Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
-
blakey
titán
Nimbus SteelSeries, nagyon jó.
-
blakey
titán
Plex transzkódolna, ha nincs Premium elüfizud akkor nem fog natívban menni. VLC egy kalap k@ki. MrMC sem tökéletes és biztos van ami sok lenne neki de azért a tesztfájljaim 95%-át viszi és van közte 180Mbps anyag is. Milyen paraméterekkel rendelkezik az a videó? Mediainfó a lényeg, az kevés, hogy felbontás, meg bitráta.
Amúgy ha ilyen igényeid is vannak, azaz a telefonnal készült videóidat is szeretnéd megfelelő minőségben nézni akkor próbálj meg írni a fejlesztőknek, szerintem azt is megoldják illetve ott az Infuse Pro. Nekem mindkettő megvan, mondjuk ezeket a telefonodon is kipróbálhattad volna.
-
blakey
titán
A Plex-el egy gond van, elég zárt, nem nagyon okosítható,erőforrás igényes, főleg amikor transzkódolni akar, stb. SMB/NFS sokkal jobb megoldás és pl. MrMC esetében használthatod a Plex-et is, ha már belaktad egy ideje és nem akarod nélkülözni, így csak beírod a szükséges adatokat és a MrMC-t használod, mint lejátszót. Infuse Pro is nagyon jó, de most volt egy teszt amikor deinterlaced anyagokat próbáltunk és csúnyán elvérzett, úgy szaggatott, hogy nézhetetlen volt, MrMC alatt elég szépen működik, nem tökéletes de közel van hozzá.
-
blakey
titán
Sokminden miatt, az okostévék töredékét tudják egy külső lejátszónak, bár az Apple TV 4K nem médialejátszó de a MrMC-vel a legjobb hálózati lejátszó lett, mindent visz amire szükséged van, sajnos az utóbbi időben az Infuse Pro néhány teszten elbukott így most első számú lejátszó a MrMC, nálam.
Az okostévék egyike sem tud kadenciahelyesen lejátszani, interpolációval szokták megoldani, hogy a röcögések ne legyen láthatóak, nincs HD hang, nem tudják a 96/24Hz-et, zenét hallgatni nem tv-vel szoktam. Lassan 6 éve okostévéim vannak de egyszer sem használtam rendszeresen a tv-k lejátszóját, valahogy mindig volt valami ami miatt használhatatlan volt számomra. -
Alex91
félisten
Igen, most, hogy vettem az uj TV-t en is elgondolkoztam ezen. Bar meg mindig inkabb az Apple TV-t hasznaljuk. De mondjuk youtube, media lejatszas fejlettebb a TV-n, minr a 4. generacios ATV-n. De HBO GO-t meg az ATV-n nyomjuk. Persze lenne a HomeKit, a jatekok amiben tobb (lenne), ha az ember hasnalja oket.
Most vagy bovitenie kellene a felhasznalhatosagat (beengedni produktiv alkalmazasokat is), esetleg kijelzovel egybeepiteni. Mert amugy jol hasznalhato, nekem jobban kezre is all, de tenyleg kerdeses, hogy valamikor cserelem-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest