Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer93
tag
válasz
Mr.Csizmás #14299 üzenetére
Különösebben nem. Csak érdekelni a telefon sebessége ICS alatt.
JB alatt vagyis a cm10es cucc alatt nem volt vészes a gép sebessége. -
slayer93
tag
válasz
Mr.Csizmás #14297 üzenetére
Köszönöm.
-
slayer93
tag
válasz
Mr.Csizmás #14295 üzenetére
Melyik droid ez a rom? 2.3.7 vagy esetleg már ICS?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #14293 üzenetére
az mi ??
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, szeretném megcsinálni egy ismerősöm galaxy 3 as készülékét, a telefonon a gyári 2.1 van és valami pörgös custom romot szeretnék feltelepíteni rá, mit ajánlanátok? mivel és hogyan lehet rootolni a 2.1 es romot ? ezután már ha rajta van a cwm recovery már csak gondolom letöltök egy cusrom romot és simán feltelepitem onnan, de a rootolsát 2.1 el nem tudom megoldani egyenlőre, előre is köszönöm a segítségeteket !
-
nem tudom hogy vagy vele, de ha nem akarsz mostanában új telót venni, akkor 1 jól eltalált rommal visszahozhatod az élők sorába.. nem akarom a sajátomat ajánlani, belátom, hogy jobb a többi (CM7-re épülő 2.3-as), de én meg vagyok vele elégedve, és nem akarom mégegyszer újra belakni a telót
egyik este (éjjel) még valamit meg akartam nézni a neten, bekapcsolom a wifit, nincs hálózat. na ne viccelj.. Keresés.. semmi. Wifi ki-be, semmi, hálózatok elfelejtése, restart, wipe cache: semmi. mondom ilyen nincs. erre rászánom magam, felkelek: pirosan villog a router - hálózati hiba
jóéjt! -
Ceree
senior tag
Már az enyém is döglődik... Aksi kiszámíthatatlan, van, hogy már fél nap után 5%, pedig feszültség alapján még simán bírnia kéne. A random kikapcsolás néha megvan, csak kihúzom a zsebemből, és kiderül, hogy nem is megy.
De ami szembetűnő, hogy bitang lassú...
A naplók mindig lassan nyíltak meg, de az azért túlzás, hogy hívásfogadáskor 1-2 mp-ig csak a számot látom, majd utána hozza be a nevet! :| És még lehetne sorolni... Eljárt az idő felette. Vagy csak az igényeim lettek nagyobbak?
-
slayer93
tag
válasz
pető bá' #14285 üzenetére
Köszi. Am a JB ami linkelve volt abban a kamera nem működik meg a mobilnet ami elsőre észre vettem és nem is laggol annyira. Meg a bekapcsolásnál fagyogat mikor a simet olvassa meg mikor újra akarom indítani akkor is baromi sok idő. Majd később jó lesz ez csak idő kell neki.
-
slayer93
tag
Nem tudjátok, hogy hogy lehetne google playt rátenni a telóra? A JB-s romban nincs benne vagyis lehet én vagyok túl béna.
-
slayer93
tag
Nem tudjátok, hogy hogy áll a ICS rom a telóra?
-
Egy ideje már nem beszéltünk róla: próbálkoztatok ICS romokkal? hogy állnak, mindennapi használatot tekintve? most néztem, már van valamiféle JB is ("Not suitable for daily use because it has not been enough tested."). [link]
most nem vagyok épp tesztelős kedvemben, nagyon szépen megy a Cm7-tel -
huh87
tag
válasz
Bitpalace #14268 üzenetére
Ne adjatok fel!Nekem a Balatonba sikerult beejtenem es 10-15 masodpercig kerestem az iszapos felkavart vizben. Egy napos szaritas es nemi suritett levegos pucolas utan rendben elindult.A hangero lefele gomb csak ket honap utan volt hasznalhato az oxid reteg lekopasa miatt.
Strapabiro telefon.Szinte minden burkoltra ejtettem mar le tok nelkul.
Gyerek a fogzashoz is ezt hasznalta:nyal+fognyomok. Most is errol telorol(mar ket eves) irok.:-) -
DeFranco
nagyúr
válasz
Bitpalace #14268 üzenetére
Kizárt dolog. Maga a "tiszta" víz is hazavágja a telefont egyrészt a zárlat miatt, mindig marad benne egy kis nedvesség, és simán megcsinálja neked a zárlatot, másrészt meg a vízben lévő természetes ásványi anyagok, sók miatt, amik előszeretettel korrodálják az áramköröket.
Ehhez add még hozzá a mosógépben uralkodó durván lúgos kémhatást, meg azt, hogy a dob is adott neki úgy 4-5 asztalról leejtésnyi pofont, plusz a centrifuga...
Elvileg profi szervizekben van ultrahangos gép, ami kiszárítja, rendbe teszi, de szerintem ennek már reszeltek. Kirakatba dummy telefonnak jó, úgyis szép tiszta, vagy a burkolatot meg az egyéb nem elektromos részeket el tudod adni.
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Egy olyan kis problémával fordulnék hozzátok, hogy adott egy ilyen készülék, amit haverom ügyesen benn felejtette zsebébe, és sikerült neki kimosni véletlen. (Ezt ne kérdezzétek hogy sikerült neki, én magam sem értem
)
A kérdésem az volna, hogy mivel tudnám megpucolni a nyomtatott áramkörös telefon agyát? Mert nem tudom mindenhonnan szépen kiszedni a mosóport.... wd-40 vagy féktisztító esetleg? vagy valami tisztítási módot tudnátok mondani?Esetleg még reménykedhet hogy egy új vagy másik akkuval működésre bírható a kicsike, vagy az elektronika ami benne van víz hatására már hazavágta magát teljesen?
Üdv!
-
Sprite75
tag
Valaki használja ezt a Menetrend droid progit mostanában? Frissítés óta nekem nem megy pedig többen írták hogy működik. Megvan esetleg valakinek a régebbi verzió mert az jól működött.
-
tg08
csendes tag
válasz
ádika86 #14263 üzenetére
Nekem is csinálta ezt pár hónapja, tényleg nagyon idegesítő volt. Én valamikor májusban raktam fel a Kyrillos v9.6-ot és hozzá a G3MOD v2.3 NON-OC kernelt, azóta ezek vannak fennt. Azt hiszem a G3MOD v2.4-es kernel is okozott pár gondot, úgyhogy a maradtam a 2.3-nál... Eddig nincs a telóval semmi gond, hetente egyszer újraindítom az a biztos. Mondjuk az akksi hamarabb lemerül mint kellene neki szerintem /pedig kapott egy újat az ebay-ről (1000Ft körül volt) és azzal is/, de az legyen a legkisebb gond
-
Ákinard
aktív tag
válasz
ádika86 #14263 üzenetére
Igen csinál...
Sőt az enyém most arra szokott rá, hogy kikapcsol. Már vagy 2 hónapja gond ez, arra gyanakodtam, hogy az akku lötyög és esetleg kontaktos.
De pont ma a metrón a kezemben volt. A 3G eltűnt egy pillanatra, utána kiírta, hogy Korlátozott szolgáltatás (Nincs szolgáltatás?) pedig volt térerő, csak adatkapcsolat nem... És 1mp múlva kakukk. Kikapcsolt.
Utána 3x szakadt meg a telefonálás kikapcsolással. Kikapcsolt mobilnettel is.
3. alkalommal már tényleg ott voltam, hogy a sínek között landol...
Azt gondoltam, hogy már megérett egy factory resetre, de nem oldotta meg.... -
ádika86
aktív tag
sziasztok!
nektek is csinál néha olyat a telefon, hogy próbáltok hívni valakit, de a telefon nem csinál semmit. vagyis hát bejön a tárcsázás de nem csörgeti a másik felet és egyszer csak kilép a tárcsázásból mindenféle hibaüzenet nélkül. ilyenkor egy újraindítás után megoldódik a probléma. a nagyobbik baj az, hogy ilyenkor nem is tudnak hívni engem... tehát ha mondjuk én este 19-kor akarok valakit felhívni és ezt csinálja a telefon, akkor lehet, hogy aki egész nap próbált elérni, nem tudott... pl. délután 14-kor küldenek nekem egy sms-t azt is este 19-kor amikor emiatt újraindítom a telefonom akkor kapom meg...
ez így elég gyerekes leírás, de így tuti mindenki érti és talán valaki felismeri a saját készülékét és megoldást is tud erre
jah és kyrillos 10.5 van a telón. de ha jól emlékszem kyrillos 9.6 alatt is volt ilyenre példa.
-
Rimuru
veterán
válasz
feddel #14260 üzenetére
Hát pontosan ott találsz rá ahol írtam (mert ugye egy elérési utat adtam), telepíts egy olyan fájlkezelőt ami tudja a belső partíciókat is kezelni pl.: File Expert (ez elvileg root nélkül is működik, másoláshoz elég)
-
feddel
senior tag
Van a Galaxy 3-on egy olyan jelzőhang, mint amikor egy buborék feljön a vízből, véletlenül az "állítódott be". Az nekem nem elérhető valahogy Symbianra?
-
feddel
senior tag
Igazából új készüléket vennék, (asszonyé, neki), most akkor vagy 20 ezer ft-ot jelentene egy újba, vagy meghaggyam netezni, zenézni? Bár az új telefon is mindig ott lesz nálunk, azon is lehet netezni, zenét hallgatni
Inkább a 20 ezer az újba betolva.
-
-
feddel
senior tag
Kb. mennyiért lehet eladni egy bő 1 éves gyári független Galaxy 3-at? Vagy hol nézhetnék utána?
-
amigo8519
csendes tag
Hello!
Az érdekelne ha a Kies-sel frissítem a telefonom akkor elvesztem minden telefonszámom és programom?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv. -
Max_218
tag
válasz
Mr.Csizmás #14243 üzenetére
felraktam énis ezt,a romot,netem még ígysincs ,kernel-t ,hogyan tudok cserélni?
-
Rimuru
veterán
válasz
feddel #14247 üzenetére
Amit az alkalmazás kezelőben enged azt lehet tenni a kártyára, törölni az általa telepített programokat lehet mert azok elkülönített helyen vannak és csak azt a partíciót tudod használni. Olvass utána root-nak és Link2SD-nek, ezek kellenek ahhoz hogy az SD kártyán egy elkülönített partícióra áttud helyezni az alkalmazásokat.
-
feddel
senior tag
Segítsetek, nem értek a Galaxy 3-hoz. Az asszonynak az van, és állandóan kiírja hogy a memória megtelt. Mit lehet törölni, honnan, és át lehet-e tenni az sd kártyára?
-
Rimuru
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14245 üzenetére
Így távolról részemről is egy nagy WTF az eset.
-
Rimuru
veterán
Mr.Csizmás: Bocsi a késői válaszért.
Kernelt ugyanúgy Odinnal one packageként kell (ha a .tar végződésűt töltöd le, a zipet meg recoveryben lehet de nem az alapban nem lehet szóval nem tudtad volna felrakni). Azt a ROM-ot még nem próbáltam, valószínű nem is fogom a lényeg hogy problem sloved.
nagypasztor: Azért jön be a másik mert az volt a legutóbbi alkalmazás megnyitva (és nincs kilőve szóval még fut) és abba lép vissza, próbáld meg újraindítás után, akkor már nem jön be.
Olvasd el a Features listát, azt változtatja.
-
Mr.Csizmás
titán
fura.
felraktam ezt: M12 9.3 és elsőre flottul felment, cache wipe + factory, és penge.
-
Rimuru
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14238 üzenetére
Akkor megpróbálhatod a G3MOD kernelt vagy újra felrakod Odinnal, más ötletem nincs.
-
Rimuru
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14236 üzenetére
Annak nem kéne gondod okozni. Gépen rendesen végigment az Odin? Download mód van?
-
Rimuru
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14234 üzenetére
Érdekes nálam nem volt ilyen. Még egy próba: G3MOD kernelt is felrakod és utána factory reset.
-
Rimuru
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14232 üzenetére
Ott nem tudom mi lenne az a sárga szöveg, próba: aksi ki -> be -> recovery (hangerő fel + le + home + bekapcsolás) -> factory reset -> újraindítás
-
Rimuru
veterán
válasz
nagypasztor #14229 üzenetére
Telefonkönyvre van megoldás (ez 2.2 hiba amúgy), az a lényeg hogy magát az alkalmazást indítsd el, [link] Hozzászólás első fele.
Ha más hibáid nincsenek akkor szerintem nem érdemes váltani, esetleg G3MOD kernelt nézhetnél még meg.
Hülyeséget meg ne beszélj, a telefon 2.1-el jött ki nem 1.6-alMr.Csizmás: Mit raktál fel?
-
nagypasztor
tag
válasz
Rimuru #14225 üzenetére
Melyik ROM egyébként a legjobb szerintetek üzemidő és használhatóság szempontjából?
Nekem fontos volt, hogy minden menjen rajta, és a teló bírjon legalább 3 napot. És persze a gyorsaság sem volt elhanyagolható. Bár a gyári 1.6-nál szerintem minden jobb!Szóval tavaly tettem rá egy destiny 2.2-t fugumod kernellel, és azóta nem nagyon követtem a témát, de ez egy kicsit bugos. Konkrétan nem akar visszalépni a telefonkönyvből. Meg elég sokszor beszaggat, bár az lehet azért van, mert SetCPU-t használok, és ha kikapcsol a képernyő, akkor 333-ra esik a proci. Így 3 napot bír. Ez lenne a legfontosabb! Köszi
-
Rimuru
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14227 üzenetére
Melyiket raktad fel? Amúgy szerintem el fog indulni csak a recovery jött be elsőnek (és factory resetet csinál(?))
-
Mr.Csizmás
titán
valamit eltoszhattam, mert sárga szöveg, delete files blabla....az újraindulás után
-
Rimuru
veterán
Bocsi a dupla miatt.
Gmail alkalmazás adatait töröltem és úgy tűnik helyreállt a rend.
-
Rimuru
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14224 üzenetére
-
Rimuru
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14222 üzenetére
JPU, vagy valamelyik CM7.2-es ROM.
-
Mr.Csizmás
titán
pip
urak, help.
kellene vmi normális rom erre a csodára, főleg modemnek lenne használva wifis tablethez, meg telefonálásra, és zenére.
-
Rimuru
veterán
A gmail szereti nem elküldeni a üzeneteket, más nem tapasztalta?
-
Sprite75
tag
válasz
Max_218 #14215 üzenetére
Ilyet találtam:
VitaMAX APN-ek
vitamax.internet.vodafone.net: Ez az APN gyorsított, rosszabb minőségű képmegjelenítést tesz lehetővé. Ha a böngészési sebesség a fontos neked, és csökkenteni akarod az adatforgalmadat, akkor ezt az APN-beállítást válaszd.
vitamax.snet.vodafone.net: Ez az APN gyorsítás nélküli, standard képmegjelenítést biztosít. Ha a weboldalak lehető legszebb megjelenése a fontos számodra, akkor ezt az APN-beállítást ajánljuk.Meg ilyet
Vodafone VitaMAX MobilWeb beállítása AndroidonName: Vodafone HU
APN: vitamax.internet.vodafone.net
Proxy: <not set>
Port: <not set>
Username: <not set>
Password: <not set>
Server: <not set>
MMSC: <not set>
MMS proxy: <not set>
MMS port: <not set>
MCC: 216
MNC: 70
Authentication type: None
APN type: default -
zsírsámán
senior tag
sziasztok!
Kis segítségre szorulok. Próbáltam már több romot is feltenni, de pár hónap után mindegyik elromlott, hol zenét nem lehetett hallgatni, hol a net nem működött stb. Van megoldás arra, hogy a gyári romot tegyem vissza? Ha van, valahol találok leírást rá, hogy hogy lehet feltenni? Kösz a válaszokat! -
Max_218
tag
Sziasztok ! cyanogenmod 7.2-ot felraktam telóra ,de nemműködik a net , csak wifi ,hiába irogattam az apn.-t ,mit érdemes tenni ? ,melyik rom lenne jó ,mert van 300mb-m 1hónapig..kiszeretném haszálni.
-
szabacsik
őstag
Valakinek megy a GPS 10-es kyrillos felett? (10.6os van jelenleg)
Ha igen akkor állított valamit a GPS konfigjában?Ha nem akkor létezik multiboot megoldás, hogy két android legyen a telón? (mintha olvastam volna 1-2éve)
-
szabacsik
őstag
megtaláltam közben a megoldást factory reset hiányzott a szegénykémnek
-
szabacsik
őstag
9.6után próbáltam felrakni a 10.1-et hogy utána ráfrissítsem a 10.6-ot. Na már most mind a 10.1 mind a 10.5nél nem történik semmi a zip felmegy, de amikor újraindul akkor a boot animation megy csak ...megy megy majd olyan mintha frissülne és kezdi elölről az animációt. mit rontottam el?
-
szabacsik
őstag
Próbálta már valaki a Kyrillos' ROM v10.6 **Fast n' Lite** ?
Ha igen és rossz addig szóljon amíg fel nem teszem vagy máskülönben hallgasson örökre : -
Sprite75
tag
válasz
TheSCRiN #14199 üzenetére
Felraktam ezt a JPU-t
Titanium-al visszaraktam a progikat, de csak a belső-be volt hajlandó rakni így nem fért vissza minden. Ha pedig megpróbálom átrakni a kártyára azt meg nem engedi.
Csak annyit ir ki a hogy nem sikerült átrakni az adott programot amit próbálok.Kezdjem előröl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest