- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Karesz_
tag
Hátha szüksége van rá másnak is: Lehet, hogy csak én vagyok a hülye, de eddig a Telenoros MyTV appban nem találtam meg sehogy a csatornarendezés lehetőségét. Viszont észrevettem, hogy ha egy másik eszközön átrendezed a csatornák listáját, akkor az app következő indításánál már abban a sorrendben jelennek meg a csatornák.
-
_Karesz_
tag
válasz
myself45850 #330 üzenetére
Nekem csak akkor nem kapcsolja ki, ha elkapcsolok a hdmi-ről máshova. Ha az ATV van a képernyőn, akkor mindig kikapcsolja, illetve menü gombra be is kapcsolja.
-
_Karesz_
tag
Azt tudja valaki esetleg, hogy a VLC miért nem játszik le egyes filmeket médiaszerverről? Gondolom valamilyen hang, vagy kép kódolást nem ismer. Az Infuse ezeknél a filmeknél szeretne pro-ra váltani. Van erre valamilyen ingyenes megoldás fájl buherálása nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged