- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
szabogabor10 #77 üzenetére
Jatekkent mint megjelenito eszkoz jonne szoba, a tobbi a tavoli szerveren futna. Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire eletkepes otlet.
Egyebkent szerintem "koca" jatekosoknak a jelenlegi felallas is megteszi, foleg, ha megfelelo aron lesznek a jatekok az eszkozre.
-
Alex91
félisten
válasz
szabogabor10 #75 üzenetére
Mar valami elofizetos stream-elos film szolgaltatasra, esetleg hasonlo jatek szolgaltatasra gondoltam.
Egyebkent a Store-ban nem tudom, hogy miert nincs egy olyan lehetoseg, hogy a felkerules datuma szerint listazna az app-kat? Anno az iOS reszen volt ilyen az indulasnal. Nehezkes barmit is felfedezni, megtalalni.
Meg azt sem ertem, hogy pl. a Flickr alkalmazas miert csak egy reszet mutatja a feltoltott kepeknek a tvOS-en, mig az iOS verzio megy normalisan...
-
Alex91
félisten
válasz
szabogabor10 #73 üzenetére
A Siri tenyleg hianyzik, ezert tenyleg kar.
Tobb szolgaltata is jo lenne. Most alapvetoen youtube-ra, filmnezesre van hasznalva. Kesobb gondolom jatekra is.
Ami meg latszik, hogy itt majd alapvetoen fizetni kell majd az appokert, es az is kerdeses meg a szamomra, hogy mennyire lesz sikeres az Apple TV. Mert csak akkor lesz ra app, ha veszik az emberek a hardvert. Mondjuk ehhez szerintem tenyleg kellene valami extra szolgaltatas az Apple reszerol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- EAFC 25
- Bluetooth hangszórók
- Spórolós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest