- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nem biztos, hogy a rendszer a hibás, lehet, hogy az app-ot kell hozzáigazítani, HDR-SDR konverziónál is ez volt a reakció aztán kiderült, hogy csak újra kell definiálni azt a részt.
Nekem most megy fel, kiváncsi vagyok mi változott, eddig csak olvasam róla, nem akartam kipróbálni. -
Magi
tag
Szia,
Köszi. Sajnos ez csak rész megoldás. Ettől függetlenül sajnos össze keveri a FIlm és Mesék mappát, ráadásul ezek a mappáim direktben a transmissionre mutatnak, tehát ezekbe töltök le egyből a NAS-sal, emiatt nem megkerülhető, hogy ott legyenek az előzetesek is. (Nem szoktam azzal szórakozni, hogy egyesével nézegetem a torrenten belül a fájlokat és visszavonom a kijelöléseit a samplenek (illetve sokszor a sample a fájl mellett van ...))
-
Süvi
őstag
Valószínű az lesz. Ahány embernek írtam mindegyik felidegesített, ennyit nem ér pár ezer Ft. Volt akitől kérdeztem és elküldött rendesen a fenébe.
Várok egy kicsit hátha lesz az aprón...Táblagépen lévő képeket, videókat nézegetnék rajta.
Nas-ról filmek lejátszása
Néhány játék (még nem tudom mi, talán Alto és társai)
Érdemes 64-est venni?Köszönöm
-
blakey
titán
Purchasing Infuse Pro
Infuse Pro is available two different ways - as an In-App Purchase from within the free Infuse app, and as a standalone paid app. The In-App Purchase options will cover all future updates (even major ones like v6, v7, etc...). The standalone Pro app will cover all v5 updates. [link] -
blakey
titán
-
blakey
titán
Volt 64GB-osom és most 32GB-os, oka is van a kisebbnek, játékok is telepítve vannak, elég nagyok és így is csak 14 GB-ot foglalok el, kb. 30 app van telepítve, keveset foglalnak az app-ok, a 64GB-osnak akkor van előnye ha tárolunk is anyagokat a gépen iTunes-ról letöltünk, stb. Akkor nem éri meg gondolkodni, hogy melyiket ha valóban minimális az árkülönbség, mondjuk maximum 5e. Egyébként meg ugye a 64GB is kevés lehet ha csak úgy telepítgetünk.
-
myself45850
tag
-
blakey
titán
De ha megvetted akkor az megmarad és bármikor telepítheted. Írták, hogy nem lesz, az üzletpolitikájuk érdekes, de mindegy, aki korábban vette és nem akar frissíteni az 5-re az marad a 4-esen. Én megvettem az 5-öst (nem éves díj ellenében) és sokkal jobb, folyamatosabb a lejátszás és ugye már többet tud, ISO támogatás, NFS és felhő támogatás, deinterlace tovább javítva, 1080i-s és 50fps-ses lejátszás tovább javítva, stb.
a játékok nem az fps miatt akad(hat)nak, ott a kapcsolat, stb is közrejátszik.Amúgy egy dolog kimaradt, az ATV4 nem médialejátszó, annak ellenére, hogy egész jól használható arra is, tehát erre így kell tekinteni illetve csak 1080p-t tud, persze van olyan 4K-s videó amit visz, de a megjelenítése FHD.
(#275) He-Nike
Akkor van előfizetés ha nem veszed meg az 5-öst hanem 4-esen belül frissítesz, ha külön veszed meg akkor nem éves díja van.Én is tudok mutatni olyat ami riceg, de nem az én tv-men, enyém ugyanis "fel tudja dolgozni az anyagokat", 0 röcögés tapasztalható Infuse alatt, MrMC-nél még vannak gondok, de minimális. Kényes vagyok ezekre a dolgokra, nem az ATV4-et használom médialejátszásra, de tegnap a frissítés miatt végig néztem néhány részt 1-2 sorozatból, egyik 25fps volt, másik 23,976, semmi hiba nem volt és fix 60Hz-re van állítva a tv.
Igen, azt kihagytam, vannak tv-k amik ezt nem tudják kompenzálni csak interpolációval, én BFI-t használok, de ebből ne legyen vita. -
He-Nike
aktív tag
Tehát nem maradt, csak az előfizetéses megoldás...
Az RR3-nak szerintem már kicsit gyengécske az a proci...[balkey]: így látatlanban is merem állítani, hogy tudnék neked mutatni tartalmakat amik akadoznának a "médialejátszonkon"... De lehet csak az én szemem kényes erre (párom ebből az egészből alig lát valamit, ha nem mondom sosem veszi észre)
(Hacsak neked nem valami Special Edition van... ami automatikusan tud váltani az fpsek között)
kis olvasnivaló: [link1] [link2] -
He-Nike
aktív tag
Ha a programra gondolsz:
-MRMC
-Kodi
-Plex
-Infuse
-Gyári film lejátszója (iMovies) (csak előzeteseket próbáltam)
-Gyári képernyőkímélője is belaggol.
Szóval bármi amin a teljes képernyő mozog. Nemcsak a képernyő közepén egy tárgy (álló háttérnél), akkor lagg nélkül megy.Ha az eszközre amire rá van kötve az apple tv:
LG 42LM640s -ugyanerre a tv-re kötve a számítógép, a Set-top box. Egyik sem produkálja ezt a hibát HDMI porton.
Külföldi oldalakon ezt "Micro Stuttering"-nek hívják. -
atirag
őstag
Neked könyvtárban vannak a filmek? Mert mikor beállítom a fönyvtárat ahol a filmek vannak akkor csak a szürke könyvtárak vannak és benne a filmek. Azon belűl már minden adat ott van,de azon kívűl elég egyszerű és most negatívan értem. Ha mindent a főkönyvtárba másolnék akkor jobban látható lenne vagy egy nagy katyvasz lenne
?!
Közben néztem egy videot róla és ott betőlti már ott a film adatait. Nálam ezt még nem tette meg.
-
Hát ez az.
Fut a szerver, látja a médiát, szépen letöltötte a metaadatokat, stb. De lejátszáskor kiírja, hogy nem tudja lejátszani. Valami hiba van. Semmi konkrét meghatározás. Konkrétan "Hiba lépet fel az elem lejátszásakor". Meg régebben olvastam is, hogy a procija nem alkalmas erre.
Próbáltam feliratos, nem feliratos, gagyi minőséget, jó minőséget, különböző formátumokat. Nem megy.
Zenét, képeket lejátszik. Videót nem. De már régen feladtam. Van ez a jó kis Apple TV, a Mac Mininek meg sem kottyan. Az ATV-ben is lenne bőven kakaó, ezért kérdeztem, hogy esetleg van-e olyan beállítás, ami megoldaná ezt a problémát. -
-
A "koca" játékosoknak szerintem is elég ez. Annyi, hogy adnak a gép mellé egy controllert (hogy ne kelljen MFi eszközök után kutatni), kicsit ösztönzik a játékfejlesztőket, és ennyi.
A távoli játékfuttatáshoz elég nagy erőforrás kell szerver oldalon, de szerintem az Apple meg tudná valósítani, ha akarná. De szerintem nem lát benne potenciált. -
Stream-elős film szolgáltatásnak Magyarországon esetleg az HBO GO-t tudnám elképzelni, nem tudom, lesz-e alkalmazásuk Apple tv-re is. És ha minden igaz, jövőre talán jön a Netflix is. Illetve arra kíváncsi leszek, indít-e később az Apple is egy ilyesmi szolgáltatást, hasonlóan az Apple Music-hoz. Szerintem lenne rá kereslet.
A gép játékra való használata egy érdekes dolog. Igazából nem tudom, ez a hardver mennyire bírna el komolyabb játékokat, és szerintem az Xbox One / PS4 párossal nem tudná felvenni a versenyt eladásban sem. -
Alapvetően egy idő után már a Rokuhoz hasonló mennyiségű alkalmazással kellene rendelkeznie. Ha nem így lesz, az óriási hiba lenne...
Igazából nem tudom, mit tudna az Apple hozzátenni a géphez. Ugye elvileg a HomeKit "bázisaként" is lenne később használva, de az okosotthonok azért még közel sem annyira elterjedtek. -
felsál
tag
Az úgy rendben, de akkor bekapcsolva marad az apple tv. Igazság szerint úgy emlékszem elaltatja magát bizonyos idő után, amit lehet állítani. Bár lehet akkor fél óra, vagy egy óra múlva ( ahogy beállítom) kapcsolja ki önhatalmúlag a tv-t. Brrr
Most frissít a kicsike! Nemcsak a 9.2 ios jött meg -
Zanik
addikt
Valahol olvastam, hogy voltak fejlesztők akik úgy állították be a TV-t, hogy azt higgye USA-ban vannak, de továbbra se működött a Siri-s kereső. Emiatt merült fel a gyanú, hogy azokban az országokban ahol nem elérhető a szolgáltatás, ott egy másmilyen távot pakolnak a TV mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest