érzékelőkről infót. Szerencsére van benne minden, ami
nekemkell:- gyorsulásmérő
- közelségérzékelő
- fényérzékelő
- geomágneses érzékelő
- RGB szenzor
- hall szenzorBár azért ezt megerősíthetné valaki, akinek van ilyen telefonja.
Attól, hogy nem egy csúcs telefon a Samsung még megerőltethetné magát a frissítéssel. Bár sajnos ez egyik gyártónál sem divat...
-
mateus
senior tag
-
"gyorsulásmérő, giroszkóp és esetleg lépésszámláló található-e az eszközben?"
Szerintem nincsen
Beégés az MM -ben,kiállított telefonnál sűrűbb,hétköznapi használat során szerintem ritkább...
Frissítés a Marsmalló talán,tovább nem hiszem.
Ez nem egy csúcs telefon a Samunál,a helyén kell kezelni a dolgokat,sokat nem kell várni tőle.
-
emeron
tag
Sziasztok! Nagyon tetszik ez a telefon, úgy néz ki ilyet fogok vásárolni. Egy több, mint 3,5 éves HTC 8X-et váltanék le, WP fronton nincs értelmes alternatíva
(meg amúgy is elegem lett az egészből), iPhone és egyéb Android flagship szóba sem jöhet. MM-ben már másodszor tapogattam meg, nagyon szimpatikus, igazán prémium az összeszerelés minősége. A kijelző gyönyörű, a rendszer nagyon gyors. És vicces, hogy ugyan 0,47"-val nagyobb a kijelző a mostani telefonomhoz képest, mégis a két készülék fizikai méretei megegyeznek (kivéve a vastagságot, hiszen a Samsung vékonyabb).Volna azért pár kérdésem:
1) Sehol sem találom, hogy milyen érzékelők vannak a készülékben...Egyedül a fény- és közelségérzékelő (hiszen az látható), továbbá a GPS/GLONASS megléte egyértelmű (ezt minden specifikációs oldal leírja). Mivel szeretnék fitnesz alkalmazásokat használni, jó volna tudni, hogy gyorsulásmérő, giroszkóp és esetleg lépésszámláló található-e az eszközben?
2) Van egy 64GB-os, Class10-es, Samsung microSD kártyám, még sosem volt használva. Ez jó lesz a telefonhoz (írási/olvasási sebesség tekintetében)? Behelyezés előtt kell-e formázni számítógépen, ha igen milyen fájlrendszerben (NTFS, exFAT), vagy majd a telefon megoldja? Be lehet-e állítani, hogy a fényképeket és videókat alapértelmezetten a memóriakártyára mentse a telefon? Továbbá, ha a 16GB-os belső tárhely már kezdene szűkössé válni, lehet-e alkalmazásokat átmozgatni a belső tárhelyről, illetve egyből az SD kártyára telepíteni? Illetve - készülék elvesztése esetén - lehet-e valamilyen védelemmel/titkosítással ellátni az SD kártyát? Spotify prémium felhasználóként az offline mentett zenéket tudom-e az SD kártyára menteni alapértelmezetten?
3) Gyönyörű az AMOLED kijelző, de továbbra is tartok tőle, hogy "beég". MM-ben is volt pár Samsung telefon, ahol ez megfigyelhető volt, igaz azok 1-2 generációval ezelőtti eszközök, és persze non-stop be vannak kapcsolva. Akinek van ilyen telefonja, nincs a kijelzővel probléma?
4) Frissítések tekintetében várható-e, megkapja-e a telefon az Android 6-os és a soron következő N verziót?
Egyelőre ennyi volna, előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
Igaz,hogy néha "laggol"?Elég sokan írják a véleményeknél.
-
senang
újonc
Igaz,bocsi,h nem írtam ki rendesen,már én is látom.már lefoglaltam az a3(2016)-at,nemsokára megyek érte,s köszi mégegyszer
-
Dimond G
senior tag
válasz
manokaki #1000 üzenetére
Nem azért mondom, de ....helyes a dörgés! ....na jó...pont azért mondom, mert nekem is ilyen telóm van!
Nekem Honor 7-esem volt és erről váltottam A3 (6) -ra. Tudom, most mindenki összerezzen, de nekem nagy volt az 5.2 col! Ráadást voltak app-ok amik rendellenesen működtek. Tudom nem egy p8 a honor, de nagyon sokban hasonlít!
Szóval ha az A3 (6) tetszik akkor azt vedd meg! Azt nem állítom, hogy nem csalódsz, de azt se hogy igen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.
- Futás, futópályák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Diablo IV
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...