- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
De ha megvetted akkor az megmarad és bármikor telepítheted. Írták, hogy nem lesz, az üzletpolitikájuk érdekes, de mindegy, aki korábban vette és nem akar frissíteni az 5-re az marad a 4-esen. Én megvettem az 5-öst (nem éves díj ellenében) és sokkal jobb, folyamatosabb a lejátszás és ugye már többet tud, ISO támogatás, NFS és felhő támogatás, deinterlace tovább javítva, 1080i-s és 50fps-ses lejátszás tovább javítva, stb.
a játékok nem az fps miatt akad(hat)nak, ott a kapcsolat, stb is közrejátszik.Amúgy egy dolog kimaradt, az ATV4 nem médialejátszó, annak ellenére, hogy egész jól használható arra is, tehát erre így kell tekinteni illetve csak 1080p-t tud, persze van olyan 4K-s videó amit visz, de a megjelenítése FHD.
(#275) He-Nike
Akkor van előfizetés ha nem veszed meg az 5-öst hanem 4-esen belül frissítesz, ha külön veszed meg akkor nem éves díja van.Én is tudok mutatni olyat ami riceg, de nem az én tv-men, enyém ugyanis "fel tudja dolgozni az anyagokat", 0 röcögés tapasztalható Infuse alatt, MrMC-nél még vannak gondok, de minimális. Kényes vagyok ezekre a dolgokra, nem az ATV4-et használom médialejátszásra, de tegnap a frissítés miatt végig néztem néhány részt 1-2 sorozatból, egyik 25fps volt, másik 23,976, semmi hiba nem volt és fix 60Hz-re van állítva a tv.
Igen, azt kihagytam, vannak tv-k amik ezt nem tudják kompenzálni csak interpolációval, én BFI-t használok, de ebből ne legyen vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Delta Force (2024)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest