Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
manapság melyik a legfrisebb cucc a telóra ?
asszonynak elkezdte naponta többször dobálni a hálózatot, nem lehet hívni, T-s és érdekelne h mit érdemes rárakni (még garanciális) -
tomy_cz
senior tag
SZiasztok!
Mostanság nem vagyok képben milyen romok vannak a G3-ra, jelenleg Kyrillos 9.0 van feltéve.
Valami jó stabil Clean romot hol találok?
Ez a Kyrillos nekem nem bejövős, még talán a régebbi verziók jobbak voltak belőle. -
zsotesz81
senior tag
válasz
Levmen #13796 üzenetére
annyi, hogy elindítod, és lesz ott egy olyan hogy install CF3D drivers vagy valami ilyesmi, erre rányomsz, a telefon majd újra fog indulni, aztán ha megvolt a reboot, belépsz a cf-be és ott lesz egy olyan, hogy default opengl setting, aztán itt lehet állítgatni, illetve válaszd ki valamelyik plugint.
-
-
Mentolka
senior tag
válasz
DeFranco #13789 üzenetére
Van egy laptopom, amin futna egy kliens-szerver alkalmazás kliens oldali része: telefonon hívja fel a szerver oldali gépet (egy budapesti telefonszámon).
Ahol most vagyok, nincs vonalas telefon, ezért gondoltam, hogy a zokost használom erre (illetve a modemjét)...
Tehát, ez nem teethering, vagy igen? A lényeg, hogy mintegy külső modemként viselkedjen a zokos. -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Hogyan tudom a zokostelcsit modemként használni?
NEM az internethez szeretnék vele csatlakozni, hanem egy tetszőlegesen felhívott számhoz! -
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz
slayer93 #13782 üzenetére
Hát elég lassan halad, még sok funkció nem működik jól vagy hibás lehet.
Ha mindenképp újabb rendszert szeretnél szerintem jobban jársz a Gingerbreaddel.(#13781) Levmen: A felvillanást okozhatja egy külső alkalmazás is. A telepítés hibára meg nem tudom mit mondani, esetleg próbáld meg hogy törlöd a market adatait és utána hátha rendbe jön.
-
slayer93
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a ICS-nek a főzése, hogy áll a Galaxy 3ra.
És ha van akkor mennyire stabil és jó.
Köszönöm előre is a választ. -
Levmen
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok de majd kiderül
Van egy galaxy 3-mam és az lenne a gond hogy a kijelző felvillan magától és elég idegesítő számomra.
Valamint program telepítésnél kiírja hogy nincs elég memória holott van bőven. Ez mitől lehet?
Előre is köszönöm a segítőkész emberek válaszát!
-
waccamár
senior tag
válasz
DeFranco #13778 üzenetére
totál ugyan olyan mint ami nekem alapból benne volt, minden paraméter, stb., egyezik, egyetlen logó kivételével: nekem ami alapból a telóban volt akksi, azon egy recycle embléma van a CE mellett balra, tehát ez a 3 darab nyilacska körbe, ezen az akksiin pedig egy négyzet alapú, a négyzet mind4 oldalába mutató nyíl van. fogalmam sincs mi a logó neve azért nem tudom beguglizni.
de egyébként minden más egyezik.szerk:
http://logoblink.com/wp-content/uploads/2008/03/logoblinkcom-recycle-logo-set.jpg
alap logó: első sor
"új" logo: első oszlop legalja -
waccamár
senior tag
Megvan az akksi, eredeti samsung, 3800Ft volt, egy darab kis nylonban van benne, szóval OEM, gondolom.
Kipróbálni még nem próbáltam ki, de egy samsung szervízben vásárolt akksival nem hiszem hogy baj lehet.postázni is postáznak, persze a postaktg. a vevőt terheli.
szegeden a tábor utcában található samsung szervízről van szó, névjegykártyát adtak, leó richárd neve szerepel rajta, 30/3418292 számmal, aki akksit szeretne venni érdeklődjön -
Toxic
tag
üdv,guruk... egyik ismim vett egy ilyen telót... segitséget szeretnék kérni... melyik erre a legjobb custom rom ? thx
-
waccamár
senior tag
válasz
DeFranco #13761 üzenetére
nemtudom, kedden ha átveszem megmondom
Más kérdés:
kyrillos 10.5-öt használ valaki?
nekem még a v10 (GWK74) Beta van fent, elég jó, gyors, de van 1-2 hibája, pl. market hihetetlen lassú, camera preview nem jó, stb...
Elvileg ezeket a hibákat javították, de ha valakinek fent van megerősíthetne
-
zozyk
addikt
Hello Galaxy 3 guruk!
Tanácsot kérnék,akár privátban is...
Navigáció kéne az alábbi készülékre:
Build: Froyo XXJPN
Alapsáv : I5800XXJP4Csak egy tökéletesen működő navi kéne a környező országokkal...
Üdv:zozyk
(elég egy név + verziószám is)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
waccamár #13757 üzenetére
Ez milyen, amit rendeltél? Nagyon érdekelne, mert ha gyári akkumulátor, akkor én is szeretnék beszerezni valahogy abból a szállítmányból egyet.
Ez milyen bolt egyébként? Random GSM, vagy márkaüzlet? (úgy látom, hivatalos szervízt írtál, de inkább rákérdezek) Ez OEM vagy a csomagolt verzió?
-
Bargab
tag
Vettem egy utángyártott akkut a Akkuk.hu-tól. Nem tudtam tovább várni mert a mostani már felpúposodott és kb. 10 perc használat után kikapcsolt.
Hétfőn utaltam ma jött meg.Batterystat-ot töröltem, bele az új akku, most mutat 60%-ot. Feldobtam tölteni utánna megvárom mit bír.
Ha ez is eldöcög 1 évet mint a gyári akkor már úgy gondolom jól jártam.
Végre "mobil" a mobiltelefonom -
waccamár
senior tag
ha új akksit veszek, a batterystat-ot töröljem, vagy maradhat?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FZoleee #13744 üzenetére
Sokat segít ha felszabadítasz a belső tárhelyből. 30-40 megánál már korrektül hasít.
Sokat segít az is, ha az alkalmazások kezelésénél pár programnál a helyi adatok törlését elvégzed (a skype rengeteget gyorsult ezzel).
A Factory Reset pedig egyenesen szárnyakat ad. Én most csináltam ROM frissítés miatt, és kb. mintha egy iPhonet kaptam volna a kezembe
-
FZoleee
tag
Hali!
A mobilom 1,5 éves, és azt vettem észre, hogy rohadtul belassult. Igaz, a telefon belső memóriájában alig van hely, de kétlem, hogy ez lenne a gondja. Lehet ezen javítani? Nem akarok romot cserélni, nem értek hozzá és nem szeretek buherálni
Factory reset segít?
-
BroCreSt
aktív tag
Igen, látom, sorry!
-
BroCreSt
aktív tag
A mai naptól van a T–nél is.
A Mammutban már lehet nyomkodni, kb. 5 perce rakták ki. -
DeFranco
nagyúr
Nekem biztosan felismerte, mert azzal csináltam backupot a factory reset előtt.
Úgy szoktam romot frissíteni, hogy eltávolítok minden appot, mentem az SMS-eket, meg a jegyzeteket (naptár meg a kontaktok a felhőben vannak), aztán factory reset kétszer, és úgy rá az új ROM. Aztán megint két FR, és jóság van.
Most a backupoláskor biztosan rootolt volt a telefon,de felismerte.
-
-
DeFranco
nagyúr
Szia!
Nem is unrootoltam, el is felejtettem. Leszedtem mindent, majd a még rootolt telefonra toltam egy factory resetet, és aztán ment rá a ROM frissítés. Egyébként egyszer lefagyott, még az előtt, hogy a telefon download módba kapcsolt volna, de másorszorra már rendesen felment.
Azóta nem zárta le magát a telefon. Remélem nem is fogja, pipa lennék...
-
gabe8719
senior tag
válasz
DeFranco #13733 üzenetére
Ebben azt hiszem teljesen egyetértünk - beleértve az előzőeket is.
Az akkutéma nálam is nagyon érzékeny pont, viszont volt szifonom, és szerintem ki kell próbálni. Tényleg. Én is azt gondoltam, hogy az akksinak 1-1,5 év után kb. ugyanúgy vége is van aztán szívás, de hónapokig használtam egy akkor közel 4 éves (!) 2G-t, és simán bírta úgy üzemidővel, mint ismerősöm új I4-e.Nem tudom azok az akksik miből vannak, de élettartam szempontjából kegyetlenjól bírják - van a családban egy szintén nem mai gyerek 3G is, és az is hozza simán a most 2 hónapos droidom üzemidejét - kicsit még jobb is. Pedig az is 3 éves már kb.
Olyan fagyás meg iOS-en nem létezik, hogy az akkut ki kellene venni, úgyhogy kis idő után már gyakorlatilag nem is vettem észre hogy zárt a hátlap (max onnan, hogy semmilyen illesztés - ergo recsegés - nincs).Szóval garanciaidőn belül semmilyen akksiromlást nem fogsz észrevenni (ha mégis akkor ingyen csere), gariidő után meg akár ebay-ről is lehet akksit szerezni olcsón, és tényleg nem kell sok kézügyesség a cseréhez (de potompénzért GSM szerviz is vállalja ha a pótakkuval együtt beviszed). Bár 3 év után már egy bármilyen telefon is csereérett manapság. Annyit meg lazán elfut érezhető gyengülés nélkül.
Úgyhogy magánvélemény, de mindenképpen ajánlanám, hogy bármelyiket próbáld ki akárcsak pár nap erejéig. Nem mondom hogy a legjobb, de van benne valami (nem tudom elmagyarázni hogy mi, talán tényleg annyira kezesbárány), ami miatt az elmúlt 5 évben egyedül az ájfón bírta nálam úgy fél évig, hogy nem is akartam lecserélni (aztán persze egy baleset során összetörtem, úgyhogy mennie kellett).
Azt szintén átérzem, hogy kezdek én is kiöregedni az opensource dolgokból, lassan kezdem azokat a megoldásokat keresni, hogy 'kiveszem, bekapcs, működik'. És nem kell vele csinálni semmit. Meg persze közben erősödnek a rigolyáim, hogy jó lenne kicsit hosszabb üzemidő és hasonlók. Valahogy már nem hoz lázba annyira a téma.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rimuru #13732 üzenetére
Launcher 7 az évente egy hónapig jó. Számomra messze a legratyibb UI, azt abban a formában biztosan nem. Az iOS-sel duzzogva ki tudnék egyezni féláron, cserélhető akksival.
Most a Gio-t nézegetem nagyon, de szerintem még egy évig megtartom a G3-at, és utána váltok egy ACE2 szintű gépre.
-
Rimuru
veterán
válasz
DeFranco #13731 üzenetére
Akkor meg még ott van a Windows Phone is (úgy emlékszem neked tetszik a launcher7 vagy társai), persze ha megvannak azok a funkciók amik kellenek. Igaz nemnagyon tudom hogy itt mennyire szeretik a gyártok az aksit beépíteni.
Éni Linuxot használok nekem természetes dolog hogy azt teszem a rendszerrel amit szeretnék nekem ehhez az Android a legmegfelelőbb, persze ez nem mindenkinél így van.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rimuru #13730 üzenetére
Én a galaxy 3 mellett rájöttem, hogy a szifon nekem majdnem teljesen megfelelne, egyedül a launcher csere hiányzik. Amennyire nekilendültem, hogy hú de ópenszósz, meg hú de rommá romolom majd, két hete rootoltam először és még csak gyári romot látott.
Imádom, hogy okostelefon, de már kiöregedtem a berhelésből. A beépített akku viszont megbocsáthatatlan.
-
Rimuru
veterán
válasz
DeFranco #13729 üzenetére
Már önmagában az is beszédes hogy púpos az aksi. Ilyen lemerülős jelenség nálam is volt még a jó öreg 6230-nál, beszéltem 1 percet és lemerült, utána még be is lehetett kapcsolni de következő hívásnál ugyan az.
Én elvből se vennék szifont meg úgy alma terméket sem és még önkéntesen jó árat fizetünk a bezártságért...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rimuru #13728 üzenetére
Nos:
Az én esetemben nem ér semmit, de valószínűleg azért mert a gond fizikai természetű.
Töröltem a .bin-t, nem változott semmi.
Teljes, egész éjszakás töltés után a stadionoktól a deákig piszkálva lemerült 50%-ig, majd szó nélkül kikapcsolt. Sem egy dugj meg, sem egy piros akksi, csak mutatott egy logo-t rezzent egyet, aztán zsiszlát. Ezt a mutatványt tudta a .bin törlés előtt is.
Ha ezek után töltőre dugom, kb. 20 perc töltés után csippan, hogy akkor ő köszöni szépen tele van.
Nagy valószínűséggel az akksi végleg megöregedett, és piszkálásra gyorsan dobja a feszültséget, ami miatt a telefon pánikszerűen kikapcsol. Ugyan ezt csinálta a régi telefonom, készenlétben elvolt két napot, de ha hozzányúltál, vagy felhívtak, akkor egy hívás után vége volt a dalnak. Az akksi enyhén púpos, a hátlapot nem is lehet rendesen rápattintani.
Most csináltam egy ROM frissítést (most frissítettem hivatalos JPE-ről JPL-re), annyi változott, hogy kicsit kulturáltabb, jelez 15%-nál, majd utána egyből 5%-os jelzést is kapok (automata fényerőlevétel, piros akksi), de ugyan olyan gyorsan merül.
Várok az új akksira, égre földre megígérték, hogy lesz, csak nem jön még, várjak, majd hívnak. Remélem tényleg lesz, mert jó ára van.
szerk:
egyébként pontosan ezért nem veszek szifont. Hímivarszervem fog szívni a beépített akksival, az is behal másfél év után, aztán cseréltethetem >30 ezerért, ha egyáltalán lehetséges. A garancia persze bukó, a kimenet pedig kétséges. Tudod mikor...
-
szabacsik
őstag
Tud valaki erről mondani valamit, hogy most az új[WiP][ROM][2.3.7] CyanogenMod 7.2.0-es ROM-ban google fiókot nem simán felhasználónév/jelszó párossal lehet csatolni hanem valami exchange szerver kell neki. Ez nekem baromi új és ha simán tovább megyek azt írja nem lehet megnyitni a kapcsolatot.
colomb2 : Köszi amúgy a tippet. ha ez összejönne akkor ennél maradok
-
Rimuru
veterán
válasz
malloc #13724 üzenetére
Szerintem csak akkor rakd fel a MIUI-t ha van kedved tesztelni, valószínű több hibát fogsz tapasztalni mint Gingerbread alatt.
A CyanogenMod egy népszerű Custom Rom. Ha fontosak neked ezek a beállítások Itt van a Gingerbread alapú, Itt meg a Froyo. Ezeket nem próbáltam de CM7-re épülnek szóval megfelelhet neked: [link] [link]
-
malloc
csendes tag
Az új MIUI-t esetleg próbálta valaki? Én is lecserélném a 10.4-es Kyrillos'-t.
-
szabacsik
őstag
Sziasztok. A segítségetek kéne hogy melyik rendszert válasszam (illetve kinek a rendszerét).
Kyrillos' 10.4től nekem nem működik tutin de viszont a 9.6ost nem akarom visszatenni mert beleszerettem ebbe-a CyanogenMod beállításokba. Tehát valami olyan kéne amibe ez alapból benne van. működik rendesen a GPS-e. Tudnátok ilyet mondani. Vagy mi is ez a CyanogenMod? Ez alapból benne van az újabb rom-okban vagy ezt külön is rá tudom varázsolni? A legcsodásabb az lenne ha 9.6os kyrillosban lenne.Előre is köszönöm
-
malloc
csendes tag
10.4-es Kyrillos' van fent és olyan hibát észlelek, hogy fent van kb. 20-25 telepített pogi és minden jól működik, majd egy reboot után mintha nem találná őket. Csak néhány marad elérhető. Ha az alkalmazások kezeléséhez megyek, ott nem a progi logóját látom, hanem egy kis sd kártyás ábrát a programot pedig nem tudom elindítani. A belső tárhelyet foglalják továbbra is és törölni is tudom őket (ekkor a tárhely is felszabadul). Ha azt választom, h helyezze át sd kártyára, hibát dob, hogy az alkalmazás nem található.
Az alkalmazások telepítési helye jelenleg automatikusra van állítva. Már talán a 10.3-asnál volt ilyen hibám. Valószínű, hogy ROM hiba és próbáljak ki egy másikat? -
DeFranco
nagyúr
válasz
SityiSXT #13717 üzenetére
Már le van töltve ez a program, de kicsit idegbajt kapok, hogy nem tudom kézzel letörölni. Így persze nem is tudom, hogy a linkelt program tényleg csinál-e valamit. Honnan tudja, hogy hol a file? És én miért nem tudom? És miért nincs ott, ahol le van írva, hogy van?
És különben is. Miért üres a data könyvtáram???
-
SityiSXT
őstag
válasz
DeFranco #13716 üzenetére
Nekem ez segített az akkuproblémámon.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
rellif #13715 üzenetére
Köszi!
/all: basszus, ilyen nincs. Nincs a telefonomon batterystats.bin Akárhogy keresem, nem találom sehol sem, sem a helyén, sem máshol. Hiába rootoltam a telefont. Ezt most így hogy?
Sőt, a data könyvtáram is üres a root könyvtárban, nincs is benne system mappa. (meg semmi sem)
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni egy működő rootoló programot (és esetleg egy élő linket egy rootolási leírással?).
Amik itt a fórumban vannak, azok a linkek már nem élnek, a superoneclick-es linkek, amiket kidobott a net, azok meg vagy vírusosak, vagy nem él a link.
Tele van a tököm, hogy hozzányúlok a telefonhoz és kikapcsol, eddig tartott a türelmem, törlöm a batterystats.bin-t de nem tudom rootolni a telefont, mert valahogy köddé vált minden leírás és file.
-
sgamez
tag
Kiszeretném függetleníteni a g3 -at. Fontos lenne, esetleg aki tudja írna egy pm-et?
-
Karee11
tag
válasz
gabe8719 #13708 üzenetére
Elvileg ha az a boot-os dolgokat kitörölted a tar-ből akkor semmi baja nem lehet a telefonnak ha most lehúzod, download módba rakod a telefont és elkezded megint az odinnal.
Tehát lépésenként
1. Kikapcsolod az odin-t
2. Telefonból akku ki-be
3. Telefonon Download mode-ba lépés
4. Odin újrapróba.
Nekem is fagyott már le egyszer-kétszer, de nem lett baja. Ameddig download mode van a telefonon addig még menthető -
gabe8719
senior tag
válasz
Rimuru #13694 üzenetére
Ajjajj, azt hiszem gáz van. Mindent leírás szerint pontosan csináltam, megjelent a sárga COM jelzés, start, majd ment is gyönyörűen a csík felfelé, mire körülbelül egyharmadnál megállt és sehova tovább. Az odin számol még mindig, már eltelt 22 perc, de meg se moccan tovább a csík. Mit lehet ezzel csinálni? Kihúzni nem merem..
-
Bargab
tag
válasz
molnarpeter #13703 üzenetére
Eddig 3 próbából, 3 emelt órajeles kernellel volt probléma telefonomon, de még próbálkozom nem hagyom annyiban.
-
Bargab
tag
válasz
Rimuru #13701 üzenetére
Csináltam factory resetet de ugyanúgy beragadt.
Inkább használom alacsonyabb proci beállításokkal, így működik és gyorsabb is mint eddig. Majd hosszútávon elválik, hogy marad-e gyors vagy ha telepakolom az appjaimmal akkor belassul.Beraktam a simet és megjelent a market is az appok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest