Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtollasodik középkategória
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humbucker
senior tag
Na végre ismét A3 2016-os tulajdonos vagyok
De immár boldog tulajdonosMost mondhatjátok hogy hülye vagyok, hogy vettem egyet, eladtam, majd vettem még egy ilyet, de most tényleg egy jót fogtam ki. Ez szinte 0 perces, előfizetés mellé kapták amit csak kipróbálás erejéig használtak. Garancia is van, meg hogy mikor vették, teljesen patika állapot, és nincs beragadt home gomb, meg visszanyíl erőteljes nyomása, minden reagál úgy ahogy kell, gyönyörű ez a telefon szerintem, nem is tudom mit vettem volna helyette. A5 nagy nekem, ez jobban kézre esik, bár tok nélkül tényleg eléggé csúszós. Szóval ez most már tényleg jó darab, és home gombe-al is feltudom oldani a menüt, ahova nyúlok egyből reagál, full patika állapot, gyönyörű kijelző, szóval királyság van
Még jövőhéten veszek rá fóliákat, előre hátra, meg egy strapabíróbb tokot, és minden oké lesz remélhetőleg
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest