- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humbucker
senior tag
Na végre ismét A3 2016-os tulajdonos vagyok
De immár boldog tulajdonos Most mondhatjátok hogy hülye vagyok, hogy vettem egyet, eladtam, majd vettem még egy ilyet, de most tényleg egy jót fogtam ki. Ez szinte 0 perces, előfizetés mellé kapták amit csak kipróbálás erejéig használtak. Garancia is van, meg hogy mikor vették, teljesen patika állapot, és nincs beragadt home gomb, meg visszanyíl erőteljes nyomása, minden reagál úgy ahogy kell, gyönyörű ez a telefon szerintem, nem is tudom mit vettem volna helyette. A5 nagy nekem, ez jobban kézre esik, bár tok nélkül tényleg eléggé csúszós. Szóval ez most már tényleg jó darab, és home gombe-al is feltudom oldani a menüt, ahova nyúlok egyből reagál, full patika állapot, gyönyörű kijelző, szóval királyság van Még jövőhéten veszek rá fóliákat, előre hátra, meg egy strapabíróbb tokot, és minden oké lesz remélhetőleg
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest