- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Amit hasznalok az alap cuccokon kivul nem sok. A Youtube es az Infuse Pro ami rendszeresen hasznalva van. A Flickr is rajta van, de ezzel az a gondom, hogy a sok kepet tartalmazo albumokbol nem jeleniti meg az osszes kepet. Egyebkent ezt nem ertem, mert iOS alatt nincs vele ilyen gond.
Amit szinten nem ertek, hogy pl. miert nincs Spotify? Magyar vonatkozasban egy MindigTV appot el tudnek kepzelni, esetleg egy TVGO-t, bar ezt esetleg megertem, hogy nem erdekuk portolni.
Jo lenne a Netflix is, de meg probat se inditottam el a magyar nyelvu tartalom hianya miatt...
-
Alex91
félisten
Azert jonnek lassan, csak az iOS kinalathoz merten valoban keves, es lassan portolnak, ha egyaltalan portolnak. Itt foleg a jatekok teren erzem a lemaradast. Es ugye vannak olyan kategoriak, amire az Apple TV nem hasznalhato, igy itt nem is lesznek programok.
Mondjuk el tudnek kepzelni produktiv dolgokat is ra (iMovie, Garageband, Keynote stb.), de nem tudom, hogy ebbe az iranyba gondolkozik-e az Apple?
-
felsál
tag
Infuse nekem nem működik. Egyszer vki elmagyarázhatná részletesen. Vendégem egy sörre :-) Laptopon megosztási mappába kell tenni a filmeket? Miért nem látja a program a computert?
De találtam egy HD Player nevű alkalmazást az AppleTV-n, na erre böngészőből ráteszem a filmeket wifin szépen megy. Ja, ingyenes az app.
Szóval így tényleg média lejátszó (is) lett a kis gépezet. -
Alex91
félisten
Szerintem tobb lehet benne, de nem tudom, hogy meglepik-e? Billentyuzet tamogatas, azt csinalhatnanak belole egy felho alapu "PC"-t, vagy csinalhatnank hozza egy jatek streamelos szolgaltatast. Szerveren fut a jatek, az Apple tv meg megjeleniteni amit a szerver kiszamolt.
Most meg nem erzem, hogy tenyleg valami fenomenalisat alkottak volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Router gondok
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest