Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
Jatekkent mint megjelenito eszkoz jonne szoba, a tobbi a tavoli szerveren futna. Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire eletkepes otlet.
Egyebkent szerintem "koca" jatekosoknak a jelenlegi felallas is megteszi, foleg, ha megfelelo aron lesznek a jatekok az eszkozre.
-
Alex91
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
Mar valami elofizetos stream-elos film szolgaltatasra, esetleg hasonlo jatek szolgaltatasra gondoltam.
Egyebkent a Store-ban nem tudom, hogy miert nincs egy olyan lehetoseg, hogy a felkerules datuma szerint listazna az app-kat? Anno az iOS reszen volt ilyen az indulasnal. Nehezkes barmit is felfedezni, megtalalni.
Meg azt sem ertem, hogy pl. a Flickr alkalmazas miert csak egy reszet mutatja a feltoltott kepeknek a tvOS-en, mig az iOS verzio megy normalisan...
-
Alex91
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
A Siri tenyleg hianyzik, ezert tenyleg kar.
Tobb szolgaltata is jo lenne. Most alapvetoen youtube-ra, filmnezesre van hasznalva. Kesobb gondolom jatekra is.
Ami meg latszik, hogy itt majd alapvetoen fizetni kell majd az appokert, es az is kerdeses meg a szamomra, hogy mennyire lesz sikeres az Apple TV. Mert csak akkor lesz ra app, ha veszik az emberek a hardvert. Mondjuk ehhez szerintem tenyleg kellene valami extra szolgaltatas az Apple reszerol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi