- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Amit hasznalok az alap cuccokon kivul nem sok. A Youtube es az Infuse Pro ami rendszeresen hasznalva van. A Flickr is rajta van, de ezzel az a gondom, hogy a sok kepet tartalmazo albumokbol nem jeleniti meg az osszes kepet. Egyebkent ezt nem ertem, mert iOS alatt nincs vele ilyen gond.
Amit szinten nem ertek, hogy pl. miert nincs Spotify? Magyar vonatkozasban egy MindigTV appot el tudnek kepzelni, esetleg egy TVGO-t, bar ezt esetleg megertem, hogy nem erdekuk portolni.
Jo lenne a Netflix is, de meg probat se inditottam el a magyar nyelvu tartalom hianya miatt...
-
Alex91
félisten
Azert jonnek lassan, csak az iOS kinalathoz merten valoban keves, es lassan portolnak, ha egyaltalan portolnak. Itt foleg a jatekok teren erzem a lemaradast. Es ugye vannak olyan kategoriak, amire az Apple TV nem hasznalhato, igy itt nem is lesznek programok.
Mondjuk el tudnek kepzelni produktiv dolgokat is ra (iMovie, Garageband, Keynote stb.), de nem tudom, hogy ebbe az iranyba gondolkozik-e az Apple?
-
felsál
tag
Infuse nekem nem működik. Egyszer vki elmagyarázhatná részletesen. Vendégem egy sörre :-) Laptopon megosztási mappába kell tenni a filmeket? Miért nem látja a program a computert?
De találtam egy HD Player nevű alkalmazást az AppleTV-n, na erre böngészőből ráteszem a filmeket wifin szépen megy. Ja, ingyenes az app.
Szóval így tényleg média lejátszó (is) lett a kis gépezet. -
Alex91
félisten
Szerintem tobb lehet benne, de nem tudom, hogy meglepik-e? Billentyuzet tamogatas, azt csinalhatnanak belole egy felho alapu "PC"-t, vagy csinalhatnank hozza egy jatek streamelos szolgaltatast. Szerveren fut a jatek, az Apple tv meg megjeleniteni amit a szerver kiszamolt.
Most meg nem erzem, hogy tenyleg valami fenomenalisat alkottak volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged